En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

blisen91s bloggis

Alloj!
Idag har inte varit någon strålande dag precis, (trots vackert väder). Jag längtar sjukt mycket efter mina kompisar. Jag är nog den enda personen i världen som inte vågra fråga någon ifall vi ska träffas, jag har alltid haft problem med det. Och det blir inte bättre när man överallt ser människor som går hand i hand i solskenet eller som sitter i grupper med sina kompisar. Jag har förstått att jag är en av de här jobbigt ensamma människorna som blir deprimerade av våren. :(

Ett annat problem som alltid är aktuellt för mej är en tjej i min klass som tror att hon är kompis med mej och mina vänner. Hon säger till exempel saker som: "Guuud vad det är jobbigt att vara kär i J, vi är så bra vänner och jag vill inte förstöra det." Till historien hör att J är en av mina kill-kompisar, som även hatar Å, (vilket är hennes namn). Man kan även tillägga att jag och J nästan var ett par då jag träffade honom senast.
Nu tror ni säkert att Å är en jävla bitch som...

Skrivet av blisen91, 2006-04-28

Visa hela (2 kommentarer)

Idag är det en glad dag, solen skiner, snön töar (igen), och min bästa kompis gjorde slut med sin kille för en vecka sedan. Det sistnämnda är jag glad för att jag nämligen råkat bli kär i honom... Ganska jobbigt medans de var ihop men nu börjar det snart bli fritt fram.

puss o kram Blisii

Skrivet av blisen91, 2006-03-01

Visa hela (0 kommentarer)

Jag verkar inte ha blivit mycket mognare detta året... Lika kär i lika många killar. Men nu försöker jag iallafall visa att jag är kär i den jag gillar just nu. Och det är faktiskt inte jag som gör något först alltid. Men just nu är det ett par bruna ögon jag drunknar i, tror jag. Ahh, jag vill inte vara så här. Men jag har inte sagt till min bästa vän vem jag är kär i ännu. De senaste gångerna har hon avsljöat det varje gång så det är väll bäst att inte säga något förrän jag vet att mina känslor är besvarade.
Annars är mitt liv ganska skaplit. Fast det känns som om jag har tappat bort skolan, eller så är den bara så himla lätt. Det svåraste på hela dagen är att lyckas ta sig dit genom snön, (skåne har drabbats av typ mest ihållande snön i min minnestid). Det känns som om man går till skolan bara för att träffa kompisarna och flirta. Läxförhören bara hoppar iväg, de går okej, VG - VG+ nivå mest. G i franska men jag skiter i det. Jag kan bara inte fatta...

Skrivet av blisen91, 2006-01-26

Visa hela (1 kommentar)

Har varit sjuk sen i söndags, inget vidare precis... var hemma ifrån skolan i förrgår och igår, men gick dit idag. Men det visade sig efter lunch ungefär att jag skulle ha stannat hemma. Fick cykla hela den långa iskallt blåsiga vägen hem igen, (hav på ena sidan cykelvägen och åker på den andra så det finns inget lä lixom).
Och nu har jag massor av läxor att ta igen. Åå, jag skulle ge vad som helst (just nu iallafall) för att bli frisk igen. Det känns som om jag missar så mycket.
I höstas skulle jag älskat att vara sjuk och vara hemma, men nu vet jag tristessen i det. Kolla på "Ricky Lake", "Ophera" och "The Tyra Banks Show". Alla lika dåliga ungefär. Och när inte det går utan något som t.ex. "Våra bästa år" eller "Ordjakten" så måste man kolla på "Disney Channel", (har inte sjunkit till "Nikelodien" nivån ännu).

Skrivet av blisen91, 2006-01-18

Visa hela (0 kommentarer)

De 1.a dagen i skolan denna terminen blev inte lika hemsk som jag varit orolig för. Den första som möter min blick, (och håller kvar den :D:D:D:D) är en nia! Åå, vad jag blev lycklig! Och jag verkar ha kvar mina kompisar också. Fast jag var tyvärr lika framfusig och höljudd som vanligt tror jag... Jag måste lära mej att hålla tyst! Inte för att någon tycker att jag är otrevlig eller lite väll rakt på sak, men jag vill inte sticka ut. Killar verkar märka mej iallafall.
Skoldagen var ganska bra, förutom att vi fick flera läxor redan första dagen, men jag tror att jag har blivit bättre i skolan. Jag tänker iallafall satsa på mycket högre betyg det här året.

Skrivet av blisen91, 2006-01-10

Visa hela (2 kommentarer)

Usch! Jag vill verkligen inte börja skolan igen! Allt har varit så perfekt, inte behöva tänka på "kompisarna" och att klä på sig. Hoppas verkligen på att 2006 kommer att bli bättre än 2005. Jag har skaffat en ny klädstil iallafall och ska få glasögon. De kasnke tycker att jag ser mer anständig ut? Jag ska försöka utöka mitt ordförråd och vara lite trevligare också. Det var mina nyårslöften. Jag ska lägga undan min fjortis stil, (jag fyller femton i april). Jag har alltid lovat mig själv att inte bli den där tjejen som sminkar mej och går i ganska utmanande kläder, men det blev bara så när jag fyllde fjorton. Vet inte vad det kan bero på egentligen. Någon annan som har varit med om något likanande? Att man förändras totalt? Jag hoppas på att förändras till en lite mognare tjej nu. Fast jag kommer nog inte få lika många blickar på mig längre. Får vänta till gymnasiet istället, killar blir bättre när de börjar där känns det som. Mer mogna och ... jag vet...

Skrivet av blisen91, 2006-01-09

Visa hela (0 kommentarer)

Hej tomtegubbar!
Har fått mina betyg idag, visste redan de flesta ämnen, men inte alla. Har fått reda på att jag inte är någon språk människa utan att jag brås på mina föräldrar bra betyg i matte, biologi, kemi och fysik. Och det går inte åt helvetet med språken heller, men bara inte riktigt min grej.

Avslutningsdagen, (idag 21 december), gick till så här: Först samling i hemklassrummet med klassföreståndarne. Sen en typ av tipsrunda som faktiskt var ganska kul. Efter det ett julspel av niorna som inte hade någon med julen att göra alls nästan. Drev med några lärare och Arne Vaijse, (hur fan stavas hans efternamn?). Sen uppvisning av några åttor, ingen i min klass. Två grupper som dansade och två übertöntar som sjöng. Minns inte vad eftersom jag nästan aldrig kan minnas ljud, (har ett fotografiskt minne).
Sen efter denna hårda tid fick vi äta, men matsalen blev lite överbelastad... Jag fick äta nästan en halvtimme efter utsatt tid. Oouuää...[gråter av hunger]....

Skrivet av blisen91, 2005-12-21

Visa hela (0 kommentarer)

Hej,
tänk vilka små saker som kan göra livet lättre! Det är de små tingen som förgyller vardagen..., eller hur det nu är. Och här kommer poängen: Jag har alltid sätt mig själv som en ful typ, men i fredags så snackade vi om vilket land vi ser ut att komma ifrån i klassen på en rast. Jag såg ut att komme ifrån Finland, mycket roligt land... Så när en tjej i desperation försökte få alla att tro att hon såg ut att komma ifrån usa så sa C, (annan tjej), att jag såg ut som en flmstjärna. Vet inte hur hon kom på det, men flera andra höll med henne och sa att jag hade sådana speciella drag. Stora ögon, nätt näsa, söt haka osv. Blev liite smickrad faktiskt. Kan fortfarande inte smälta det. Hoppas att jag inte blir fåfäng nu bara, men ingen har sagt till mig att jag är snygg eller har snygg klädstil tidigare.
Hoppas ni också får en komplimang där ute i julmyset. Kram!

(Ni får ursäkta alla gramatiska fel och skriv fel men jag är skittrött just nu.)

Skrivet av blisen91, 2005-11-27

Visa hela (1 kommentar)