En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
bosselagom

Lagom kreativ och obildad, Senior Citizen

Dagordning 2015

Taggar: politik samhälle religion frihet ondska ansvar konflikthärdar

Malalas skola följt av Muathas samhälle. Problem finns att debatteras. Positivt att dialog förs i media och bland människor!

Det hårda klimatet i vår omvärld har kommit upp på dagordningen i ett ständigt försök att lösa ondskans problem.
Sju miljoner söner och döttrar visar sitt deltagande, gemensamt i moskéer och kyrkor. Människan kan bevara den gemenskapen; alla föds som människor, men alla förblir inte detta. På dagordningen har vi också tiggeri, kontrollerad flyktingmottagning och missbruk av alla de slagen. Hoppas på att det är människorna som vinner debatten. Och att vi kan hjälpas åt att förbättra vårt samhälle, oavsett segregation.

Problemet är inte de onda människorna, utan de goda människornas tystnad. En dåre säger vad han vet, en vis vet vad han säger.

Skrivet av bosselagom, 2015-02-05 08:07

Bloggcitat "Ulf"
Annars är världen som vanligt galen eller kanske ännu lite galnare.
IS bränner en jordansk pilot levande i en bur. Man blir förstås galna i Jordanien och ropar på hämnd, rättmätigt, och ropat också att detta inte är islam.
En Imam i Kairo, sunni, säjer detsamma, samtidigt som han säjer att IS ska korsfästas och lemlästas. Jo, det är islam, en tro med just nu väldiga problem. Det är dags för världens muslimer att inte bara skrika hata Satan USA utan att ta hand om problemen i dom egna leden. Vilken man tydligen börja tänka på nu, man talar om en arabisk koalition, det räcker inte med USA och EU.
Putinismen breder ut sej i Europa. Han har sympatisörer i England UKIP, Frankrike Nationella Fronten, Tyskland ny-nazzar, Italien Lega Nord, Ungern Fidesz och Jobbik, Grekland Gyllene Gryning och Syriza, som vann nu i valet senast. En skön blandning av EU-hatare, nazister och vänsterfolk. Stackars Europa säjer jag. Stackars oss. Kalifornien? Nya Zeeland? Och i Frankrike rasar judehatet ohämmat.

Skrivet av bosselagom, 2015-02-05 09:40

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?