En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
camomillan

camilla.

No mo' no less.


Vill du bli älskad, älska
!

För dina öron.
Joshua Radin - Closer
Joshua Radin - Today
Laleh - Hide away
Shawn Mullins - All In My Head
Guided By Voices - Hold On Hope
Colin Hay - Waiting for My Real Life to Begin
Toad the Wet Sprocket - Windmills
Howie Day - Collide

För dina tankar.
Inuti snökupan på pappas skrivbord fanns det en pingvin med röd-vitrandig halsduk.
När jag var liten brukade pappa lyfta uppmig i sitt knä och sträcka ut handen efter kupan.
Sedan höll han den upp och ned och lät all snön samlas i taket innan han med en snabb rörelse rörelse vände på den igen. Så satt vi båda och tittade på snön somsakta föll över pingvinen. Jag tänkte på att pingvinen var ensamdär inne, och därför tyckte jag synd om honom. När jag talade omdet för pappa sa han:
"Du behöver inte tycka synd om honom.Han har det bra.
Han är instängd i en perfekt värld."

Alice Sebold.


För dina...

Skrivet av camomillan, 2006-12-29

Visa hela (0 kommentarer)

såndär jobbig dag igen. En sån som man helst vill glömma eller typ hoppa över. Visst ja kan lägga mig och sova nu, men jag vill inte. Eller jag vill väll kanske men orkar inte städa bort allt på sängen just nu. Jag vet att jag kommer behöva göra det i vilket fall som helst, men jag väntar hellre. Dessutom måste jag egentligen plugga matte och skriva klart arnetet jag har att göra, som förövrig ska vara inne senast tolv ikväll/inatt. Ja vill inte göra ngt av det. Tror inte att jag kommer klara matten i alla fall. Arbetet är jag i stort sett klart med men jag orkar inte ta mig för att göra det sista.


Det gick lixom inte så jättebra på jobbet idag. Det var jätte mycket att göra och vi var några kassor korta. Jag var inte på topp och BOPsystemet funkade inte som det skulle. Dessutom har mina föräldrar varit riktigt jobbiga idag/ikväll. Keneth, har så mycket konstiga värderingar och han har förståss alltid rätt, och säger man emot honom är man typ dum i huvet, och...

Skrivet av camomillan, 2006-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

mitt liv, min dag.

Dage nbörjar med att jag vaknar av min dröm. Jag gråter för min bästakompis Raul hindrar mig från att åka från Cypern hem till Sverige. Jag var otroligt arg att jag slängde hans ipod i marken. Det hjälpte inte, så jag valde att vakna.
somnar om, går upp runt nio. Hoppar in i duschen, klär på mig (riktigt nöjd idag faktiskt) äter frukost, fönar och plattar håret, kastar mig till bussen.
På bussen inser jag att vi har idrott idag. Attans. Nina kliver på, och vi pratar om Fredag hela vägen till skolan :)
Har filosofi första lektionen, vi pratar förtillfället och mode. Om hur viktigt det är/ inte är och så vidare. Slutar med att jag blir grinig på Raul ( lite för att han var elak mot mig i min dröm oxå) och jag hänger med Moa och Allie resten av dagen.

Dagen fortsatte på ungefär samma sätt. Lunchrasten, svenskan och idrotten. På idrotten fick jag dock en jätte hård boll i ansiktet av Richard. Så jag är arg på honom, för det var helt...

Skrivet av camomillan, 2006-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är jätte kär i owe. Helt underbar person.

Dagen har varit fin, vaknade av ett sms av raul runt tio. Somnade om och gick upp runt halv tolv tror jag. sen käkade jag frukost med pappa och Monica. Första gången på riktigt länge.. Jag och Monica hade en lång konversation om owe, men kanske mest om vad jag känner för honom och skillnaden med alla andra killar som jag gillat genom åren. Hon bröt plötsligt ut i någon sårts ord. Jag vet inte, det var nog mer som ett mumel men det hon faktiskt menade var att hon var glad, för att jag hade hittat något som kändes rätt. Vilket jag inte har tidigare och därför tycker hon om Owe. det gör jag med!

Ringde Raul som jag lovade. Pratade ett bra tag om gårdagen som var ett fiasko. Tog en dusch och sprang till bussen och när jag väl sitter där ringer han, han den söta (owe) och vi pratade ett tag, mest om vad han hade sagt till mig igår på fyllan. Eller rättare sagt, han hade lovat att ringa mig och berätta allt han hade sagt...

Skrivet av camomillan, 2006-11-11

Visa hela (0 kommentarer)

inget man trodde för ett halvår sen. att jag, trasiga jag skulle hitta någon att tycka om, att hålla om och känna kärlek. den galna känslan jag för tillfället känner.

jag gillar honom, han gillar mig.

i hans armar är jag trygg, när han håller om mig stannar hela världen, när han ser mig djupt i ögonen vill jag bara drunkna i dem.

tyvärr kan jag inte glömma det som varit. det kommer slltid förlja med mig. jag och daniel kan inte bara vara vänner. men att inte hahonom som BARA en vän vill jag inte heller.. att "göra slut" på vänskap kommer bli det jobbigste ever. men det är något jag måste göra om jag vill forsätta.

Skrivet av camomillan, 2006-11-10

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är folkpartist. Det röstade jag på idag.

Skrivet av camomillan, 2006-09-17

Visa hela (1 kommentar)

Hej igen!

Jo med mig är det mycket bättre, tackar som frågar! Själv då? Byggt vidare på det vi pratade om tidigare? Känns som det borde tas upp igen.

Mitt liv just nu? Ja det är såklart mycket skola.. Men fördet mesta är det dessa pojkar som jagar runt i mitt huvud. Kan itne få nog. Mest är det ju Alex (Han kommer ju till mig om en vecka:D). Men självklart Daniel oxå. Han är trots allt den enda killen jag någonsin älskat. I alla fall, jag har lyckats falla för Alex. Via internet!! DU LÄSER RÄTT. Via internet. Han hittade mig på myspace.com ( vilket är en sjukt kul sida)och vi snackade. Det visade sig att han skulle till Sthlm för att häla på slävktingar. Så vi hann träffa varandra lite snabbt.
Daniel har gjort slut med Emelie :O Trodde jag aldrig.. Du sa ju själv att du inte heller trodde det om du minns det? Men du vet ju detaljerna.
Men vafan va händer me din kärlek/dina kärlekar?? Har inte hört något på jä'tte länge? Har du gått i celibat...

Skrivet av camomillan, 2006-09-08

Visa hela (1 kommentar)

Jag vet inte. Inte alls. Allt är så svårt men endå så lätt. Det enda rätta vore att bara skita i allt och konsentrera mig på skolan. Men hur lätt är det när det det nästan bara tänkts på pöjkar i min hjärna. Som tidigare nämnt (I ett blogginlägg) är jag en person som lätt faller för folk. Jag blir kär för minsta lilla blick. Men min tillit är inte lätt att få. Den är bortrövad av Röven Robin. TACK slyna. Men i alla fall, måste förklara. Jag kan inte sluta tänka på dessa pojkar!! Första exemplet.


  1. Daniel - Mannen som jag så länge trott var min stoora kärlek, men som jag nu inte ens gillar på det sättet längre. Eller rättare sagt, jag vet inte på vilket sätt jag gillar honom på. Om man nu kan säga så. Jag älskar honom, för det gör jag. Men jag vet absolu inte på vilket sätt. Det hör ihop lite med att jag gillar flera andra grabbar oxå. Jag menar, jag tänker gärna på Daniel om jag är ledsen för att jag har haft så roliga stunder med...

Skrivet av camomillan, 2006-08-29

Visa hela (0 kommentarer)