En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

bodotters bloggis

intense energy

torsdag
gick upp och gjorde i ordning mig för skolan. kom dit och gick till jobba ifatt. ringde till killian men han svarade inte, han låg nog och sov som vanligt;) sen till slut fick jag tag på han runt 10 och då undra han vart fan jag var, haha för det visade sig att jag egentligen hade japanska språket men jag sket i att gå dit utan fortsatte att vara på jobba ifatt. på lunchen så gick jag, angelica, adam och julia ner på shell och köpte munkar:D sen tillbaka till lektionen. efter skolan åkte jag och julia ner på stan och vandra runt lite. sen så gick vi och köpte jordgubbar, tog bussen hem till mig och gjorde ordning lite fika. när vi hade packat allt så gick vi upp till sidsjön och satte oss på en brygga och bara myste:) sen gick vi hem för att det var middag, vi åt pannkakor:D efter maten åkte vi till korsta och solade. efter det tog jag bussen hem och bara tog det lugnt:)

fredag
åkte i väg till skolan och hade arbeta ifatt igen, killian kom sent som vanligt;) efter lunchen så svek killian mig för att gå upp till slöjden:( efter skolan åkte jag ner till stan och mötte upp kicki, vi gick runt ett tag sen så åkte vi hem. väl hemma så börja jag fixa lite sen så fick jag gå ner till stan igen för att möta cliff, fick lite dricka av han, tack gubben:D sen så fick jag springa hem för att göra mig iordning sen bussen upp till julia för att sedan ta bussen på en gång ner till stan igen och sedan så tog vi fyran upp till typ mimer, gick sedan vidare till norra där vi skulle möta alla andra för att spela brännboll! väl där så satt vi och vänta på att dom andra skulle komma. efter ett tag så börja vi spela lite sedan ringde dom och sa att dom inte skulle komma, så då packade vi ihop allt och begav oss till billy där det var lite folk:) var där till typ 12 sen åkte jag hem, var sjukt trött!

lördag
vaknade runt 11, snackade lite med kicki och bestämde att jag skulle möta upp henne på stan, för jag skulle låna lite saker:) efter det så tog jag bussen ut till birsta till julia och jasmin:) gick runt där i några timmar, sedan tog vi bussen hem:) sedan hemma så fixade jag mig lite och tog bussen upp till julia där jag fixade mig lite mer:) sedan åkte vi till cissi i bosvedjan där vi var ett tag:) sen fick vi skjuts till timrå till en fest. där var det inte så jätte kul men det dög:p sedan så fick vi skjuts hem så vi kom hem runt halv2. då kollade vi på wallander och käkade chips:D sedan somnade vi så sött:)

söndag
vaknade vid 12. då gick jag och julia upp och käkade lite frukost sen så kollade vi lite på tv. efter lite tv tittande så gick vi till en blommaffär och köpte varsin ros och jag köpte även en chocklad ask som vi skulle ge till våra mammor:D efter ett tag kom min mamma och hämtade mig och då fick hon sin pressent, hon blev happy:D nu sitter jag här ska snart gå och fixa mig för vi ska ut och käka!

Skrivet av bodotter, 2008-05-25 16:45

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?