En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
cammy

cammys bloggis

Det här är jag, Kamilla. En tjej som ogillar mörker och jordnötter men älskar kaffe och skumtomtar :)
En tjej som försöker ta vara på dagen, för man kan aldrig veta när ljuset släcks!

Förlåt mina kära klasskamrater för att jag inte orkar hänga med ut och festa ikväll. Jag får skylla på att tråkmånsen har fångat mig, och just idag orkar jag inte göra mig av med den attityden, sorry!

Ikväll är det alltså student fest, vi firar 200 dagar. Först kände jag mig jätte laddad att ut och festa och röja men usch vad jag inte har någon lust för festandet idag.

Plus att lusten inte finns där, befinner jag mig i en ekonomisk kris, haha ah jag har inte ett öre på kontot och så har jag en del skulder och räkningar att betala, så nu går jag ivrigt och väntar på att lönen och studiebidraget ska komma!

Sen så är det faktikst hela 200 dagar kvar. Får röja dessto mer på de andra student festerna som kommer, lovar detta :D

Ah shit idag, idag iaf, allt har gått emot mig, har väl inte vart så himla positiv heller, så vissa saker kunde ju ha undvikits men men, sådana dar måste man väl stå ut med ibland antar jag :(

Hoppas på att morgondagen...

Skrivet av cammy, 2007-11-26

Visa hela (0 kommentarer)

Med mörkret kommer bekymren,

Det var längesedan jag var inne och bloggade nu, skäms lite för det är mer än nio månader sedan. Och tro mig mycket har hänt under de senaste månaderna. Jag har verkligen fått känna på hur det är att kämpa sig igenom något riktigt smärtsamt.

För ungefär sju månader sedan fick jag en hjärnhinneinflammation, tiden på sjukhuset, och all den kraft och energi som gick åt att ta mig tillbaka och kunna leva som en normal människa igen har varit jobbig, men den erfarenheten ska jag alltid bära med mig. Nu när livet känns jobbigt och man ibland deppar ihop för skolarbete, eller kärleksproblem brukar jag tänka att klarade jag mig igenom dom där månaderna ska jag väl klara detta med, också tar man nya tag!

Livet är ganska underbart, kanske inte just för stunden för nu sitter jag hemma framför datorn och har halsont, vilket gör att jag inte kan träna. Men jag kör på kuren i med vitlök i öronen och te bryggaren går på...

Skrivet av cammy, 2007-11-23

Visa hela (0 kommentarer)

Någon gång måste alla förlora, de bara måste det. De starka måste bryta ihop, de kaxiga måste ramla ner på jorden igen, de smarta måste bli överbevisade någon gång, annars kommer vi andra aldrig få chansen...


Varför kan inget gå som planerat. Det är så himla typiskt. Jag bestämde igår att jag skulle vara "sjuk" idag. För att jag bara inte orkade gå upp kl. kvart i sex och åka i väg och träna i en och en halv timme för att sedan ha massa tråkiga lektioner. Men vad händer jo jag vaknar upp på morgonen och är sjuk på riktigt. med feber och halsont. Jag hatar att vara sjuk. Men jag antar att jag får skylla mig själv hmm..
Fast lite komiskt är det ju. Nu får jag ju vara hemma imorgon med och kolla på film o äta glass hela dagen :D

Skrivet av cammy, 2007-01-24

Visa hela (2 kommentarer)

Hon ler fast hon egentligen bara vill gråta av sorg.
Du log när våra blickar möttes, i samma sekund visste jag att de känslor jag försökt förtränga fortfarande finns kvar. Men hur i all världen ska jag kunna leva med att du aldrig blir min?


Idag var första skoldagen efter lovet, det var både kul och tråkigt på samma gång. De som var tråkigt var att allt kommer rulla på som vanligt med läxor, prov, uppsatser och allt, men klart de var rätt kul och komma tillbaks till alla kompisar, jag känner verkligen att jag trivs så jag ska väl överleva fram till sportlovet.

Sen får jag vila upp mig så jag orkar fram till påsklovet sen är de ju sommarlov då de är varmt och skönt. Då behöver man minnsan inte sitta med två tröjor, långkalingar och ullsockar och de regnar och blåser inte storm ute heller.

Nä jag är verkligen en sommarmänniska, de är då jag mår som bäst kanske ska jag flytta till ett varmare land när jag blir äldre. Då kan jag ju må bra hela...

Skrivet av cammy, 2007-01-09

Visa hela (2 kommentarer)

De är något jag vill säga dig, en stor klump av ångest och oro skulle släppa om jag vågade. Hela jag vill bara skrika ut det jag har att säga, men jag håller tyst.

Nu har jag räknat alla mina små sår jag fått efter nålarna, och det är faktiskt 16 stycken.
Ja så går det när man försöker leka sömmerska. Men kuddfodralen kunde ju inte sy sig själva och mormor jobbar så då tog jag tag i det. Tog ett tag innan jag kom på hur man skulle göra med rätt sida mot rätsida och hur man trär symaskinen och allt annat.

Jag har ju faktikst kunnat det en gång i tiden men de klart att när varje sy-slöjdslektion bestod av att tvångslyssna på dansbandsmusik och sy eller sticka fyra meter långa halsdukar tröttnar man lätt, och vill aldrig mer se en symaskin efter det, så försvinner kunskaperna.

Men nog om symaskiner, idag var jag ute och övningskörde. Fick öva på att krypköra och fickparkera. Det gick rätt bra förutom att jag tatschade en betongpelare lite när jag...

Skrivet av cammy, 2007-01-06

Visa hela (0 kommentarer)

Tja! Har inte skrivit på ett par dar nu men inte har det hänt speciellt mycket ändå.
Förutom nyår då, de var ett minne för livet tror jag, och för en gång skull blev det lyckat :D
Klart att några balla ur och lite skandaler blev det men det hör nog till tycker jag!

Idag har jag vart och shoppat med mamma och sara, jag hitta ett par jeans :D Sen så var jag tvungen att lägga ut pengar på det tråkigaste som finns, nämligen strumpor! Usch vad tråkigt det kändes, men man kan ju inte gå utan strumpor så de är väl bara och ta.

Igår var jag också i stan en sväng fast med min älsklings malin :D Vi var på rean på MQ, och hjälp vad folk det var, vi stod i kö till omklänningsrummen en halvtimme, och till kassan fick vi stå en timme och tjugo minuter. Det är något jag aldrig varit med om förut, alltså folk var som galna de ryckte och slet i allt, de såg ut som giriga vargar. Jag tror aldrig jag kommer att utsätta mig själv för något liknande igen.

Jag har...

Skrivet av cammy, 2007-01-04

Visa hela (3 kommentarer)

Min dag idag har varit rätt bra, fast jag känner mig lite pank efter att jag linnsan och carro vart i stan. Tokshoppa verkligen. Men klart en klänning, skor för imoorn, tröja, väska & ipod är livsvikiga saker som inte går att motstå:D

Ah dagen har gått fort och nu sitter jag här och försöker förtvivlat ladda ner musik på min nya ipod. Och jag vet vad ni tänker och är hon så kass att hon inte ens klarar av det, men de är helt och hållet datorns fel. Den krånglar hela tiden och jag kan ju inte hjälpa att den är från forntiden!


Hoppas det gått bra för malin som lirat bowling idag. Hann ju inte åka o kolla men hon har ju tränat bra de senaste veckorna så det gick nog bra. Det är malins första bowling cup förresten. säga vad man vill om det men stolt är jag iaf över dig gumman :D

Nyår imoorn då, och fest blir det. Fett kul ska det bli. Har nästan fixat allt för imoorn fattas bara hårfärgning sen är allt klart. Lyckades ju hitta en kläning idag, verkligen i...

Skrivet av cammy, 2006-12-30

Visa hela (2 kommentarer)

Varför måste allting som var så bra, nödvändigtvis förändras?
Varför kan man inte få leva kvar där man trivdes som bäst med allt?

De sjuka med allt är att man alltid längtar till något, man är aldrig nöjd med sitt liv. En gång sa en vän: se aldrig tillbaks!
Men hon och hennes kloka ord är för längesedan borta. Det är sjukt vad man kan sakna människor, de är sjukt vad man förändras, man inser plötsligt att man blivit en person som man inte vill vara, man vill bara vara den person man var innan, då allt var så bra. Den person som hade modet, som vågade satsa, varför blev man istället den person, som tappade modet på vägen? Som inte vågade?

Kanske ligger det något viktigt i orden min vän en gång sa, för visst blir man deppig när man läser detta, jag kan säga att det är skrivet av en människa som tänker alldeles alldeles för mycket, jag erkänner. Sorry jag ska försöka komma tillbaka till "the reality".

Men vissa saker...

Skrivet av cammy, 2006-12-28

Visa hela (3 kommentarer)