En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
bubblis

bubblis' bloggis

DET SNÖAR!
jippie, men dock har jag ingen vinterjacka ännu, måste ta å köpa mig en!
idag ska jag och lisa jobba i västeråshallen med alla barn. det kan ju bli en hitt!
sen ikväll blir det träning, får se hur mycket mina ben klarar av, har verkligen världens värsta träningsvärk! och jag skojar inte om det! Sen kanske, om orken finns, så blir det en utgång med tjejerna! Det låter lockande, för väldigt många söta själar ska ut! det kan bli ett glatt gäng som olle hade sagt! ;)
nej nu måste jag bege mig!

höres en annan stund!

Skrivet av bubblis, 2006-11-01

Visa hela (0 kommentarer)

jaha, då har man vart på the grudge 2 också. den va väldigt läskig, jag tror aldrig jag har skrikit så mkt nån gång =P USCH! men de va inte värt pengarna eftersom att jag inte kollade så mkt, eller vad säger du henrik? mohaha. de va ju tur att jag hade dig där brevid så du kunde ta undan mina händer så ja inte behövde slänge pengarna i sjön, utan kolla på filmen! =P
nu är klockan mkt. ja skulle mest tala om att det har vart en helt okej dag. i morrn ska jag och min vän puffen ( Lisa Clarin ) jobba på aktiv fritid i västeråshallen. så om du har tråkigt på ditt höstlov så ses vi där (Y)

idag sa min vän nånting som gjorde mig förvirrad.
jag vet inte hur ja ska tolka det, men det börjar märkas mer och mer nu.
jag ska väl ta tag i saken, men jag vet bara inte vad ja ska göra. :s aja. de löser sig!

i morrn är det onsdag
vi ses på plutomatsalobar?

Skrivet av bubblis, 2006-11-01

Visa hela (0 kommentarer)

jaha, då har man varit duktig & tränat lite på morgonen! det va skönt att göra det tidigt så har man hela dagen fri sen :) jag solade även lite, det va ett tag sen. mkt skönt :) somnade lite också :P idag ska jag plugga och sen ska jag spendera tid med Ida Laurén min bästa bästa! :) vi ska äta spice hot och mysa lite :) sen kanske vi kollar film, eller kanske kan ta en bio vore mysigt :) men vi får se vad som händer & fötter ;D tihi.

det skulle ju bli snöstorm idag, men det bara regnar & regnar! :/ hoppas på lite snö snart, det vore skojigt :) jag tycker om snö, för då kan man göra snöänglar och kasta snöbollar på alla :) tokigt tihi*

so since I'm not your everything
how about I'll be nothing? nothing at all to you
baby i won't shed a tear for you
I won't lose a wink of sleep
cause the truth of the matter is
replacing you was so easy

Skrivet av bubblis, 2006-10-31

Visa hela (0 kommentarer)

"Det brukar säga att kristendomen är den största världsreligionen. Man anger antalet kristna till cirka 1,5 miljarder. Men vem är kristen? Är alla kristna överens om svaret på den frågan?
Ett svar är att kristen är den som vill kalla sig kristen. Ett svar är att kristna är den som vill kalla sig kristen. Ett annat svar är att den som är döpt i Faderns, sonens och Den Heliga Andens namn är kristen, alltså även de som döps som spädbarn. Ett tredje svar är att endast den som har döpts som troende är kristen. Mellan den första och den tredje definitionen finns en stor spännvidd. Det finns kristna som inte räknar andra än dem som tillhör det egna samfundet som kristna"

kuuuuuul :/

Skrivet av bubblis, 2006-10-30

Visa hela (0 kommentarer)

jaha, då va det en ny vecka. dock en vecka utan skola som är väldigt skönt, men har iaf massa plugg att göra! men de bara ligger där, jag känner att jag måste men orken finns inte där, än. snart så ska jag ta tag i det, snart. just nu sitter jag bara här å lyssnar på underbar musik, pratar med gabriel på msn och kikar runt lite på alla olika ställen :) Gabriel har fått en ny vovve, söt :) tihi.

ikväll är det match med u-laget mot vib p-92. haha. vet inte varför dock, men man ska väll ner å dominera lite med lisii ;) sen blire träning med laget efter och sen kan det bli en liten stund i västeråshallen o kika på porle och gänget :) får väll se om det är nån annan där o kikar som kan se väldigt bra ut 8-) haha. nej skärpning!

I could have another you by tomorrow
so don´t you ever for a second get to thinkin´
you´re irreplaceable

Skrivet av bubblis, 2006-10-30

Visa hela (0 kommentarer)

kankse inte ska vara så glad för de, alla ska ut men lilla bubbla ska nog kika idol och hey baberiba med mamma o pappa! Viktig match i morrn, är väldigt sugen på att gå ut dock men som sagt viktig match! Men man kankse ska träffa sin vän Michel å co. o vara med dem ett tag, de vore skoj :) nej nu ska jag återgå till mitt pluggande, även fast det är höstlov!
hej dåå.

Skrivet av bubblis, 2006-10-27

Visa hela (0 kommentarer)

jaha, då sitter jag här när jag egentligen skulle ligga i sängen å sova för att få min sömn som jag behöver, eller plugga psykologi som jag också behöver! men jag har ingen ork med skolan, de är tråkigt och jag känner inte att jag är så motiverad! ja har ingen fritid! skolan och innebandyn, de är det som tar all min tid. ja har knappt tid för mina vänner. som tur är går min underbara kompis ida i min klass så vi kan ju iaf ses i skolan! :)
i helgen blire innebandy och lagfest! :) de kommer bli skoj. match lördag mot balrog, de kommer bli en hård match men jag hoppas på tre poäng! alla som är taggade för lite innebandy kan ju komma å kika på lördag klockan 15.00 i k-borg :)
i morrn äre fredag igen och då är det aktiv vila som gäller, ska nog ta mig ett löppass och sen kika idol + hey baberiba! :) det är mys, sen kanske man kan ta å köpa sig ett pringels rör. det skulle ju inte sitta helt fel om man säger så :)

Skrivet av bubblis, 2006-10-26

Visa hela (0 kommentarer)

nu är jag hos min vän malin som jag tycker om väldigt mkt :) vi ska åka ner på stan sen ska jag träna och sen kanske det blir utgång :)

Skrivet av bubblis, 2006-10-25

Visa hela (0 kommentarer)