En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Hejsan svejsan, nu har vi inte uppdaterat på länge igen. Har haft jättemycket med skolan osv.
Iallafall så vill jag påpeka att Sophie är den smartaste jag känner.... NOT!
Hon skulle åka till Göteborg med sina föräldrar och shoppa och då sitter vi och sms'ar med varann och så frågar hon "vilket län ligger Göteborg i?" och jag svarar "Västra Götalandslän!" och hon svarar "ÅH, SAMMA SOM DU BOR I!" Haha, jag bor i Norrköping som ligger i Östergötland. Det är på andra sidan Sverige liksom!

Snart firar vi familjedag (den 5 juni) och jag hoppas verkligen att jag får de där jättesnygga Christian Louboutin-pumpsen! För er som inte vet vad Familjedagen är så är det väl egentligen bara en dålig ursäkt till att få ge bort (och få!) saker från andra i familjen! Vi firar liksom Familjen med presenter och sådant. Tror även att vi ska ta en tripp till Helsingfors. Helsingfors shopping är helt klart underskattad! Det finns jättebra lokal-designers där och det är billigt...

Skrivet av blondinsystrar, 2008-05-17

Visa hela (1 kommentar)

okej, jag är så jäkla arg så jag inte orkar skriva.
iallafall har det varit en skitjobbig dag och droppen som fick bägaren att rinna över var när mamma hade glömt att köpa det utländska thé't som jag bara måste ha för att kunna sova.

ja, skitdag helt enkelt.
även himmelriket har sina mörka moln.

/Jessica

Skrivet av blondinsystrar, 2008-05-11

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan, förlåt för uppehållet med bloggen men jag har varit i våran sommarstuga vid yxningen och Sophie har varit i Egypten med sina föräldrar. Men nu är vi iallafall tillbaka!

Jag måste bara berätta en skitkul sak! När vi åkte ner till våran sommarstuga så tänkte vi att vi skulle åka svängen förbi Valdemarsvik för att kolla lite i butikerna där. När vi väl anländer så går vi igenom ALLA butiker, men finner ingeting av intresse. Det mest intressanta var väl isåfall när vi gick in på "trend" , en affär för gamlingar som försöker vara "hippa", och gissa vad kassören hade på sig?! Just det, hon hade matchar jeans med jeans! Jag menar - Hur gammal får man vara?! Jeans med jeans KAN vara jättesnyggt ifall man inte matchar med exakt samma jeansnyans, men det var ju exakt vad kassören hade gjort! Hon såg ut som en förvuxen bebis! Det var knappt så pappa kunde hålla sig för skratt.

Så listen to blondinsystrar: Matcha inte jeans med jeans.
OBSERVERA att ibland så...

Skrivet av blondinsystrar, 2008-05-10

Visa hela (0 kommentarer)

Det här blir det första inlägget för mig, Sophie, eftersom jag har vart och solat och badat med mina föräldrar i Egypten.
Idag när jag satt på en parkbänk inne bland Uppsalas gator och åt på min mjukglass med vaniljsmak, så får jag se en tjej med rätt Okej utséende gå förbi. Hon hade ett svart lite smått urringat linne och vita byxor och lackade klackskor, med absolut helt fel färg!! Hon hade oranga lackade klackskor!!! Du tjejen, det har nyss vart valborgsmässoafton och det är inte Halloween? Jag ville bara gå fram till henne och slänga hennes klackisar i ån... Fy så hemskt, att det ens ska behöva existera sådana hemska och osmakfulla människor!

/ Sophie

Skrivet av blondinsystrar, 2008-05-10

Visa hela (0 kommentarer)

Okej, jag är verkligen skitförbannad nu! Min mamma kom nyss hem från Stockholm där hon har varit och spenderat pengar på inredning till våran nya lägenhet. Det är ju lugnt att hon vill inreda våran lägenhet men ni skulle ha sett vad hon hade köpt! En låda som man ska lägga brödet i så att det inte ska ruttna!!!!! - Vad är det för fel med att bara stänga brödpåsen efter sig? Inte nog med det, brödlådan var ROSA!!!!! Visst, min mamma kanske vill vara lite glammig och så, men efter att blondinsystrar har sagt "blått är det nya rosa" så kan jag inte ha en rosa brödlåda i köket! Snacka om dubbelmoral. Jag gick i taket när mamma påpekade att det "bara var en brödlåda". Hon vägrade göra sig av med den så jag får väl "råka" ha sönder den när jag har Thébjudning här nästa vecka...

Inte nog med det, när jag skulle ta en cigg så hade mamma glömt att lägga dem i ett cigarettpaket utan budskap som "rökning gör att du dör i förtid" och sådant och gissa vad som stod...

Skrivet av blondinsystrar, 2008-05-04

Visa hela (2 kommentarer)

Jag satt och kollade på ett gammalt gilmore girls avsnitt och då sa dem att "grönt är det nya rosa". Det är ju inte alls sant, vet de ingeting? Blått är det nya rosa! Därför fick våran blogg ha ett blått tema istället för det rosa som det var tänkt från början!

Remember what blondinsystrar says: "blått är det nya rosa"

/Jessica

Skrivet av blondinsystrar, 2008-05-03

Visa hela (0 kommentarer)

Okej, hejsan. vi kan ju börja med att presentera oss så att ni vet vilka ni läser om!
Vi är två tjejer som skriver i den här bloggen och nej, vi är inte systrar på riktigt, men vi har så mycket gemensamt så vi ääälskar att kalla oss för systrar! Jessica, som bor i centrala Norrköping, tycker om god mat och mode. Sophie, som bor i Uppsala, tycker också om god mat och mode men har även ett djupare intresse som är människor - hon tycker om att lyssna på folk och lösa problem och vill därför bli psykolog. Redan när hon var liten så sprang hon runt och skrek att hon ville bli Psykopat, som hon trodde att det hette.

well, enjoy our blog! :)

Skrivet av blondinsystrar, 2008-05-03

Visa hela (0 kommentarer)