En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carroee

Carroees blogg om mycket o litet, stort och smått.

Bloggar om mej själv , mitt liv, andras liv, roliga saker, tråkiga saker, spännande, sexiga, osexiga osv...

= D

Är de inte härligt liksom. Jag är glad glad glad! Och faktiskt så pirrar de härligt i magen nästan hela tiden...
Kan det bli bättre??

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-06-15

Visa hela (1 kommentar)

Igår var jag barnledig på kvällen = D Härligt o få lite lugnt faktiskt.
Åkte på fest med Marcus o Daniel hos blomman och hans Johanna. Där var de lite folk. Fick smörgåstårta o pillade lite snyggt ur skinkan o gav de till Marcus ; ) God var den iallafall!

Sen blev de guitar hero som jag of course rockar på = P Singstar som jag absolut vägrar o nått kortspel och en jäkla massa öl!
Runt 12 tiden var de dax för taxi ner på stan, åkte mot flustret men där var kön aplång så de var bara o hitta nått annat ställe. Etage bestämdes där jag förövrigt aldrig satt in en fot förr. Alltid kul att se ett nytt ställe ju!

Nån gång vid 2 tiden var de en som var lite smått förfriskad kille som kände att de nog var dax att åka hemåt nu. Nämner inga namn här = P
Vi satte oss o taxin o kom då på att -Var är backlund?? Hade glömt honom inne på Etage ha ha men vi fiskade upp honom med taxin o sen hem to steelstreet!

Bäddade ner den överförfriskade killen i sängen ; )...

Skrivet av carroee, 2009-06-14

Visa hela (0 kommentarer)

Började dagen lite lagom slött o sov ut lite : ) Sen gjorde vi oss iordning och vid halv 11 tiden dök Linnea in här, hon hade varit på stan o gjort ännu en tatuering den jäkeln! ; )

Vi drack lite Te o sen blev de till o hämta lite pizza till lunch! Delade en med Linnea o Denise fick en egen hon. Hann med att snacka lite med Johan oxå när vi ändå var förbi pizzerian.

Käkade hemma o tog sen bussen alla 3 ner till Ida o hennes lilla bebis Lucas. Fikade lite mera Te där = D Härligt o hinna med o hälsa på lite vänner faktiskt!
Var in på bolaget en sväng, handlade till grannarna oxå. Blev en del o bära = P Tur att man är stor o stark!
Lite katt mat o sånt skit fixade jag på ICA osså.

När vi skulle hemmåt ösregna de typ, stod o väntade på bussen jag o Nisan med alla andra som skulle trängas på samma plats. Sen på med 5 kassar en unge o en väska! Full buss så vi fick klämma oss ner på en enda ledig plats o bussen var lika kvav som jag vet inte vad...

Nu sitter...

Skrivet av carroee, 2009-06-12

Visa hela (0 kommentarer)

Har varit i sthlm hela dagen idag hos Patrick. Nu är jag fin i håret igen! Han är underbar Patrick.
Kom hem vid halv 4 tiden ca sen blev de fika på stan med Denise o mormor o sedan hemgång.

Bella kom hit o lekte med Denise på kvällen och själv hamna man med en kopp Te hemma hos Linda o Daniel, desvärre var Linda på jobbet.
Senare på kvällningen kom den då alltid söta Marcus förbi till Linda o Daniel oxå o då blev de ju mer Te/Kaffe.
Blev tom lite fint väder på ef/kvällningen!

Imorrn e de fredag! Hääärligt!

Lägger upp en 2 bilder på mitt hår iallafall!

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-06-11

Visa hela (2 kommentarer)

Nu har jag kollat och jag har i snitt 160 läsare om dagen. Vilka är ni?? = D Kul o veta ju.

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-06-10

Visa hela (2 kommentarer)

Hämtade håret! De är jätte jätte fint verkligen = D Perfekt färg!

Sommarfesten var jättetrevlig, synd bara att de regnade men jag var utrustad med stövlar o regnjacka o paraply ha ha ; ) Var lite fika sen inne på varje avdelning, gräddtårta med jordgubbar mums! Denise som verkligen älskar tårta blev missnöjd med bara en bit ha ha sötunge. Fick köpa en donuts till henne på årstahallen sen när vi var o hämta håret. Alla 5 åringar fick jättefina böcker oxå som dom fick gå fram o hämta och skaka hand med förskolechefen = D Var för att tacka av dom för den här tiden.

Sen blev de en snabb sväng till stallet , mockade o fixade lite mat till Mynta.

Nu håller jag på med kvällsmaten, faktiskt väldigt ohungrig men äta lite bör man ju faktiskt. Skönt att inte vara så galet hungrig : ) Kommer nog bli fin form på mej sen ha ha bara jag kommer igång med ridningen oxå. Ska försöka verkligen att ta en tur på fredag.

Vädret är ju väldigt oinspirerande just...

Skrivet av carroee, 2009-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

Ha ha hade ställt kl imorse på 7 för att vi skulle hinna iväg till dagis vid halv 9 eller iallafall 9. Måste ha vaknat och stängt av kl. Vaknar upp kl 10!!!! Tittar upp, Denise sitter o smurfar frukost i soffan och kollar på barnkanalen. Kollar kl, jävlar i helvete, har sovit till 10.
Man kan ju inte lämna på dagis halv 11 ha ha??!! Hoppar upp ur sägen , frågar varför hon inte väkt mej. Det har hon tyvärr inget svar på, var väll mysigt att sitta i soffan o kolla barnprogram ; )

Kommer till dagis kl halv 11 lite skamsen...som vanligt frågar fröknarna "-Men Denise, har du haft sovmorgon??" jag skäms lite till... Säger att de var mitt fel. Jag gillar ju att sova på morgonen!

Lämnar Denise på dagis o säger att jag kommer snart igen, ska ju vara sommarfest kl 2 idag.
Hem o en snabb kopp Te o kollar lite på "Days". Sen igång med veckans städning. Har nog slagit rekord idag i snabbstädning av hela lägenheten!!!! Jag och klorínet har lekt som vanligt, kände att jag blev...

Skrivet av carroee, 2009-06-10

Visa hela (0 kommentarer)

= )

Visst är de härligt eller hur??!! Underbart snarare!

Skrivet av carroee, 2009-06-09

Visa hela (0 kommentarer)