En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

This is me

Heter Carin och bo i Ume. Går Hantverksprogrammet/frisör och är otroligt skoltrött.

Jag längtar efter vintern. Tyck att jag är fånig men jag älskar bara att se på julkalendern innan man går till skolan i December. Jag älskar när man får gå och handla julklappar, när man klär huset med alla möjliga grejer och när man klär granen. Sen kommer själv julafton och alls känns så härligt.

Men de är ungefär en vecka och en månad kvar till första december kommer. Men kanske får man hoppas på lite snö innan dess.

Är verkligen jultokig av mig, men om man är uppväxt i en sådan familj så...

Man blir ju som man umgås ;-)

Skrivet av caretta, 2005-10-23

Visa hela (0 kommentarer)

Weii, är så stolt över mej själv är glad över att jag klarade mej.

Jag är så glad

Skrivet av caretta, 2005-10-22

Visa hela (1 kommentar)

vad är felet med mej. Först klagar jag på att inget händer och nu när det händer blir jag rädd. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag får verkligen panik. Man kanske skulle kunna tro att de inte är så mycket att oroa sig för men... jag kan inte hjälpa det. Jag är sådan och kommer alltid vara.

Skrivet av caretta, 2005-10-20

Visa hela (0 kommentarer)

Så var det Söndag igen. På söndagar gör man aldrig något, iallafall inte jag. Om någon skulle se mig i mitt liv skulle de säga att jag var lycklig. Visst, jag är lycklig att jag har så fina vänner och såvidare. Men jag är ändå feg och blyg när jag inte har mina vänner. Man kan väl nästan säga att jag är beroende av dem...

Ajja...

Skrivet av caretta, 2005-10-16

Visa hela (0 kommentarer)

Är på bättre humör idag i alla fall. Ska på bio senare så jag har ju något att se fram i mot. Men jag är ju ändå feg. Jag vet inte vad jag ska göra.

Jag är förvirrad.

*skriker rakt ut*

Skrivet av caretta, 2005-10-14

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, nu kan man väl säga att det hänt något. Har blivit presenterade för en jätte schyst kille och han verkar gilla mig med. Men jag vet interiktigt vad jag ska göra? Tänk om han bara vill vara min vän, pinsamt. Dessutom har vi bara snackat över datorn och aldrig träffats i verkligheten. Vet inte vad jag ska göra... är ju väldigt blyg av mig då de kommer till sånna här situationer.

Hjälp mig.

Skrivet av caretta, 2005-10-13

Visa hela (1 kommentar)

Allting fortsätter i samma tråkiga stil. Varför kan inte något kul hända mig? Varför kan inte jag få en pojkvän tex är jag verkligen så ful att ingen vill se åt mig. Just nu orkar jag bara inte mer, mitt liv är bara för tråkigt. Visst har det blivit bättre men ändå.

Men man ska väl försöka tänka poitivt, mina kompisar är jätte schysta små knasbollar =) Min familj är den bästa men det fattas ändå något.

Snälla, snälla låt något bra ske.

Skrivet av caretta, 2005-10-10

Visa hela (0 kommentarer)