En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Olof Hansén

Nej jag skulle verkligen inte vilja ställa upp i någon fånig dokusåpa. Det är inte min grej. Big brother måste vart den sämsta av dom alla. Man blir så less på alla korkade människor som är i samma hur och snackar och festar. Dom har verkligen inte lyckats i sina liv. Att bli någon form av b kändis skulle jag verkligen inte bli.

Skrivet av bigge12, 2007-05-28

Visa hela (1 kommentar)

Den första sidan jag skulle slå upp är helt klart sporten. Ett aftonbladet utan sportbladet skulle inte funka i huve taget. Jag fattar inte att man klarade sig utan sport tidningar förut? Det är en gåta för mig. Den andra sidan jag skulle slå upp är nog nöjessidan. Det är alltid kul och läsa vad kvällstidningarna skriver om kändisarna. "Beckham höll på att krocka" sen när man läser lite längre ner så står det att han backade på en parkering och höll på att backa in i en bil.

Skrivet av bigge12, 2007-05-28

Visa hela (0 kommentarer)

Jag skulle nog inte vilja ställa upp i en dokusåpa. Dels för att jag inte vill bli någon b kändis och för att jag inte vill göra bort mig inför hela Sverige. Men det beror ju också helt på vad de är för dokusåpa. Skulle det vara big brother där man sätter in ett gäng nollor som vi leka i ett hus. hmm... Nej tack de klarar jag mig ifrån. Skulle inte kunna ställa upp i big brother i huve taget. Inte min grej. Skulle du vilja ställa upp i en dokusåpa? I vilken och varför?

Skrivet av bigge12, 2007-05-28

Visa hela (1 kommentar)

Såg på SM- sluteplet i ishockey igår. Det var spännande. Det ser ut som Färjestad kommer bli starka.
Det som man bli så less på hela tiden är domarna. Dom är såå dåliga hela tiden. Gör alltid fel beslut.

Skrivet av bigge12, 2007-03-09

Visa hela (0 kommentarer)