En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
bodilbullen

Bodilbullens lilla blogg

Så var jag på plats

Japp, nu har jag alldeles för sent hängt på trenden att blogga. Jag har förut tyckt att minibloggen på lunarstorm.se har räckt mer än nog, men i takt med att läsarna har minskat har jag förstått att jag inte alls är så intressant som jag trott, och dessutom att jag har i stort sett inga vänner kvar där. Kanske tycker mina jämnåriga att man nu är för gammal för töntiga lunarstorm (som för övrigt är en underskattad sida) så en egen blogg kanske kan fånga även dom väldigt gamla jämnåriga som tycker att lunarstorm är för barn. Så nu är det dags att ta ett nytt tag i kampen mot att bli en intressant person igen och få folk att undra vad jag tycker, tänker och gör med mitt liv. Så här kommer det!

Då jag nu på sommaren vikarierar som personlig assistent hos en tjej som behöver hjälp dygnet runt, är jag ledig många dagar när sambon jobbar. Istället jobbar jag många kvällar/nätter när han är hemma. Eftersom vi börjar och slutar klockan 08.00 och 16.00 båda två, leder det till att vi går om varandra när jag jobbar natten och det blir många timmar ensam hemma, för både sambon och mig. Enerverande att träffas så lite och sova borta så många nätter, och det blir många timmar slötittande framför tv:n om dagarna eftersom vädret som ni vet inte är det bästa för att vara i mitten av juli... Men inte ska vi hänga läpp för det utan nu ska jag alltså tillbringa de regnigaste dagarna med att dela med mig av nyttig och onyttig vetande om mig, oss, andra och annat. Dessutom kan man åka billigt utomlands, vi har varit på Sardinien i sommar och det blir förmodligen en resa till med Niklas tvillingsyster med hälft.

Med det här har jag nu, varje sig det har märkts eller inte, försökt förklara att jag inte på något sätt tror att jag är såpass intressant att jag tror att folk sitter hemma och funderar över vad den där knasiga personen gör nuförtiden, utan jag skriver mest för att jag vill ha något konkret att göra när jag är ensam hemma. Jag skriver också för att jag är så dålig på telefonkontakt med mina närmaste att jag genom bloggen hoppas att de känner att jag inte är helt borta fast jag bor i Filipstad. ;-)

Välkomna, och håll till godo!

Skrivet av bodilbullen, 2007-07-17 11:23

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?