En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

bodotters bloggis

it is me, jenny:D

torsdag kväll
slutade med att jag och kicki bestämde oss för att gå en rejäl bit tills slut så blev det en mil! vi var riktigt duktiga:D efter vi hade gått så satte vi oss på min baksida i solen och bara pratade och vilade våra fötter;). efter det så åkte kicki hem och jag gick och kollade på sanningens minut sen efter det så kollade jag på mer tv tills jag somna.

fredag
vaknade och gjorde i ordning mig till skolan. fick skjuts av mammsen, så jag slapp ta bussen:D på skolan var allt som vanligt men en gnutta drygare eftersom det var fredag. efter skolan så satt jag med killian ett tag i solen och myste medans jag väntade på min buss. när jag kom hem så gjorde jag inte så mkt, sen kom danne på sin coooooola cykel;) vi dundrade ner till oskars kiosken sen vidare till isac och kollade vad han hade för sig:) efter att vi hade stått där och snackat ett tag så drog vi hem till mig, kollade på film och bara chillade:D sen när mamma kom hem så fick vi pengar så vi kunde handla godis. så vi begav oss ner till satiol, där vi handlade godis och dricka:D när vi kom hem igen så fortsatte vi att kolla på freky friday och jag höll på att somna hela tiden:p sen så kollade vi på save the last dance och då var det inte jag som somna utan danne haha! han börja snacka i sömnen fast han hade öppna ögon så jag blev skit skrajj:p
riktigt trevlig kväll:)

lördag
låg i sängen och degade typ hela dan även fast det var fint väder:o fy skäms på mig! men jag var så seeeg! sen väl uppe på fötterna så gick jag en sväng. efter det när jag kom hem så var det mat, dom hade grillat MUMMA!:D efter maten så grillade jag, niklas och christian sånna där vita godisar, har glömt vad dom heter:p efter maten så åkte jag ut till fanny som var hos poppe, var bara där ett litet tag sen åkte jag hem, för jag var så allmänt less. låg och degade framför tvn resten av kvällen..

söndag
på dagen så gjorde jag inte så mycket, var ute en sväng. sen på kvällen så åkte jag upp till fanny och hälsa på ett tag:)

måndag
idag på skolan så hade vi avslutningsfoto. och vårat tema i klassen var unga bimbosar som gifter sig rikt med gammla gubbar.. haha, det var rätt så kul, men man kännde sig lite horig;)
efter skolan så gick jag på stan ett tag med killian, för han skulle ha något speciellt schampo men det var slut och skulle inte komma in förrens nästa fredag. sen så tog jag bussen hem och sen dess har jag inte gjort så mycket mer.. ska snart åka upp till john och kolla på film, är ledig imorn:D

see yah when i doo;)

Skrivet av bodotter, 2008-05-12 20:07

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?