En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

bodotters bloggis

jnymlndr

lördag
jag vakna typ vid 12 och låg kvar i sängen för att kolla på rasmus på lufen!:D medsan jag låg där i sängen så kom mamma in med frukost på sängen till mig(a) efter en seg morgon så gick jag ut en sväng sedan så ringde jag till fanny och bestämde att vi skulle gå på bio:) hon kom till mig vi 6 tiden. jag åt och sen så gjorde vi oss klara, för att sedan gå ner till bion. vi såg what happens in vegas, den var riktigt bra! efter bion så kom mammi och hämta mig och fanny tog bussen till poppe. efter lite tv tittande så somnade jag så sött:)

söndag
på söndag så vaknade jag skit tidigt, men jag låg kvar i sängen och kollade på tv, sen helt plötslig så började ett gossip girl maraton som jag självklart kollade på:D efter det så kollade jag och mamma på nils kalsson pyssling, mys!:) sedan på kvällen så kollade jag på body gard, den var as bra! somnade bra efter den filmen.

måndag
började 9 så jag klev upp halv 8. har elevens val hela veckan så, det var skönt! när jag kom till skolan så väntade jag på killian, för jag visste inte vart vi skulle vara:p vi hade skräck och då fick vi kolla på scary movie, haha så jävla ful film. efter det så skulle man gå ut och leta efter material till en monster:p jag och killian skapade ett mästervärk! vårat monster hette haschmonstert som hade blivit överkörd av farbor blå när han hade smugglat in hasch i en godispåse:p vi slutade 1 (som vi gör hela veckan) och då så tog jag bussen ner till stan, där jag köpte lite hårsaker medans jag väntade på bussen hem. väl hemma så städade jag lite på rummet och sedan var det mat:D efter det så åkte jag iväg med mamma en sväng och kollade lite på saker som jag vill ha på min födelsedag:D sedan så kollade jag på ladder 49 och självklart så slutade det med att jag bölade i slutet:p

tisdag
idag så hade vi sammarbetes övningar och det sööööög! hade även muntliga nartionella i engelska, det gick väl sådär.. blir glad om jag får G. just nu sitter jag och väntar på att robin ska sluta, för vi ska gå på stan:D

tisdag fort.
jag gick ner till robins skola till halv 4 för då slutade han. vi gick och kollade på skor till han och parfym till mig. hittade några som luktade gått, men jag köpte inget:P det är ju bättre och vänta och se vad man får när man fyller år:D efter en massa spring i affärer så gick vi och ficka på charm, jag tog värsta goda mackan och robin ville bara ha en loka även fast jag sa att jag kunde bjuda han om han ville. efter en fika paus med mycket skratt så gick vi till fontänen och satte oss där sedan så tog han bussen hem och jag hem till mig:) när jag kom hem var det mat på en gång, sedan efter det så gick jag runt sidsjön med petra:) när vi hade gått klart så gick vi hem till mig för att hämta lite saker för att sedan gå hem till petra där jag skulle sova för natten:) när vi kom dit så var det andra avenyn! fan vad spännade det var! :| jag vet inte om jag kan vänta tills 21 september innan få veta vad som händer:p sen kollade vi på film käka lite godis och sedan sussa vi så sött:)

Skrivet av bodotter, 2008-05-20 14:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?