En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
bubblis

bubblis' bloggis

oj vilken helg. det har vart den bästa på länge, så mkt som jag har skrattathar jag inte gjort på väldigt länge! :) allt tack vare bollibompa-ligan :) sen så utklassade ju jag och lisa senvall och becciz på kotten som man inte har spela på 100 år, de va skoj :) men kom ihåg, det kommer fler borta matcher ;) haha! sen har vi sett årets första snö uppe i luleå :) de va mysigt, sen så fanns det konstiga människor, snygga killar och massa sängar i ett rum! =P de va lite ovanligt att sova tillsammans med 15 stycken andra! :) och så har man gjort sin elitseriedebut, det gick helt okej och fick beröm :) tack tack. skönt också att vi vann båda matcherna och fick med oss 5 poäng av 6 möjliga! :) vi har kollat på film, film och åter igen på film! :) haha. jag vet inte hur många vi såg, men dte var ju en hel del. :) sen så blev man ju skrämt ett ex antal ggr av örjan som bara kom upp smygandes och skrämmde en =P jag och becca hoppa flera meter i bussen =P det va läskigt :) men som...

Skrivet av bubblis, 2006-10-23

Visa hela (0 kommentarer)

jaha, då har man varit emma i en timme redan fast man har ju hunnit med ett rättskunskapsprov också! :) det gick bra, va inge vidare svårt, hoppas på så bra som möjligt. kände att mitt pluggande igår ca 20 minuter var stabilt! haha! men men, de gick ju bra iaf så de är nog ingen fara..

ja måste packa massa till helgen, vet inte vad man ska ha med sig, de är väl kallt där uppe i landet, man kankse ska ha med sig sin vinterjacka? vem vet, dem kankse har isbjörnar där. Pappa är iaf i sälen nu och fixar med husvagnen och där är det snö! jag längtar tills ja får komma upp dit och bort från allt annat. det är så avslappnade att vara där, men känner verkligen hur skönt det är! sen att man kan få lite fin skidåkning + massa afterskii är ju inte helt fel! :)

usch vad jag längtar tills det kommer mer snö och vinter så man får ta på sig sina varma kläder och åka snowboard! men först måste jag köpa mig ett nytt...

Skrivet av bubblis, 2006-10-19

Visa hela (0 kommentarer)

igår vare match med u-laget. förra matchen var ju kanske inte den bästa som jag spelat med dem men jag tog igen det igår och visade att jag är en bra innebandy spelare med mina tre mål och en ass! det kändes bra och det var roligt att spela. Tack vare jappe o min eviga vän tessan så gick det bra! :) innebandy är skoj skoj skoj! ikväll är det träning igen och det är bara att trumma på för i helgen äre matcher i den norra delen av landet! Det kommer blir en lång bussresa men som tur är så har jag företagsekonomiprov på onsdag så jag ka ju passa på att plugga i bussen! känns som att jag kommer få mkt gjort!? =P Det blir nog massa film också! Hoppas att vi kommer hem med 6 poäng på måndag, men det tror jag! vi är ett bättre lag än både Boden och Skellefteå! :) hoppas på det bästa att man får lite speltid också! känner att jag har utvecklats mkt sen jag kom upp i a-laget, det är roligt och jag kan bli mkt bättre det vet jag!
Hade en liten pratstund med min underbara...

Skrivet av bubblis, 2006-10-18

Visa hela (2 kommentarer)

nu väntar en ny vecka med massa träning och massa plugg, mer tid finns inte över till annat vilket dock är tråkigt och synd. vill umgås med mina vänner också! men men, har valt det här livet nu så det är bara att köra! :) jag skulle vilja ha en vecka i sälen med massa snö, snowboard och afterskii :) we like.
nu blire skolan, hejdå!

Skrivet av bubblis, 2006-10-16

Visa hela (0 kommentarer)

oj detta va nå nytt! :) alltid roligt med nya saker. här kan man ju skriva massa skoj.
vart ska jag börja. helgen har varit rolig, de har vart innebandy för hela slanten + att vi va på bio i fredags, de va mysigt :) sen i lördags va vi i leksand och spelade mot falun där vi dock förlorade med 4-2 efter en ganska bra spelad match :) idag sov jag länge som jag inte har gjort på ett tag, sen så va de match igen. Idag vare hemma i k-borg mot Dalen, där vi vann med 3-2 efter lite knackigt spel men de vlev iaf tre poäng och de är det som räknas i serien! :) innebandy är så roligt just för tillfället och ett stort plus är även att det går bra och jag känner att jag utvecklas! så just nu känns allt som har med innebandy på topp och jag älskar det jag gör! till helgen som kommer så blire långresa med boden och skellefteå bort. åker på frdag förmiddag och kommer em måndagkväll, lagom till träning ;) de kommer nog bli skojigt.

Skrivet av bubblis, 2006-10-15

Visa hela (2 kommentarer)