En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carolinejohansson

Caroline

Jag är en glad tjej som njuter av sommarlovet och lever dom sista dagarna i solarium.
Jag spelar fotboll i Fanna BK och spenderar min fritid med att träna och vara med kompisar.
Till hösten börjar jag Hantverkslinjen- Frisör på Linnéskolan i Uppsala och om 3 år är jag en utbildad frisör med egen salong.

Otroligt nog vaknade jag 10.20 imorse och jag var inte trött alls. Det här bådar gott till skolan då jag får lov att börja gå upp senast halv 7 varje morgon. Jippie?
Igår glömde jag helt bort att berätta vad jag gjort.
Kajsa och Anna anlände runt 7 och vi mötte upp Amalia på stan för att sedan åka ner till Coop där jag skulle fylla på min mobil. Nu äre pengar på mobilen igen! Vi cyklade sedan vidare till Donken där det blev glass och min kära vän Viktor dök upp. Allt för länge sen.
Syster, Anna och Marta var redan där och jag tror dom hade käkat. Vi 5 åkte väll därifrån när klockan var närmare 9 och Kajsa och jag tog en sväng förbi mig för att hämta en tjocktröjja, en jacka och Linus armband han skulle få i present.
Vi fortsatte vidare till Linus på Gröngarn där alla människor boat in sig. Vi stannade inte utan åkte på engång till stan där vi skulle träffa Amalia, Anna, Joel, Fredrik och Oscar som Amalia och Anna hade plockat upp. Vi vandrade upp till Joel...

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-10

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är så överlycklig för att få träffat en underbar vän, åh vad jag har saknat dig Viktor.
Helt överaskande dök han upp på McDonalds och jag kunde inte göra annat än att verkligen springa fram och kasta mig över fanskapet som jag inte träffat sen midsommar. Vi har lovat varandra sen dess att vi inte ska sluta träffas utan att vi ska träffas exakt lika mycket som vi gjorde i skolan. Men som ni säkert vet så har vi haft andra saker för oss (sorgligt men sant) och det har bara inte blivit av. Jag blev så glad över att bara få sitta och prata med honom i en halvtimme, sen fick han lov att åka igen.
Nu är frågan, varför blir det alltid såhär? Först så träffas man hur mycket som hellst och tänker att jag aldrig skulle kunna leva utan den personen och man lovar varandra det ena och det andra. Men sen när sommarlovet väl kommer, nej då tappar man kontakten nästan helt.
Nu kommer jag göra som så många gånger förr, lova er att jag aldrig mer kommer släppa taget om min...

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-10

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, jag och Anna har vart och tagit en tur på stan. Jag hittade dock inte det jag sökte, ett par vanliga gråa leggins/strumpbyxor. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt.
Iallafall sitter vi hemma nu och vi kollar "Hairspray", bättre än förväntat. Jag är inte så myckt för musikaler, men det här var riktigt bra! Snart kommer Kajsa förbi, lite överaskande men hon är alltid välkommen!

Ikväll blir det till att vara med tjejjerna, alltid lika trevligt!
Jag hoppas att ni får en underbar kväll!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-09

Visa hela (0 kommentarer)

Syster kom hit när klockan var närmare halv 8 och vi umgicks med min familj i någon minut innan vi fortsatte vidare för att hyra film. Det blev "REC" som jag dock redan har sett tidigare, men alla hatade den så jag blev mobbad hela kvällen för att ha dålig smak. Hej och hoj så det kan gå.
Det blev också en massa gosande med Baltazar (riktigt namn Salo) och en massa Nintendo Wii spelande. Första gången jag spelade, visade på en gång min naturliga talang för tv-spel.
Några brottningsmatcher delades också ut mellan mig och självaste Herr Kleman som det också kommer att komma en bild på längre ner.

Imorgon var det lite halft planerat att jag, min familj och Anna skulle åka till Södertälje. Anna och jag för att shoppa såklart och familjen skulle på något äventyrsbad. Men icke sa nicke och allt återbokades igen. Här blev det ingen shoppingrunda inte. Kanske blir någon i Enköpings "centrum" istället? Man vet ju aldrig vad Anna och jag hittar på. Finurliga är vi...

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-09

Visa hela (0 kommentarer)

Jo ni hörde rätt. Det här var sista dagen jag jobbade. För alltid!
Jag tog mig också tid att vara extra kreativ med wienebröden, gjorde hjärtan utav glasyren. Visst blev det gulligt?

Nu ikväll blir det film hos självaste Herr. Kleman med en massa trevliga människor. Nu ska jag bara vara ute, jag tänker inte gå och lägga mig tidigt.
Nu värkar det här vara min dag, dubbelavsnitt av 2 ½ men på 3an nu för tillfället. Det är vad jag kallar kärlek!

Konstnären själv!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-08

Visa hela (0 kommentarer)


Ja, min hals är tjock som en salamikorv och jag får ingen luft ur varken näsan eller munnen.
Jag njuter utav att kolla på "Benknäckargänget" och världens snyggaste kille, Nelly! You'r gorgeous.

Sov gott, imorgon är sista argbetsdagen! :)

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-07

Visa hela (0 kommentarer)

Uppsala igår var underbart och jag hade inte kunnat haft det bättre än med Amalia! Hon och jag är lika shoppingtokiga och när vi väl startat är det svårt att se någon av oss igen.
Jag hittade allt jag ville ha förutom ett par gladiatorsandaler. Någon som har nått tips, jag vill verkligen ha ett par!
Amalia och jag tog bussen hem kvart i 7 och var hemma i Enköping igen tjugo i 8. Jag cyklade förbi Linn och hon och jag bar iväg till IP där vi skulle kolla andra halvlek av Juniorernas match. Vi han väll kolla en såndär 40 minuter och vi cyklade hem till varsitt sen. Jag packade upp det jag handlat och jag somnade sen på en gång!

Idag har jag bara jobbat, tagit det lugnt och nu ska jag försöka få en blund innan samlingen till matchen. Känns som vi har otroligt mycket fotboll just nu, och inte blir min förkylning nå bättre heller?

Jag hoppas att ni är friska och att livet leker. Ikväll vill jag även tipsa om en film som går på 6an. "Benknäckargänget", den är en av mina...

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-07

Visa hela (0 kommentarer)


Svart tunika från NewYorker


Leopard linne från Gina Tricot


Jeanskjol med hög midja från Ginatricot


Gult långt linne från BikBok


Brun tunika från NewYorker


Beige kofta med stora knappar från HM

Jag köpte även ett par skor från Stadium för endast 74 kronor. Jag ska försöka få en bild på dom.

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-07

Visa hela (0 kommentarer)