En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

carin }

jag far till farbror doktor


tjenistjenis!
Idag vaknade jag av att regnet smattrade högljuddt på taket, klocken var si sådär 8. gick med blytunga steg till duschen och duschade av mig tröttheten, åt en stadig och välbefinnande frukost. Sedan trampade jag iväg till vårdcentralen för en undersökning av mina tånaglar, låter lite vanskligt men det är sant! Mamma har nämligen fått för sig att jag har fått nagelsvamp, och hon är tvärsäker för det har minsann hon sett förut. själv hoppas jag att hon har fel, annars så kan man inte på några sätt bota svampen helt och jag måste leva med denna hemska varels hela mitt långa liv, gaaah!

Men som tur är så hade mamma fel. Det var bara en ärftlig förhårdnad i nageln som inte var farlig, den är bara lite ivägen. Denna händelse firade jag med att dra med mig min lata (och otränade) mamma till gymmet i götene, det är jättefint där inne och vi har besökt det en tidigare gång. Efter passet satte jag mig i bastun, det var underbart! 65 gr. passade på att rensa porerna med en rosa bubbel kräm.

Nu är jag äntligen hemma och har lugnat ner pulsen. Jag tror att jag måste ner och fylla skattkistan med godsaker för den skriker och vrålar som ett odjur!

"kärleken är blind / ciao

Skrivet av carin007, 2006-08-14 18:14

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.