En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carroee

Carroees blogg om mycket o litet, stort och smått.

Bloggar om mej själv , mitt liv, andras liv, roliga saker, tråkiga saker, spännande, sexiga, osexiga osv...

Jag vill verkligen komma igång med någon slags träning förutom ridningen. Vad vet jag inte riktigt men något. Behöver tips på roliga träningsformer!

Ikväll var vi och såg "Monsters vs Aliens" I 3D, den var skitkul ha ha, skrattade typ hela tiden både jag o Denise, vi satte i oss en hel popcorn burk + en flaska Mer under filmens gång he he.
Nu e de sova dax.

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-04-19

Visa hela (1 kommentar)

Suttit nere hos Kimzan (granne) hela dagen med lite folk. Barnen har lekt o vi har tjattrat o druckit TE, o lunchat. Nu leker ungarna inne i Denises rum.
Ska laga lite mat snart och sen ska vi på bio = D Blir mysigt!

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-04-19

Visa hela (0 kommentarer)

Idag var vi på sista dansen för denna termin. Denise var jätteduktig som alltid he he. Bokade precis bio tills imorrn, vi ska se "Monsters vs Aliens". Blir nog kul = D

Sen har Denise kommit fram till att hon nog vill ha ett marsvin så vi ska åka o kolla på lite sånna nästa vecka, är ju tyvärr så att bur skrället är dyrare än själva djuret!

Idag var de riktigt kallt ute faktiskt, blåser ju ispinne ute! Funderar på om man skulle a sej en kopp TE o slå sej ner i soffan lite ha ha....de där lät ju väldigt pensionär ; )

Denise e o leker hos grannen, kanske ska tränga mej på där o dricka TE istället...lite trevligare ju!

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-04-18

Visa hela (0 kommentarer)

Det är vad som ligger på vår planeringslista idag he he. Först ska jag o Denise iväg o lunchfodra hästarna vid 11 tiden och sen hem och städa fint här. Kanske dax att ta bort påskriset nu fast de e ju så fint just nu....har slagit ut och allt. Men alla kycklingar o grejs kanske ska bort ; )

Solen lyser ute o de e härligt. Jag älskar min nya dator, den e snabb, snygg och bra! = D Kostade visserligen lite mer än den förra men nu ville jag verkligen ha lite kvalitet!

Har bokat in en helkroppsmassage samma vecka som jag fyller år. De e ju en superbra present till mej själv. Får ta de på vårt friskvårdsbidrag vi får på jobbet så de kostar mej inget ju. Behöver verkligen mjuka upp min stela stackars rygg lite. 55 min tog jag o sen efter de ska jag basta och bada bubbelpool och bara njuuuuuuta den dagen. Min egen lilla spa dag hi hi.

Nej dra på sej stall kläderna nu kanske och skutta iväg.

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-04-17

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag en ny dator igen. Köpte idag = D

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-04-16

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter hos syrran nu och lånar datorn ; ) Vi ska strax ut och övningsköra en timma. Denise får följa med oxå. Sen ikväll e de jobba som gäller. Bara 5 timmar så de e helt ok.
Jag har börjat längta så otroligt mycket tills i höst när jag ska börja plugga, har ju inte kommit in än men är rätt säker på en av utbildningarna iallafall = D

Solen skiner idag så de e härligt!
På torsdag ska jag ut och köpa ny dator!! = D

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-04-14

Visa hela (1 kommentar)

Iförrgår krachade min dator helt....o då menar jag helt...
Nu blir de ut o köpa ny helt enkelt. Fixa de i nästa vecka.

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-04-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha då var påsken här då. Har pyntat vårat påskris fint med massa fjädrar o grejer igår och sen fick Denise sitt påskägg som hon fortsatt käka på idag. Iförmiddags drog jag ut med bilen till pappas kompis, han ska fixa den åt mej, sen fick vi skjuts av pappa till stallet. Fixade där sen hem o käka., sen har jag städat hela lägenheten. Nu e de kvällsmat på g o Denise är ute med sina kompisar o leker för fullt!

Imorrn har vi 2 påskmiddagar inbokade ha ha, en lunch o en middag. De e ju väldigt bra, slipper laga mat o kan bara sätta sej o käka!

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-04-10

Visa hela (0 kommentarer)