En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
bubblis

bubblis' bloggis

sjukling, men dock på bättringsvägen. :)
idag har jag spenderat ungefär en timme i skolan där man fick reda på att man hade MVG i psykologi ;P sen så tog jag cykeln ner på staden och träffade sis tezzi :) de va skojigt. jag la undan min jacka som jag verkligen vill ha. bara ekonomin som hindrar. varför ska jag alltid hitta det dyraste som finns?! usch, men ja ska betala halva själv sen så får man liiite rabatt så de blir inte så dyrt som om ja skulle ha betalat hela själv! :D
ingen träning idag heller för min del, usch vad jag saknar mina tjejer, har inte träffat dem sen i torsdags! det är inge bra! får väl se om de blir träning i morrn eller om ja ska vila då också! det är frågan. i helgen äre derby iaf, klockan 10.00 på lördag i k-borg, rönnby-vib div.2! hoppas alla kommer, får väll se om Ronaldinho ska spela eller om man får sitta på läktaren ;D mohaha. du är knäpp i huvet fyllo! :/

min bästa bästa är sjukling! usch, de är synd om dig min...

Skrivet av bubblis, 2006-11-08

Visa hela (0 kommentarer)

sjuk sjuk sjuk :/
usch vad ja inte tycker att det är så skojigt, men dte är rätt så skönt att bara vara hemma, som jag har vart hela lovet ungefär! =P igår kom jag på att man kan sysselsätta sig med sims :D så det gjorde jag igår kväll efter det underbara prison break! jag måste bara se nästa program nue, kanske ska pallra mig hem till robban å kika?! ;D på tal om honom så kommer han nog att flytta till uppsala inom tre månader ca. han kommer förmodligen få jobb där. det är självklart trist för ja kommer sakna honom såååååå, men det är också bra så kanske man kan få ett slut på denna saga?!
No one can ever take your place
Can't live without you by my side


jag vill spela innebandy nue! usch har inte gjort det på 5 dagar, det suger. jag vill bara bli frisk så jag kan springa runt på planen och lira bollen med min familj! :) i like you all! :) tihi.

nej nu kurrar magen, ska nog laga lite mat så man får tyst på den :)
hej...

Skrivet av bubblis, 2006-11-07

Visa hela (0 kommentarer)

sista dagen på lovet och det har gått så fort. och jag inte ens gjort nånting viktigt, bara varit. men det har vart skönt :) tråkigt att vi inte haft nån innebandy i helgen, men då blev de tid för party med nära o kära :)
igår va vi här alla tjejer, eller alla va inte här men många.
Ida, Lisa, Malin och Malin, Amanda, paulina, Matilda, Lina och Emma. senare på kvällen kom pojkar, bland annat favorit olle och toker Gabriel :) sen dem andra kommer ja inte ihåg namnet på, men det va de glada amigolaget :) sen drog pojkarna på krogen men jag stannade hemma, var inte upplagd för utgång, ville nog inte visa mig sådär =P nästan alla tjejerna hade klätt ut sig och jag va väldigt svart runt mina ögon osv. så jag kände att de va bättre att stanna hemma ;) mohaha. men de va skönt, gick o la mig nästan på en gång.
Sen blev klockan runt två halv tre och du ringer o ska förklara dig. de spelar ingen roll längre, det kommer aldrig bli vi igen så sluta ljug om massa saker....

Skrivet av bubblis, 2006-11-05

Visa hela (0 kommentarer)

ojoj, nu är man i farten igen.
det blev lite rörigt igår men jag fick iaf ge dig en puss och de behövde jag.
vet inte varför jag blev ledsen för du sa inget dumt eller gjorde nå dumt.
dem bara kom för ja saknar dig så. kvällen blev som sagt rörig, men jaa kom hem ordentligt tack vare olle bolle som följde mig hem! tack du är en stjärna!
sen såg jag nästan en kopia av snyggsimon, omg. erik möller hette han tydligen, de gjorde hela kvällen!
nej nu ska jag nog ta en dusch och sen städa lite innan alla mina älskade flickor kommer på besök! we like. kommer bli röj!

sen en sak till, ida laurén är den bästa människan i världen!
utan henna är jag inte ett smack, du gör mig hel pullan!

Skrivet av bubblis, 2006-11-04

Visa hela (0 kommentarer)

jaha, då blire väl utgång i kväll också! :D ser så ut nu iaf om bara gabriel är gullig och kommer med mitt dricka! :) tihi. hm. jaha. då har nästan hela lovet gått och jag har verkligen inte gjort ett skit! men det känns ändå skönt att bara ha varit och inte ansträngt hjärnan så mkt. kanske inte morrn skulle den behöva användas till lite pluggande, innan alla tjejerna kommer :) det kommer nog bli skojigt. :) det bästa av allt är att det bara är tjejer och inga killar! :)


Skrivet av bubblis, 2006-11-03

Visa hela (0 kommentarer)

tack för igår! :) det va skoj även fast de va så mkt folk på pluto och vi inte gick in där, säger inge emr om den saken. men jag fick iaf vara med underbara karin, det va väldigt längesen. halv elva kom vi på att vi skulle ut! :D bra där (Y) men så blev det och vi skyndade oss och kvart i tolv åkte vi med taxin ner på stan med oskar, tillman, tobbe och gurra :) sen gick vi vidare till konrad och där träffade vi världens bästa olle! :) och en lite gabriel också ;) sen så va luffarn med och söta adam :) de va roligt, över förväntningarna iaf. trodde aldrig ajg skulle sätta min fot där, men se som det blev! det blev tillslut en lyckad kväll utan efterfest dock, men de orkade man inte med när man kom hem ca halv fem iaf! =P hade sällskap av karin i natt, de va myspys :)
Idag åkte mina päron till sälen så nu äre party! ;D nejdå. får vi se vad som händer ;) på lördag är det iaf halloweenparty med tjejerna, de kommer rocka fett! :D jag längtar väldigt mkt.
ingen...

Skrivet av bubblis, 2006-11-02

Visa hela (0 kommentarer)

to the left
to the left

to the left
to the left

mmmmmmm

to the left to the left
everything you own in the box to the left
in the closet, thats my stuff
yes, if I bought it, then please don't touch (don't touch)

and keep on talking that mess, thats fine
could you walk and talk, at the same time?
and- its my name thats on that bag
so go move your bags, let me call you a cab
standing in the front yard, telling me
how I'm such a fool, talking 'bout
how I'll never ever find a man like you

you got me twisted

you must not know 'bout me
you must not know 'bout me
I could have another you in a minute
matter fact, he'll be here in a minute (baby)

you must not know 'bout me
you must not know 'bout me
I could have another you by tomorrow
so don't you ever for a second get to thinkin'
you're irreplaceable

so go ahead and get gone
call up that chick, and see if shes home
oops I bet you thought, that I didn't know
what did you think
I was putting...

Skrivet av bubblis, 2006-11-01

Visa hela (0 kommentarer)

skojigt att prova på olika sporter, lisa va grym på varpa och ja håller mig nog till innebandyn ;) känner att det mer är min grej!! ikväll blire träning om kroppen orkar, har aldrig haft så ont i mina ben förut :O men träning är det bästa för att få bort träningsvärken! ska iaf kämpa på så blire säkert braa (Y)


jag saknar min lilla malina
på fredag ska vi kanske leka! :)
*pöss sötaste du*

Skrivet av bubblis, 2006-11-01

Visa hela (0 kommentarer)