En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carroee

Carroees blogg om mycket o litet, stort och smått.

Bloggar om mej själv , mitt liv, andras liv, roliga saker, tråkiga saker, spännande, sexiga, osexiga osv...

Jag saknar dej så mycket!! Varje dag finns du i mina tankar. Du är den jag vill ha. Det skär i kroppen när jag tänker på hur jag var i slutet, men jag har lärt mig mycket och insett mina fel o brister. Jag vill visa att det kan bli så jäkla bra!! <3

Skrivet av carroee, 2011-08-22

Visa hela (0 kommentarer)

Tänk att vissa saker ska vara så krångliga. Tänk att livet ibland kan bli så svårt att förstå sig på fast det egentligen inte borde vara det för det mesta är ju enkelt kunde man tycka, men det svåraste är när saker in bara är svart eller vit utan däremellan...

Mellanläget kan ju också vara intressant, utvecklande, lärorikt , det kan vara kärlek och lycka men det kan också vara ångest, sorg och velande. Det sistnämnda är väll ett nödvändigt ont i livet men desto lättare blir det ju inte att förstå sig på det!

Jag är så otroligt tacksam fortfarande för allt och lite till. Men ibland emellan varven kan jag fråga mig varför jag ska prövas nått så ofantligt emellanåt. Det jag ibland kan uppmärksamma då är ju otroligt jävla stark jag är som står kvar, visst ibland snubblar jag till, kanske tillomed faller och blir liggandes en stund, men jag reser mig alltid upp igen. Det ska jag fortsätta med. Jag är på rätt väg, jag tog bara inte riktigt den enklaste...

Skrivet av carroee, 2010-10-02

Visa hela (0 kommentarer)

Kul sätt att börja ett inlägg på...
Jag borde egentligen börja med...
Jag är tacksam för...

 • Jag är tacksam för min underbara dotter Denise, mitt allt på denna jord!
  *Jag är tacksam för min mormor och morfar, mitt största stöd i allt på denna jord!
  *Jag är tacksam för mina vänner, Linda, Linnea, Camilla och alla ni andra!
  *Jag är tacksam för min mamma , min syster, min bror, min halvbror, min pappa och alla andra i min familj släkt!
  *Jag är tacksam för vår fina fina katt Elsa, och även vår vackra katt i himmelen Rocky (Vila i frid)
  *Jag är tacksam för min lägenhet som jag trivs så himla bra i!
  *Jag är tacksam för mina grannar och alla trevliga människor på vår gård.
  *Jag är tacksam för att jag och Denise får äta varje dag.
  *Jag är tacksam för att Denise får hålla på med det hon vill och gå i skolan.
  *Jag är tacksam för att vi bor i Sverige där det inte är krig och bråk.
  *Jag är tacksam för de stöd som finns när man ibland faller...
Skrivet av carroee, 2010-09-25

Visa hela (0 kommentarer)

Usch vilket tråkigt väder det är idag. Tur att Denise har ett bowlingkalas att se fram emot! Själv är jag ganska rastlös, har fyllt upp veckan nu iallafall med massor med saker, det minst roliga är väll tandläkarbesöket på fredag, men det ska bli skönt att få det gjort, få se om tanden ryker nu eller om dom lyckas laga den...vilket som bara jag slipper ha en trasig, halvruttnande tand i munnen. Sen ska dom desutom kolla igenom resten av tänderna...lite läskigt med tanke på att jag misstänker att dom säkert hittar fler hål : (
Jobbigt att det ska kosta så mycket, men nu har jag dragit på det länge och avbokat en lång rad tider vilket säkert resulterat i en ännu högre tandkostnad då tänderna faktiskt blir värre och värre om man inte gör något åt dom...

Hmmm skulle vara roligt med sol nu, då skulle man ju kunna roa sej med lite mer saker än att sitta inne...

Imorgon ska jag iallafall gå och se Sex&the city 2 med min älskade vän Linnea!! Blir roligt = D

Nej nu e...

Skrivet av carroee, 2010-06-15

Visa hela (0 kommentarer)

: )

En glad dag är det idag, bara vaknade upp och kände mej harmonisk med livet, stressen hade lämnat mej för en stund. Gick upp, åkte till skolan med Denise, gick lååååååååångsamt lååååångsamt.
Åkte hemåt. fikade med Anna, gick upp, läste, vilade, tvättar, äta lunch, plocka i diskmaskinen, ner o fika med Anna och nu hemma igen = D

Ska hämta upp tvätten om en stund sedan ta cykeln och åka till skolan och hämta Denise.
Rocky har legat hela dagen på min säng i typ 30 graders värme : S fattar inte att hon går ut på balkongen i skuggan en stund men hon ser nöjd ut med livet så varför störa?! ; )

Ska ut och köpa nya brallor till Denise sen, allt från förra sommaren är något för smått he he. Min söta prinsessa växer så fort ju, snart 7 år gammal! Och jag är fortfarande 20 ha ha ha : P

Jag ska ta den här tiden utan jobb nu och bara vara Carro, bara andas, fundera, låta tankarna vandra som dom känner, leka med mitt barn, träffa mina vänner och älska...

Skrivet av carroee, 2010-05-18

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är äntligen sommaren här ju : ) Efter en låååång vinter (som jag iof inte haft något emot). Men det är härligt att känna värmen ute igen.
Min lilla prinsessa har snart gått ut förskoleklass och till hösten blir det ettan : ) Jag ska börja plugga igen oxå vilket känns så underbart bra!
Less på arbeten som inte fungerar som dom ska. Fast i sommar ska jag iof vika på mitt gamla arbete Olivia och det känns bara kul.

Det är nog ett av mina bästa arbeten jag haft och jag har gillat alla mina brukare jag varit hos. Roligt att få dela lite av deras liv dom har : )

Ikväll ska jag på teckenspråkskursen igen, jag känner iof att jag absolut inte pluggat tillräckligt på det : ( Men jag får ta extra lektioner av mamma sen hi hi!

Kan inte sluta läsa min bok heller, den är läskigt beroendeframkallande! Vet inte hur jag ska få tag på något lika bra sen : / Iof har jag filmerna att se fram emot och jag funderar på att läsa alla böcker på engelska en sväng oxå. Ångrar...

Skrivet av carroee, 2010-05-17

Visa hela (0 kommentarer)

Dåååligt med in lägg från min sida. Den här veckan kan jag skylla det på att jag varit upptagen med kärlek = P
Sett första och andra twilight filmen och nu har jag även läst 3e boken (på 3 dagar) och sedan köpt 4e boken som jag nu påbörjat : )

Jag är kär i historien. Den är så otroligt härligt underbar...jag kan faktiskt inte förklara känslan med ord, så jag lämnar det såhär.

Idag har jag och Linda och alla 3 barnen varit till morga hage och kollat på kosssor , promenerat och plockat blommor. Jättemysigt var de : ) Egentligen skulle vi till Linnes hammarby men det var inträde så vi skippade de och drog till morga.

Precis ätit mat härnere hos Linda nu och nu sitter jag ute på framsidan och glor på barnen och bloggar lite granna. Härligt med härliga dagar ju!

På söndag har jag bokat in en fika med Johan. Var alltför länge sedan vi sågs IGEN! Jag kan mest skylla det på mej själv och mitt på senaste tiden rättså instängda beteende. Ändring skall...

Skrivet av carroee, 2010-05-14

Visa hela (0 kommentarer)

Igår var Denise på disco på sin skola, jag o grannen och hennes son var där osså. Var jättekul o se dom små söttisarna dansa runt där till michael jackson o marcoolio hi hi. Det var iof Denises 3e disco så hon var lite modigare den här gången.

Hittade iallafall även löss på henne igår, (det går på skolan suck...) så det blev en luss behandling och nu består veckan som kommer av att plocka lus ägg och sedan göra en till behandling. Till råga på allt har hon haft lite ont i magen i en 2 dar sådär och inatt ca kl 03.00 så kräktes stackaren i sin sän, (hon hinner ju inte klättra ner och springa till toan). Så jag fick torka kräka o sen bäddade jag åt henne på soffan istället med en hink bredvid men inget mer kräk kom skönt nog!

Blev iallafall till att strunta i voltige tävlingen idag. Hon har fortfarande lite småont i magen och är trött. Men det kommer ju flera tillfällen under våren nu : )

Ikväll blir det paj, vin, godis och chips hon grannarna osså lite...

Skrivet av carroee, 2010-03-13

Visa hela (0 kommentarer)