En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

bibliotekariens bloggis

Lungt men blåsigt

Det är lungt inne på biblioteket men ute blåser det. Undras hur många låntagare som luras när de säger att de inte hittar boken och vill betala för den. Är detta ett "bra" sätt att skaffa sig litteratur på?

Jag köpte glass av glassbilen i går! Första gången på länge länge. Jag köpte Smack sandwich. Trodde att den skulle vara jättegod. Men det var den inte. 2 1/5 av 5 poäng, ungefär. Tyvärr. Fick punga ut med 75 kronor. Nåja, glass som glass?

Jobbar kväll i kväll och imorgon också. Sitter och funderar om det är värt att betala 80? kronor för att se Fantastiska Fyran - usla recensioner i Sverige, men populär i USA. Och smaken är som baken delad, men 80/85 kr är ändå 80/85 kr.

Jag och pappa ska till Umeå på lördag. Woho!
Hrm, nja kanske inte Woho, men i alla fall kul att göra något annat än att gå på staan i Skellefteå. Umeå har en press-stop affär och broderiaffär, vilket Skellefteå inte har något större utbud utav.

Skrivet av bibliotekarien, 2005-07-14 16:24

Ibland försvinner bara böcker. Bara sådär, du vet. Själv fick jag punga ut med 100 spänn för en sladdrig, tunn sak, som mest liknade en turistbroschyr som gått laget runt en sådär sjuttioelva ggr (och som jag aldrig hade lånat om inte skolan krävt det). Dessutom såg jag aldrig röken av "boken" igen. Fast kanske man kan tjäna sig en hacka på att "handla" nya, fina books på bibblan?

Berätta gärna mer om Fantastic 4 om du beslutar dig för att se den ändå. Är lite sugen att gå på den jag med=)

Skrivet av rebeccagl, 2005-07-14 23:17

Jag vet att folk körde med den där "oj, den har jag tappat bort" när Playstation2 lanserades (tror det var den.. nån spelkonsoll iaf).. Hyrde den och sen "tappade bort den" -> böta.. fast mindre slant än att köpa en ny...

Skrivet av Stric, 2005-07-20 18:08

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.