En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carolinejohansson

Caroline

Jag är en glad tjej som njuter av sommarlovet och lever dom sista dagarna i solarium.
Jag spelar fotboll i Fanna BK och spenderar min fritid med att träna och vara med kompisar.
Till hösten börjar jag Hantverkslinjen- Frisör på Linnéskolan i Uppsala och om 3 år är jag en utbildad frisör med egen salong.

Ja, nu har det ju blivit så att jag "försöker" vara nyttig.
Jag älskar vaniljyoghurt och jag älskar rostad musli med jordgubbsbitar i. Fast jag tror inte att vaniljyoghurten är så nyttigt, men jag skulle aldrig bry mig. Gott är gott!

Jag har nu kommit hem ifrån jobbet och hunnit smälla i mig ovan. Jag ska unna mig lite sömn nu för jag känner att min förkylning och min hals behöver det. Jag tror inte det blir någon löpträning för mig ikväll, men jag kommer åka upp till mötet iallafall.
Nej nu måste jag sova, jag ska somna till Emma och hennes "Dolce Vita". I adore her!

SOV GOTT!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-05

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har jobbat 6 dagar utav 10 nu och nu är det snart slut. Det känns som om tiden bara rusar iväg.. Förutom idag.
Det var lugnt och stillsamt till 09.35 då folk började rusa in och sen fortsatte katastrofen.
Under lunchen gick brandlarmet och allting krashade. Men det var rätt kul att se brandmän komma in medans vi serverade lax med potatis!

Nu ska jag försöka få i mig lite yoghurt och lägga mig i sängen för att försöka få lite sömn. Ikväll blir det match mot div 1 laget Danmark. Upplandscupen som sagt. Fanna IP 19.00, jag tycker ni ska vara där, det lär bjudas på bra fotboll.
Nu har jag också fixat en någorlunda bra bild på håret, ursäkta klädseln. Men som jag säger: Skön klädseln= Snygg klädsel. Underbart med mjukisar.

PUSS!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-04

Visa hela (0 kommentarer)

Det har regnat hela dagen, kan vara riktigt skönt. Känna lukten av regn är bland det bästa som finns, luktar så mycket sommar!

Imorse när jag vaknade kände jag mig inte trött, och det var väldigt länge sen.
Jag fick sms av Amalia där det var en förfrågan att följa med ner till Korsängen och kolla när ESK skulle spela. Jag han iallafall färga klart mitt löshår innan och kl 5 över 1 befann jag mig på Coop där jag skulle träffa Amalia.
Pojkarna spelade bra och vann med 5-1 och det är bara att gratulera till vinsten.
Jag, Anna och Amanda gick sen till Coop för att Anna skulle få inhandla grejjer till morgondagen. Vi cyklade sen hem där jag har spenderat resten av min dag.

Jag har också hunnit fixa en "bild" på mitt nya hår. Det är sjukt dålig kvalite men det får ni leva med för jag hittade inte min USBkabel till kameran. Det ser jättemörkt ut på bilden, men det är inte så mörkt som det ser ut.

Ha det fint! Imorgon blir det...

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-02

Visa hela (1 kommentar)


En av dom underbaraste personerna som jag någonsin mött.
Grattis Gumman, jag hoppas att du får en toppendag!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-02

Visa hela (1 kommentar)

Det här händer alltid mig. Det har börjat att bli en vana att varje gång jag ska färga mitt hår i en mörkare nyans så blir det nästan svart. Men jag har nu börjat vänja mig med det mörka nya håret och imorgon blir det till att färga löshåret i samma färg. På nått konstigt vis får jag alltid kortare hår när jag färgar det, jätte konstigt!
Det kommer säkert att komma en bild imorgon på det nya spektaklet, om jag nu orkar som sagt.

Ikväller har jag först vart hemma hos Kajsa och firat henne lite i förskott eftersom Anna åker till Falkenberg imorgon och kunde inte fira henne då.
Vi hade till Kajsas stora förtjusning köpt en "cykelkorg", om man nu kan kalla det, och ett paket vanilj glass. Cykelkorgen var i det minsta laget och från Leklust/Nallens. Vi hade tänkt att köpa klistermärken och fästa på, som en liten kul grejj. Men icke sa nicke och pengarna var slut.
När vi väl kom till Kajsa så fick vi tonvis av tårta och inte kan man tacka nej till marrängtårta med...

Skrivet av carolinejohansson, 2008-08-02

Visa hela (0 kommentarer)


Jag vill säga Grattis till min saknade vän Emil Andersson. GRATTIS VÄNNEN!

Dagen har inneburit mycket värk i huvet och endel jobb. Det är skönt att det är torsdag och imorgon när jag vaknar så är det fredag. Det ska bli underbart att kunna vara ute sent och kunna sova ut. Bara en dag kvar på arbetet, + en hel vecka också! Men nu tänker vi inte på den, nu ser vi fram emot helgen.
Mycket att träffa kompisar, jippie!

Imorgon jobbar jag och sen ska jag och färga mitt hår. Jag längtar så mycket!
Puss!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-07-31

Visa hela (0 kommentarer)


Jag saknar er redan!

Dagen har varit som dom närmaste dagarna kommer att vara. Det har varit huvudvärk, sovstunder och en massa gäspar. Jag är en för trött människa för att jobba såhär tidigt på morgonen.
Men jag har ändå hunnit med ett snabbt besök i Bresse, innan molnen kom förbi..
Ikväll kommer Johan hit och gör mig sällskap framför tven. Vi kommer säkert ha det roligt!

Puss!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-07-30

Visa hela (0 kommentarer)

Nu när jag har blivit "brun" så försvinner mina slingor och min utväxt och fram kommer Carolines naturliga hårfärg. På fredag 15.15 äger händelsen rum.
Jag orkar inte hålla på att färga håret hela tin, nu får det bli min naturliga tills jag börjar 2;an. Då blire experiment kan jag lova!

Skrivet av carolinejohansson, 2008-07-29

Visa hela (0 kommentarer)