En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

breathless' bloggis

Is this the right place for me?

Stilla vinden där ute blåser. Den tar med sig lönnens grenar ut på en liten svajande åktur. Regn/Snö lyser i gatulycktans sken..Spela ingen roll vafan det är. Asfalten är svart, med lite snö i kanterna. Inbjudande. Kanske egentligen lika mjuk som en säng? Tankarna att lägga sig där.. se upp på stjärnorna. Hur länge skulle man kunna se dom? När skulle skriket från däck o människor ta över? När.. skulle det bli svart? ..som natten själv. När?

Skrivet av breathless, 2005-12-07

Visa hela (1 kommentar)

Totaldiss, det är vad det känns som. Varför ska det göra det för? Visst, en engångsföretelese, eller ett tidsfördriv. Ett tidsfördriv att dö för?
Men..just då, det var underbart, det var fint, härligt, mysigt.. Sen..vafan var det sen?! Vad är det nu?! Nothing, inget mer, bara INGET! Men vad var då meningen med det hela?! Med hela alltet? Var det någon överhuvudtaget, förutom..det?
Egentligen borde jag släppa taget om det nu, men en gång. Jag lyckades innan, men nu återkommer det igen. Kanske inte så konstigt med tanke på olika fatorer som dyker upp då o då och gör det svårare, svårare än vad det är. Sen så kanske man inte ska vara så jävla nyfiken, utan köra på med sitt egna i stället för att ge sig in i vad andra håller på med.. Plågas av de få minnerna..! HELVETE!! Let me go! Det är allt jag ber om.
Sen.. dendära solstrålen, som gör det så mycket lättare ibland, samtidigt som så mycket svårare.. guld värd. Det är de jag kan säga.. men.. det finns...

Skrivet av breathless, 2005-11-23

Visa hela (0 kommentarer)

Det är inte alltid så lätt med allt. Igårkväll, fy fan.. Jag gick o la mig runt 22.30.. När somnade jag? Jo, runt 01.30 tiden. Jag låg där, tänkte, sekunderna gick, minuterna gick som övergick till någon timme. Rätt uppenbart att man inte skulle somna i tid när man gick upp 12.30 dagen innan. Smällar man får ta helt enkelt. Till slut orkar man helt enkelt inte bara ligga där o vänta på att man ska somna, då tar man till något o läsa, eller så går man upp o går runt i rummet i hopp om att bli trött. Till slut har man tänkt för mycket så då blir man så konstigt. Då tar det undermedvetna över, sen blir allt som det blir. Det är väl då man tar fram penna och något annat, sen låter man fantasin flöda. Och nej, det är bara en kul grej, ett tidsfördriv. Möjligtvis något annat oxå, men det är inte något viktigt i sig.

Yeye, man vaknar iaf, somnar om, som vanligt. Hinner inte med bussen så man får åka med mamma. Knackar på hos Janni. Jag skrattar åt mina skor. Vi...

Skrivet av breathless, 2005-11-21

Visa hela (0 kommentarer)

Huh.. Vad konstigt allt kan bli så fort. Det blir ju iofs vad man gör det hela till, oftast så förstorar jag upp saker och till. En nackdel med mig, en dum en!
Man blir så trött på att försöka och försöka. Sen rätt som det är, då ger man upp, fast man inte menade det. Eller, man råkar försäga sig lite smått, sen är allt upp och ner helt plötsligt! Fast.. man försa sig inte omedvetet, jo, på sätt och vis var det omedvetet samtidigt som det var medvetet. Som man ville få det ur sig, men en gång! Sen när man har sagt A, då ångrade man sig nästan med en gång, but then it was to late. Som vanligt :S

Än så länge ligger hemligheten i tryggt förvar hos mig, får se hur länge jag orkar ha den kvar innan jag säger det. Well, när tiden är mogen antar jag? Kommer den någonsin att bli det?

Vill bara skrika, kasta mig i famnen. Lyser med sin fråvaro, vill bara..

Ska jag? Ska jag inte? Give me a sign!!

Skrivet av breathless, 2005-11-20

Visa hela (0 kommentarer)