En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carroee

Carroees blogg om mycket o litet, stort och smått.

Sommar = D

Nu är äntligen sommaren här ju : ) Efter en låååång vinter (som jag iof inte haft något emot). Men det är härligt att känna värmen ute igen.
Min lilla prinsessa har snart gått ut förskoleklass och till hösten blir det ettan : ) Jag ska börja plugga igen oxå vilket känns så underbart bra!
Less på arbeten som inte fungerar som dom ska. Fast i sommar ska jag iof vika på mitt gamla arbete Olivia och det känns bara kul.

Det är nog ett av mina bästa arbeten jag haft och jag har gillat alla mina brukare jag varit hos. Roligt att få dela lite av deras liv dom har : )

Ikväll ska jag på teckenspråkskursen igen, jag känner iof att jag absolut inte pluggat tillräckligt på det : ( Men jag får ta extra lektioner av mamma sen hi hi!

Kan inte sluta läsa min bok heller, den är läskigt beroendeframkallande! Vet inte hur jag ska få tag på något lika bra sen : / Iof har jag filmerna att se fram emot och jag funderar på att läsa alla böcker på engelska en sväng oxå. Ångrar lite att jag inte gjorde det på en gång, ibland blir det inte riktigt rättvisande när dom översätter böcker till svenska språket.

Puss&Kram&Love

Skrivet av carroee, 2010-05-17 13:15

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?