En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

bibliotekariens bloggis

Men det kanske kommer? Kallt ute, blåser, fast solen har äntligen tittat fram.

Ska iväg till stan efter mitt pass i biblioteket, måste kolla om lönen äntligen har kommit in på kontot. Fast så tur har jag väl inte. Ska också - hör och häpna - gå till optikern! Glasögonen sitter mycket bättre, men de åker ned på näsan hela tiden.

Satt inne hela långa helgen - det regnade. Firade inte nationaldagen, jo åt en bakelse!!

Skrivet av bibliotekarien, 2005-06-07

Visa hela (0 kommentarer)

Problemet med nationaldagen är att ingen på biblioteket har fattat att den är en röd dag. Jag vet inte hur mång som har sagt till låntagarna att de kan komma på måndag och hämta/lämna igen böcker! Förhoppningsvis kommer de själva på att det är stängt innan de kommer hit och står och rycker i dörren...

På tal om ingenting, jag var inte och fixade till mina glasögon igår! De sitter väl ganska bra just nu. Håller tummarna!

Kan man se Star Wars 3 utan att ha sett 2:an?

Skrivet av bibliotekarien, 2005-06-04

Visa hela (0 kommentarer)

I vad? Jo att gå till optikern. Tror jag. Vi får se. De sitter inte skönt, men nu sitter de mer mindre skönt!

Satt och såg The 4400 igår, hur sjutton ska de få til ett bra slut på 2 avsnitt till?

Tänkte ta en längre lunch idag - ut och äta på stan och handla lite. Jag har nämligen pass i biblioteket 15-18, så jag kan inte gå på stan efter jobbet. Och imorgon jobar jag 10-15. Fast då är jag ledig nästa fredag!

Är det någon som nu har planer på att fira nationaldagen??

Skrivet av bibliotekarien, 2005-06-03

Visa hela (3 kommentarer)

Hej!
Har ännu inte varit till optikern för min dagliga klagning. Vi har haft fullt upp på biblioteket - vi håller på med att flytta om på barnavdelningen. Och då menar jag flytta om. Böcker tas ur hyllor och hyllor byter plats och usch vad jobigt och stökigt. Förhoppningsvis blir det bra.

Torsdag redan, veckorna bara flyger fram. Snart är sommaren slut.. Eh, vilken sommar förresten? Solen kommer och går, och värmen har inte kommit alls. Bor definitivt i fel ände av landet.

Skrivet av bibliotekarien, 2005-06-02

Visa hela (0 kommentarer)

He, gissa vad?
Japp, de sitter fortfarande inte bra. AHHHH. Är så j*vla less på dessa glasögon. Imorgon ska jag dit på lunchen - nu får det vara nog.

*harkel* Sitter just nu på jobbet - det var lite körigt ett tag, telefonen ringde stup i kvarten. Men nu har det lugnat ner sig. Vädret är inget vidare - det kanske inte är många som tar sig ut - det ser ut som det ska börja regna.

Var till banken, hoppas nu att min lön är insatt i morgon. Shopping! Fast när ska man ha tid till det? Ett bra sätt att spara pengar - jobba. Varken tid eller ork att gå på stan. Och på lördag jobbar jag också! 10-15, så då är ju affärerna stängda när jag kommer ut.

Skrivet av bibliotekarien, 2005-06-01

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, det är frågan. Har jag ont av glasögonen för att de sitter dåligt eller för att jag har ont sedan innan? Vi får väl se hur det känns imorgon - får vila mig över natten.

Det var mycket folk på biblioteket idag, i alla fall passet 2 till 4, det är skoj när det är lite liv. Annars sitter man bara vid dataskärmen och surfar på Internet. Jag som hade tänkt sitta mindre vid datorn när jag skulle börja jobba. Tji fick jag. Det blir väl bättre när vi har semestertider - vi öppnar 12 och stänger 19 (18).

Ingen lön idag heller - får gå in till banken imorgon och fråga var mina pengar är. Som tur är har jag inte många utgifter nu när jag bor hos mamma och pappa, men i alla fall.

Minns inte när jag såg på Tv senast, det måste ha vait när Cityakuten visades. Nä, allvarligt talat ser jag inte alls mycket på tv just nu. Det finns inga program som riktigt har fångat mitt intresse. Ja det förstås, den nya serien på tv3 - the 4400 - var ju rätt bra. Det är väl...

Skrivet av bibliotekarien, 2005-05-31

Visa hela (0 kommentarer)

Så, gissa vad jag ska göra idag? Japp! Gå till optikern och fixa mina glasögon... Jag har aldrig haft ett par glasögon som har suttit så oskönt. Men med tanke på vad jag betalade borde de inte ha något emot att hjälpa mig att fixa till dem. Det är bara att det känns så fånigt att gå dit igen och igen och igen...

Jaja, tisdag igen. Ibland undrar jag vad man gör igentligen. Det enda som märks att tiden går är att det blir natt. Varför är man inte mer aktiv? Jag kommer hem från jobbet vid femtiden - och vad gör jag resten av kvällen? Jo kör dator. Jag skulle ju kunna gå ut och gå, läsa böcker eller vad som helst. Börjar förstå varför min mamma tjatar så mycket på mig, men det är som om luften går ur en när jag kommer hem från jobbet.

Skrivet av bibliotekarien, 2005-05-31

Visa hela (1 kommentar)

Okej, det var nu ca 5:e gången som jag var och fxade mina glasögon. De satt skönt i ca 20 minuter och sedan var det kört igen! Får väl cykla dit efter jobbet, det känns som om jag är en gnällspik. De har väl ledsnat på mig, men vad ska jag göra när de inte sitter skönt?

Nu sitter jag äntligen i informationen - har pass mellan 2 och 4 - men det är naturligtvis väldigt lungt. Ja, annars skulle jag ju knappast sitta och blogga...

Har inte fått min lön då jag inte har nordea utan handelsbanken - får väl hoppas att jag snart får ett utbetalningskort. Borde gå och prata med Nordea - att de ska sätta in pengarna på mitt kono på handelsbanken.

Vi skämtade om att vi kanske skulle stå ute på gatan och dra in folk till biblioteket. Kanske inte vore en dålig idé, det är ganska dött här idag, eller snarare det är inte många som vill ha hjälp med något.

Skrivet av bibliotekarien, 2005-05-30

Visa hela (0 kommentarer)