En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carolinejohansson

Caroline

Jag är en glad tjej som njuter av sommarlovet och lever dom sista dagarna i solarium.
Jag spelar fotboll i Fanna BK och spenderar min fritid med att träna och vara med kompisar.
Till hösten börjar jag Hantverkslinjen- Frisör på Linnéskolan i Uppsala och om 3 år är jag en utbildad frisör med egen salong.

Skrivet av carolinejohansson, 2008-09-25

Visa hela (0 kommentarer)

Dagen börjde inte jättebra när jag kom upp till Resecentrum och väntde på bussen som skulle ha dykt upp 11.21. Vet ni när den dök upp? Jo, närmare 11.31.
Jag blev därför sen till min Engelska lektion där jag gjorde en diagnos, men som tur är så har jag en supergullig lärare som inte blir arg. Hon låter mig komma in ändå och göra det jag behöver.
Sen var det bara mattelektionen kvar och den gick snabbt. Innan jag gick till bussen sprand jg förbi "Subway" och köpte en grymt god skagenrör-baguett.

Nu kommer McDonalds och om någon timme kommer Andreas.

Bild från min födelsedag.

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-27

Visa hela (1 kommentar)

Jo ni, jag börjar kvart över 12 och slutar kvart över 2. Jag går alltså i skolan 2 timmar idag, känns helt värdelöst när jag måste pendla fram och tillbaka. Det får bli så idag.
Efter skolan måste jag ner på stan och fixa praktikplats och senare ikväll kommer Andreas hit.

Jag måste få skryta lite också. Äntligen funkar min Ipod!! ÄNTLIGEN! Känns skönt att kunna ha lite musik i öronen när man pendlar fram och tillbaka till Uppsala varje dag.
Just nu är det inte Ipoden som fyller min dag med musik utan The Voice. Dom har förmågan att ibland spela låten lite före videon så läpparna är alltid efter musiken. Alldeles nyss var det så att låten var hela 3 sekunder efter videon, grattis på den!

Nej men nu måste jag ut ch säga hej då till mamsen och lillasyster som är hemma idag pga av att lillasyster har 40 graders feber. Jag känner på mig att hon kommer smitta mig på ett sätt eller ett annat. Vi får se hur jag mår imorgon!

Puss

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-27

Visa hela (0 kommentarer)

Dagen började som igår också, 05.45. Alldeles för tidigt om jag får säga det..
Min dag har bestått av att ha fått böcker, ätit lunch och rullat permanent. Det sistnämna gjorde jag i 3 timmar. 3 TIMMAR!! Som turär så var det roligt i början.

Bussen kom till Resecentrum när klockan var strax efter halv 4 och nu kände jag mig ännu hängigare än innan. Hela dagen har jag haft ont i huvet, kallsvettats och bara vart jätteillamående. Därför blir det ingen träning ikväll, jag måste få en massa sömn och ta det lugnt. Får se om jag mår bättre imorgon, börjar inte förns 12.10. Det behövs!

Sov gott mina vänner

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-26

Visa hela (0 kommentarer)

Nej nu har jag inte skrivit på ett tag, fyskäms!
Det har varit sena kvällar eftersom jag slutar runt fem den större delen av veckan. Men det är som det är..

Igår vaknade jag hos Andreas av alarmet jag hade ställt klockan 09.15. Jag åkte nästan på en gång eftersom jag hade tid på "Topp till tå" för att fixa mina naglar. Blev väldigt fina.
Senare på kvällen fick jag träffa mina efterlängtade vänner och bara vara vi. Jag saknar det.
Godis, läsk och allt möjligt som allt innebär oss.

Idag blir det match ute på Lådö mot Skuttunge. Vi satsar på vinst.
PUSS

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-24

Visa hela (0 kommentarer)

Något plagg jag kommer använda flitigt nu under sensommaren och våren är mina nyinköpta chinos från Lindex. Jag köpte ett par beiga men det kommer säkert komma in ett par gråa i min garderob senare. Jag älskar dom!

Andra dagen i skolan var helt värdelös. Det som dom gjorde igår kunde vi lika gärna ha gjort igår eller göra imorgon! Jag var där i 2 timmar, trevligt.
Imorgon blir det vanliga lektioner, känns skönt att börja allting.

Puss!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-20

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har nog lugnat ner mig en aning, men jag är fortfarande i chock.
Hur kan man gå till 5 en fredag?
Jaja, det här är ett år och sen kan man ju hoppas att schemat förbättras. Det kommer nog också bli bättre när alla lektioner kommer igång och när jag äntligen får börja med mina frisör-lektioner. Jag är spänd som tusan!
Imorgon börjar jag 10.00 så Mica och jag tar bussen 08.51.

Ikväll var det också träning ute i Låhdö som gällde, lite väl långt gräs va? Hoppas planerna på IP någongång blir bra så vi får en riktig plan att träna på. Det behövs, både spelmässigt och lagmässigt! (Felstavat?)

Nu ska jag lägga fram alla rutiga/randiga- block och alla tusen blyertspennor. Bra, nu kom jag på att låset ska fram också! Hörs imorgon bitti :)

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-19

Visa hela (0 kommentarer)


Behöver jag säga mer?!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-19

Visa hela (0 kommentarer)