En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
bubblis

bubblis' bloggis

nu har jag haft min sista jullovsavslutning, det kändes bra men endå lite läskigt, nu närmar sig vuxenlivet med stora steg, det är 96 skoldagar kvar och ca 20 måndagar! helt sjuk, jag kan inte fatta att jag har gått 12 år i skolan, det är typ 2/3 av mitt liv. tänk alla timmar man har suttit där vid dem där äckliga skolbänkarna! =p
snart är det julafton också, och pappa fyller år och malin fyller år, sen är dte matcher i göteborg o ängelholm sen nyår. det är lite skilda planer där om nyår, jag vet inte om ja ska vara med flickorna eller robin :) vi får se, nu ska jag duscha sen kanske de blir tomtenatta :)

Skrivet av bubblis, 2006-12-20

Visa hela (0 kommentarer)

OHHHHHHHHHHH, jag orkar inte med allting!!
ja är så otroligt trött just nu på skolan, fan bajs!

du ger mig styrka, jag älskar dig!
min bästa vän, Ida Laurén! <3

Skrivet av bubblis, 2006-12-14

Visa hela (0 kommentarer)

jag har en bästa vän, hon heter ida laurén och henne älskar jag mer än allt annat! tack för att du finns hjärtat!!

Skrivet av bubblis, 2006-12-12

Visa hela (0 kommentarer)

jaha, då va det fredag igen! :) hade ställt in mig på en helg med två matcher som skulle bli så kul att spela, men kul att man slog upp bristningen i låret.. kanske inte skulle ha börjat tränat än. :/ nu blire cykla, simma och jogga tills det är helt bra! fan va tråkigt, ja va verkligen taggad för matcherna i helgen! jävlaskitockså! men men, ja får väl sitta och kolla på som jag har gjrot dem senaste två-tre veckorna :/ usch!
ikväll ska jag ta de lungt och kolla på film med min vän robin :) först ska han spela match. sen ska vi äta glass, godis och bara ha de så bra som man kan ha det! :)

har håltimme nu, det känns ju värt. ska iaf plugga ett tag nue så man får nånting gjort! :) hejja mig! Sen blire skolan och en letkion oc sedan ner på staden där ja ska träffa michel min vän och kanske karin :) nej nu ska jag ta tag i religionsredovisningen! :)

hörs bree.


Skrivet av bubblis, 2006-12-08

Visa hela (0 kommentarer)

jag är trött, orkar inte skiva!
GOD NATT! :)

Skrivet av bubblis, 2006-12-05

Visa hela (0 kommentarer)

så otroligt läcker
jag vill ha honom

Skrivet av bubblis, 2006-12-02

Visa hela (0 kommentarer)

jaha. onsdag och mitten av veckan! :) hade en lektion idag de va skönt. nu sitter jag här, ska snart städa lite :) sen ska jag bege mig til k-borg och simma! bra där! (Y) ikväll kan det bli en utgång, men inget planerat än. jag vill att min favorit ska med!!
jag måste bara säga att igår var jag på stan med mina underbara vänner Lisa och tezzi, vi fikade lite och smygkikade på Mr.hemlig! mohaha. fett fett fett snygg!!! omg! sen så inträffade ödet, iaf enligt lisa. på fem minuter möttes vi två ggr. jag tror på ödet, alla vet ju hur det slutade sist, eller?! :D hoppas hoppas hoppas. låter det ta sin tid, men jag vill vill vill ha honom!! Mr.hemlig är så otroligt läcker! hiho.
nej nu ska jag ta tag i städandet.


efter regn kommer alltid solsken!

Skrivet av bubblis, 2006-11-29

Visa hela (0 kommentarer)

sötnöt, bacio!

Skrivet av bubblis, 2006-11-26

Visa hela (0 kommentarer)