En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
biiiatch

What´s New...?!

*Tisdag..Nu lägger vi Helgen Bakom oss*

Tjaaaaaa!!!!
Hur är läget med alla??? Här är allt helt ok idag faktiskt...känns som om jag har NY energi och jag kan jag göra vad jag vill!!!! idag ska jag ut i solstolen och presse under moder sol och förbättra färgen...=) snart så har solen kommit till framsidan.. om en halvtime kanske... är fortfarande skugga men ändå sååå varmt och skönt... 18.3C Varmt.... och som ja skrev I SKUGGAN Mina vänner...ahhaaa Underbart!! Älskar den här tiden på året... då värmen och solen kommer fram och man kan sitta ute..man behöver inte längre Bylta på sig tonvis med kläder för att palla vara ute här i Norrland.. Nej.. Nu blir sveriges alla orter och städer jämställda och vi kan faktiskt säga att vi har d VARMT....!! Weeeiihhh... =)

Så... vad bjäd helgen på?? Min älskade Tatti förlovade sig med sin Karwan.... så vackert... å jag är så lycklig för hennes skull... ja Bådas skull!!! =) Jag hade grymt Kul...=) MEN DET FÅR JAG INTE HA FICK JAG HÖRA IDAG.....
Vad som hände sedan är ett annat kapitel...haahahahahahahahahahhahahahaaahahahahah =)

Mer.... Jadu.... Faan... jag känner mig på heltopp... på G...jag vill göra något kul!!! något annorlunda... men jag vet inte vad...hmm.. får se när P kommer hem vad Jag hittar på...något av värde ska jag väl kunna åstadkomma... eller?!?

Hade ett lååååååångt 2timmars-samtal med min vän Jessi igår...å jag måste verkligen säga att vi pratade om Allt och ingentingt..=) kändes så bra...=) sen så är det alltid så med henne att man liksom tar vid där man slutade... jag menar... det spelar ingen roll hur lång tid vi har varit ifrån varandra.. det kan vara ett år eller mer ibland.. och jag har inte pratat med henne på såååååå länge...ändå kändes det som om de va bara ett vanligt tele samtal med en vän.. ni vet som man har nån gång i veckan..=) samma när vi träffas.. Dom få gångerna det händer haha..=) efter vi träffats 5 min så känns det som om vi aldrig varit ifrån varandra.. som om det bara är vilken fika i mängden so hellst... jhaa ni fattar..=) Trevligt e de iallafall!!!

Ne...nu ska jag se om solen smygit sig runt på mån uteplats... ringa några viktiga samtal och boka in lite möten som jag känner jag behöver... även den starka faller ibland och behöver stöd och nån som lyssnar.. Mina vänner ställer alltid up för mig.. om alla hade såna vänner som jag skulle världen se såå mkt bättre ut=) och jag vet nu vilka mina riktiga vänner är ...
Dom som alltid finns där... och inte lämnar en när livet känns tungt...

-------<----@ En Ros till er....

Skrivet av biiiatch, 2008-04-29 11:43

Allt löser sig gummsan!livet är ett ett smutsigt jävla helvete ibland,men dom starka klarar sig igenom det och du tillhör dom starkaste.Jag beundrar dig...ring NÄR du vill,vi hörs snart!stor puss till dig min vän.

Skrivet av Jessi, 2008-05-02 01:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?