En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
bubblis

bubblis' bloggis

oj dte va inte igr man skrev här inte. men nu har jag tagit tag i saken igen :) sitter här nere vid datorn. Det är torsdag och i morrn är det fredag. då ska jag nog vara me dmin bästa bästa bästa ida! :) ag ha saknat dig så ptroligt mycket, det är så mkt ljusare och bättre i skolan när du är där ealskling! jag har verkligen saknat dig stumpan! <3 i morrn är det fredags om sagt, ja och ida ska kika fotboll i västeråshallen, sen ska vi kika idol och heybaberiba som alla andra fredagar! :) de tycker vi om. matcher i helgen som man måste avstå efter en bristning i låret, fasiken! det kan ta upp till 5 veckor att bli bra igen, usch jag vill spela nu! på lördag väntar pixbo hemma i k-borg. hoppas på poäng nu, känner att vi är i en lite svacka :/ men vi lämnar det som har vart bakom oss så ser vi framåt och mot de ljusa! :) jag älskar innebandy, de är det bästa som finns :)

i morrn ska vi till stlm på mässa med skolan, efter de så får vi väl se om man är nå klokare när...

Skrivet av bubblis, 2006-11-23

Visa hela (0 kommentarer)

hosta, håltimme, träningsvärk, trött, förvirrad. dem fem orden beskriver mig just nu!

jag hostar och hostar så jag nästan spyr ibland!
jag har håltimme till klockan 13.10 då ja ska ha prov =/
vi spelade badminton på lagspel och jag har nu massa träningsvärk =P
jag är trött på allting i skolan, på allt runt omkring!
sen är jag förvirrad för just nu vet jag knappt vad som är upp eller ner, eller vad som är rätt eller vad som är fel! jag orkar inte byr mig längre. jag vill bara att de ska vara som vanligt igen.

nej nu ska jag äta lite, platta håret & sedan plugga en aning! :)
jag hör av mig lite senare med lite info om hur livet går vidare!


JAG VILL ÅKA TILL SÄLEN NU!!

Skrivet av bubblis, 2006-11-14

Visa hela (0 kommentarer)

hosta hosta och återigen hosta! Det här suger hängpung! Allt är bara fel, tråkigt och negativt! Jag känner ingen motivation för det jag gör längre. jag saknar dig ida laurén, du måste bli frisk så jag får krama om dig och känna att någonting iaf är bra! oh, jag orkar inte!


I guess I thought you'd be here forever. Now being without you takes a lot of getting used to. I should learn to live with it but I don't want to being without you. Instead of getting easier it's the hardest thing to take. I'm addicted to ya babe, you're a hard habit to break. After all of these years I'm still tryin' to shake it. Doin' much better, they say that it just takes time. But deep in the night it's an endless fight and I just can't get ya out of my mind.

Skrivet av bubblis, 2006-11-13

Visa hela (0 kommentarer)

jaha. söndag & snart börjar en ny vecka. En ny vecka med träning & plugg. Känner att jag börjar bli bättre i kroppen men ja hostar fortfarande väldigt mkt när jag anstränger mig! det är jobbigt. I fredags va de utgång & det va helt okej. fick iaf träffa goda vänner & de va mysigt :) igår va de innebandy ela dagen. Först kollade jag på u-laget mot vib & dem vann med 9-8 efter två bra perioder & en mindre bra! Om inte lunkan & agge hadevart med hade nog resultatet inte vart det samma! Sen stannade jag kvar med min vän tezzi & kikade på Vib-malma som slutademed seger för malma! Efter det åkte jag hem, åt mat, sov i min säng & sen ner till bellevue för att kolla på mina vänner när dem förlorade mot aros med 3-2! =/ osis pojkar! Kvällen blev lung hemma med familjen framför tv:n. Idag ska jag spela match med juniorlaget, undrar hur det kommer gå! Sen innan ska jag kolla på min lillesyster som ska spela innebandy :) kanske får träffa min favvo tezzi också =)
nu ska jag äta mat...

Skrivet av bubblis, 2006-11-12

Visa hela (0 kommentarer)

okej, nu har jag lugnat ner mig lite iaf, men jag är fortfarande darrig i hela kroppen och jag är så arg och besviken på dig. jag förstår inte hur du kan säga att du tycker om mig, att du älskar mig och sen beter du dig såhär?! =/ nånting är fel & det funkar inte på de här sättet! trodde aldrig att jag kunde känna såhär, men tydligen så gick det att bli så besviken & så sårad! det svider som fan

Skrivet av bubblis, 2006-11-10

Visa hela (1 kommentar)

Go find someone else, I’m letting you go, I’m loving myself. :/

Skrivet av bubblis, 2006-11-09

Visa hela (0 kommentarer)

"vi sover bra tillsammans och våra kroppar anpassar sig till varandra när vi rör oss i sömnen"

Skrivet av bubblis, 2006-11-09

Visa hela (0 kommentarer)

hosta, hosta & återigen hosta! det tar dö på mig, får kramp i magen & i hela kroppen av det här! usch o fy o bläää! jag vill bara krypa ner i en säng med en snygg karl som kan ta hand om mig :)
jo men visst, det kan man ju glömma nu på ett tag när det är som det är. :/
nej ja ska stå på mig i stället!! Fan, jag blir så galen på de är!
usch egentligen vill jag bara gå & lägga mig i min säng, men jag har redan sovit en timme idag så jag är inge tröttt. ska nog kika scrubs om tjugo minuter ;D

nej nu blire nå annat.
hejhoppgummisnopp!

Skrivet av bubblis, 2006-11-08

Visa hela (0 kommentarer)