En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carroee

Carroees blogg om mycket o litet, stort och smått.

Bättre sent än aldrig ; )

Dåååligt med in lägg från min sida. Den här veckan kan jag skylla det på att jag varit upptagen med kärlek = P
Sett första och andra twilight filmen och nu har jag även läst 3e boken (på 3 dagar) och sedan köpt 4e boken som jag nu påbörjat : )

Jag är kär i historien. Den är så otroligt härligt underbar...jag kan faktiskt inte förklara känslan med ord, så jag lämnar det såhär.

Idag har jag och Linda och alla 3 barnen varit till morga hage och kollat på kosssor , promenerat och plockat blommor. Jättemysigt var de : ) Egentligen skulle vi till Linnes hammarby men det var inträde så vi skippade de och drog till morga.

Precis ätit mat härnere hos Linda nu och nu sitter jag ute på framsidan och glor på barnen och bloggar lite granna. Härligt med härliga dagar ju!

På söndag har jag bokat in en fika med Johan. Var alltför länge sedan vi sågs IGEN! Jag kan mest skylla det på mej själv och mitt på senaste tiden rättså instängda beteende. Ändring skall komma.
Vill säga förlåt till min älskade Linnea också som jag försummat alldeles alldeles fööör mycket! Ändring kommer på det oxå gumman, lovar!

Ska ni se en annan bra film så se "into the Wild". Den får en att tänka på en hel del.

Nu har jag väll knåpat ihop ett litet inlägg iallafall, ikväll blir det ett glas rose och mest lugnt.

Lyssnar på musiken till Into the Wild nu och det är skönt ute, inte alls kallt, snart har vi sommaren här!!!! 27 år är jag nu oxå ; )

KÄRLEK

Puss&Kram

Carroee

Skrivet av carroee, 2010-05-14 18:15

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?