En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carroee

Carroees blogg om mycket o litet, stort och smått.

Hög med tvätt...

Skulle ju tvätta idag hade jag tänkt, men smart som jag var så bokade jag inte igår så de var ju fullt hela dagen idag. Fast man brukar ju kunna få en tid på dagen men folk börjar väll bli lediga nu så...

Fick bli en tid imorgon efter att jag varit på kurs på jobbet. Skönt o få göra något nu när de e lite brist på jobb. Sen ska jag ju på sommarfest på dagis i veckan , sen följer jag med dom på utflykt på torsdag o sen på fredag är de skolavslutning för lillbrorsan att gå på. Så veckan är ju fullspäckad ändå = D Synd att man inte kan tjäna pengar på de bara!

Blää jag undrar vad som hänt med mina linser, känns som att dom sitter o trycker på ögonen så jag blir alldeles snurrig, borde kanske gå o kolla men de kostar ju massa pengar. Funderar på om jag kanske haft i dom lite väl mycket, kan ju behöva vila ögonen ibland.

Borde ta mej till affären idag också, slut på mjölk o allt sånt där vanligt skit man behöver. Se om grannen är upplagd för en cykeltur eller promenix senare kanske...får dricka mitt te utan mjölk nu, men att försöka käka gröt utan mjölk de e ju lite segt så de får bli bara te nu ; )

Har ändå inte känt mej hungrig på några dagar nu, kan ju bli så ibland, inte mej emot ha ha ha ; ) Bara jag äter lite så jag klarar mej så e de ju skönt o slippa mitt matfrosseri. Man kanske tillomed kan tappa nått kilo eller så...

Jag undrar om man ska gå ut o lägga sej på en gräsmatta en stund kanske, de är ju lite sol ute!

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-06-08 10:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?