En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

breathless' bloggis

Sömnlöshet, lycka :)

Det är inte alltid så lätt med allt. Igårkväll, fy fan.. Jag gick o la mig runt 22.30.. När somnade jag? Jo, runt 01.30 tiden. Jag låg där, tänkte, sekunderna gick, minuterna gick som övergick till någon timme. Rätt uppenbart att man inte skulle somna i tid när man gick upp 12.30 dagen innan. Smällar man får ta helt enkelt. Till slut orkar man helt enkelt inte bara ligga där o vänta på att man ska somna, då tar man till något o läsa, eller så går man upp o går runt i rummet i hopp om att bli trött. Till slut har man tänkt för mycket så då blir man så konstigt. Då tar det undermedvetna över, sen blir allt som det blir. Det är väl då man tar fram penna och något annat, sen låter man fantasin flöda. Och nej, det är bara en kul grej, ett tidsfördriv. Möjligtvis något annat oxå, men det är inte något viktigt i sig.

Yeye, man vaknar iaf, somnar om, som vanligt. Hinner inte med bussen så man får åka med mamma. Knackar på hos Janni. Jag skrattar åt mina skor. Vi sätter oss o kollar på "Tandläkaren" och ringer några samtal. Så småningom blir klockan 10.00 och det är dags att gå till skolan o börja lektionen.

Ibland krävs det rätt mycket för att inse hur mycket någon betyder för en. Varför jämt vara så missnöjd med allt? Jag har allt jag vill ha, näst in till. Skulle jag ha allt, då skulle jag inte ha några mål att sträva efter. Inte för att jag precis har några mål, det är ingen idé för då blir man bara ännu mer missnöjd med sig själv. Men iaf, jag är omgiven av människor jag tycker om. Så får man ser dom smyger det fram ett leende på läpparna och alla bekymmer lägger sig bakom glädjen, för ett tag. Det är så skönt. Jag skrattade t.o.m så mycket när jag satt på huk att jag trillade omkull, ner på golvet! Det är glädje det!

Ibland krävs det inte mycket för att inse vad som är helt jävla lönlöst att göra någonting åt. Ibland behövs det bara en enda titt, sen är man rätt säker på saken! Visst, det är synd att det är som det är, men nu är det bara så, och det är bäst att det är så också. Annars hade nog allt slutat i tårar...Ha, där 0 ljög jag, tårarna finns inte för mig!

Saaatan i gatan vad rädd jag blev nyss! Det är slår nog rekordet, jag har inte ens blivit så rädd när Emil o Markus håller på.. Här sitter man och är så inne i skrivandet, sen så kommer någon i dörren "Heeej" HELVETE vad rädd jag blev! Hjärtat stannade nog fan upp, o huvudet blev snurrigt... Läääskigt! Dumma Banan-Danne :(
Fast... han är rätt "söt" ändå "Förlåt för att jag skrämde dig" :) :P

Skrivet av breathless, 2005-11-21 18:46

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.