En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carolinejohansson

Caroline

Jag är en glad tjej som njuter av sommarlovet och lever dom sista dagarna i solarium.
Jag spelar fotboll i Fanna BK och spenderar min fritid med att träna och vara med kompisar.
Till hösten börjar jag Hantverkslinjen- Frisör på Linnéskolan i Uppsala och om 3 år är jag en utbildad frisör med egen salong.

Nu om en tjugo minuter ska jag bege mig till den unga fröken Amalia där jag kommer spendera min kväll och natt.
Vi tjejjer blir kvar där över natten och vi ska ha så trevligt :)!

Nu måste jag kila iväg, cykeln ska lämnas in också.

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-13

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-12

Visa hela (0 kommentarer)

Nu sitter jag här i min underbara säng och njuter av min andra "Varma koppen- Minestronesoppa". I datorn spelas Lars Winnerbäck och på tven slutade alldeles nyss Vänner.
Nu äre annars ett prgram som visar " Size 0" och hur dom ser ut. Det är läskigt!
Jag säger inte att jag är i toptrim, men när jag ser dom där översmala tjejerna så känner jag att jag duger gott och väl. Hellre är jag överviktig än att min ryggrad sticker ut 5 cm från själva huden. Dom svälter ju sig själva.

Nej nu blir jag tokig om jag tittar på det här så jag byter kanal, får se vad dom andra bjuder på. Jag vill också säga att jag har världens skönaste jeansshorts på mig, jag ser ut om en bonde! Haha.

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jani, hallongrottorna blev ju mer som misslyckade skorpor än goda efterlängtade kakor.
Jag gav upp efter första plåten, skulle ju ha bakat morotskaka också men det får mamma göra istället. Hon har en aning mycket mer erfarenhet av det där och jag skulle bara misslyckas..

Jag som hade planerat att baka hela dagen, men nu får det väll bli att ligga och dra sig i sängen ända tills klockan blir 6 då jag ska upp och ta en titt på träningen. Det blir ingen träning för mig idag eftersom jag har sjukt ont i halsen och hostar som en gås. Jag tror jag därför inte kommer att bli uttagen till matchen på torsdag. Kanske är lika bra så jag får bli ordentligt frisk och så inför skolan. Jag har ingen lust att vara sjuk första dagen i skolan?

Igår var jag, mamma och lillesyster ute och tog 5an i Gånstaspåret och jag kände bara oerhörd saknad av att få springa. Nu vill jag bli frisk och springa av mig en massa energi, jag behöver komma iform både konditionsmessigt och...

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vaknade just för 40 minuter sen utav att min kära syster Vilma strosade in med Kusin Nelly och frågade om jag hade boxerkortet här inne.
Nu sitter jag iallafall i min säng med två fullkorns mackor med leverpastej på och en skål med keso. Bästa frukosten iallafall.

Idag blir det en massa bakning tills lördag då jag fyller år och en massa trevligt folk kommer och grattar mig. Blir blandannat att baka bullar, hallngrottor och morotskakor idag. GALET GOTT!
Nej nu ska jag äta min frukost och kolla på Jay Leno Show där Jonas Brothers är med. Bra musik där!

Puss och trevlig dag!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har just fått i mig en riktigt onyttig hamburgare med allt som man kan komma att ha på!
Bla smält ost, mums.
Jag är så gott som klar med mitt rum, jag måste bara ha hjälp av min mamma med att flytta min helkroppsspegel och att vända sängen. Jag måste se hur det ser ut.
Det lilla jag har gjort är att ha tagit ner en affish från min fond-vägg, den passade verkligen inte där. Så mitt rum blev faktist ett nytt rum, en tom fondvägg är faktist väldigt vacker.

Amalia skickade en massa kort på 7 Lila (som vi då var för 2 år sen) när vi var på någon sammarbetsdag, som vi verkligen inte behövde. Våran klass var nog den mest sammarbetigaste (?) i hela världen. Jag saknar er.

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-11

Visa hela (0 kommentarer)

Idag blir det en dag att bara vara hemma och ta hand om mitt rum. Jag ska försöka få lite fason på grejerna här och få ner gamla saker och sätta upp lite nya.
Jag ska börja med att mäta väggen där jag har min säng och kolla om jag kan vrida den åt andra hållet. Jag ska försöka få fram en före och efter bild på spektaklet, om det nu blir av.
Jag har en förmåga att lova en massa saker till mig själv och sen strunta totalt i det. Jag vet, jag låter jättehemsk, men som tur är så gäller det här bara löften till mig själv.

Nu ska jag ta fram min tumstock och dricka upp min varma choklad som håller min hals i topptrim!
Hoppas ni får en underbar dag!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-11

Visa hela (0 kommentarer)

Jag for hem till Linus runt halv 8 och pojkarna hade redan gett presenten som jag äntligen får avslöja. Linus fick världens finaste present, att få gå på bio med mig!
Jag vill allt säga att han inte såg allt för glad ut när jag dök upp sådär mitt i allt.
Hos Linus var det bjudning på på mat och en massa godis. MUMS! Jag fick också tillfälle att klippa Ludwigs hår, vilket blev väldigt vackert. Inte mycket till skillnad, men kortare blev det allt! Jag hoppas bara att hans pappa accepterade det.

Kvällen slutade iallafall i att jag cyklade hem när klockan var närmare kvart över 10. Mamsen ville ha hem mig eftersom hon jobbar imorgon. På fredag blir det bio för mig och Linus, "Batman"! Det har jag velat sett väldigt länge.

Sov gott folk, imorgon ska jag sova länge!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-10

Visa hela (0 kommentarer)