En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Nu har jag blivit pappa för första gången, och det är helt undebart. Våran lilla flicka är så vacker, hon är en perfekt liten varelse, helt enkelt.
Stunderna är dock få, då hon verkligen lyser upp, men när hon väl gör det är jag totalt såld. Annars sover, bajsar och skriker hon mestadels. Jaja, det får vi väl leva med ett tag.

En stolt pappa

Skrivet av bludger, 2007-05-31

Visa hela (0 kommentarer)

Idag tog jag Satans småungar på bar gärning, vilket kändes underbart.
Det började med att Micki började stressa runt i lägenheten, som en skollad råtta, och vi undrade varför! Sedan hörde vi raketens visslande ljud, vilket medförde en ilska i mig utöver den vanliga. Jag tog snabbt på mig min jacka och skor och gick ut. Nu skulle jag få konfrontera dessa skitungar. När jag kom fram skrek jag:
NU LÄGGER NI AV MED DET DÄR!!!,
i precis samma ögonblick som killen höll en raket i handen. Han var nära att skita på sig av knäck, såg det ut som. Sedan gav jag dem en predikan över varför jag var arg, och över förväntan gick budskapet fram till dom. Det räcker att skjuta raketer på nyår, valborg och kanske påsk, men att ha det som tidsfördriv är helt fel tycker jag.
Jag tror barnen av vår tid behöver auktoritärer som säger ifrån.

Skrivet av bludger, 2007-05-07

Visa hela (0 kommentarer)

Fick idag besked om avstängning från rätt till a-kassa under 45 dagar. Känns för jävligt helt enkelt. Jag sa upp mig från ett jobb som gav en lön under existensminimum. Tycker det borde finnas lite empati hos facken.

Men som gemene man i Sverige skulle säga: Ska inte klaga!

Det bombas i Irak, skjuts i USA och en moderat tar ut barnbidrag.

Nog!!!

Skrivet av bludger, 2007-04-18

Visa hela (0 kommentarer)

Fy för terpentin! Det luktar verkligen hemskt. Det skapar bara bekymmer. Idag använde jag terpentin till att rengöra en pensel, som jag hade målat lackfärg med. Som sagt luktar det riktigt fränt, därför hade jag ställt det på balkongen tills färgen hade avlägsnat sig från penseln. Dessvärre har värmen och solen kommit tidigare i år, så balkongsdörren hålls öppen under den tiden. Nu till saken, våran hund brukar titta på folk och hundar som går förbi, så även idag. Han hoppade upp mot balkongkanten och sedan rakt ner i glaset med terpentin, stackarn kvider verkligen.

Nu ligger ändå våran underbara hund här och luktar nytvättad hund och en liten bilukt utav terpentin. Vi får väl stå ut med gaserna några dagar.
Min slutsats är att tänk efter extra noga när ni använder i utav terpentin.

I hate terpentine!!!!

Skrivet av bludger, 2007-03-21

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är en simpel nybörjare. Vad skriver jag i en blogg egentligen, vem läser detta kan jag verkligen undra. Jag fick en fix ide att registrera mig och ge mig ut i det okända. Får hoppas jag inte snubblar och slår hål på mina knän.

Skrivet av bludger, 2007-03-20

Visa hela (0 kommentarer)