En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

bodotters bloggis

jny is in the house!

måndag
jag försov mig en och en halv timme, så det blev stressigt där på morgonen.. väl på skolan så var det inte mycket som hände.. efter skolan så åkte jag ner på stan med fanny, hon ville spendera lite pengare eftersom hon nyss har fyllt år så har hon mycket att spendera;) efter ett låååångt tag på stan så åkte fanny hem för hon skulle till sin pappa och fira henne där och jag åkte till kicki. vi kollade på zorro och åt chips, riktigt mys!:D sen kom mamma och hämta mig runt nio. när jag kom hem så kollade jag lite på tv, sen slockna jag :)

tisdag
vaknade i tid sen så skjutsa mamma mig till skolan, orkade inte ta bussen:p hade matte nationella direkt på morgonen, kan ju medela alla att jag halv sov under hela provtiden så man kan ju bara vänta på ig! efter det så rullade dagen på som vanligt:p efter skolan så träffade jag fanny en snabbis på stan, hon hade varit på arbetsintervdjuv;) tog bussen hem nästan direkt, sen kom kicki och hälsade på:D vi kollade lite på oth och sen så bestämde vi oss för att gå ut och gå. vi gick typ 4 km på en timme!:) efter det åkte hon hem och jag kollade på dhw:)

onsdag
helt vanlig dag på skolan, lite dryg.. efter skolan så åkte jag ner på stan med killian för han skulle på hemspråk, gick med han dit sen så gick jag hem:p satte mig vid dator och drygade lite :p sen efter middagen så gick jag runt sidsjön med isac som jag inte har träffat på evigheter, så det var riktigt mysigt! efter det så var jag jätte sugen på jordgubbar så jag och isac gick till ica för att se om dom hade några men det hade dom inte så då gick vi vidare till statiol, men där hade dom inga jordjubbar heller:( så då köpte jag en dricka ist och så gick vi hem till mig, kollade på grey's och sverige pussas och kramas:) trevlig eftermiddag!:)

torsdag
tog mig en sovmorgon i morse så jag kom till skolan halv 11, riktig skönt! sen så forsatte dagen som vanligt, dryg och tråkig.. efter skolan så åkte jag hem, pluggade lite.. har nyss käkat middag och nu sitter jag och väntar på att kicki ska komma, vi ska ut och gå:)

hör av er, puss!

Skrivet av bodotter, 2008-05-08 17:50

Fin fin blogg :D
Vill du vara snäll och kolla in mitt Cd fodral som jag gjort :D
Vill gärna ha lite respons på det :D
Kram kram.

Skrivet av http://camillajarvas.blogg.se, 2008-05-08 23:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?