En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carroee

Carroees blogg om mycket o litet, stort och smått.

Bloggar om mej själv , mitt liv, andras liv, roliga saker, tråkiga saker, spännande, sexiga, osexiga osv...

Igår kväll var vi på Cirkus jag o Denise, mormor, min morbror o mina 2 små kusiner. Var trevligt! Har varit på den cirkusen förut men i år var de lite nya nummer så de var kul.

Ikväll e de jobba som gäller.

Nej ut i tvättstugan igen nu...

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-03-31

Visa hela (0 kommentarer)

Kl 07.40 kom jag dit imorse. Kl 08.10 startade ingången till provet. Kl 16.20 var det klart idag. Känns som att de bara tog typ 20 min : S Fast ändå inte...
Var otroligt påfrestande att göra de, men så jäkla skönt att ha de avklarat! Hur det än går så är jag STOLT över mej själv, jag var där i en sal med 240 människor och jag gjorde det!

Nu ska jag kolla lite facit som kommer upp på nätet om ca 1 min ; )

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-03-28

Visa hela (0 kommentarer)

Underbara vinnare o verkligen värda även om Laila o Tobias oxå var otroliga!
Jag tyckte topp 3 gänget verkligen var värda topp 3!

Nu till en annan sak, jag måååååste sova nu. Ska ju göra högskoleprovet imorgon, laddat upp med dricka o käk, frukt o godis som jag ska ha med. En nyinköpt linjal, penna o sudd. De är allt man behöver för en heldag med prov. Jag tänkte nästan hoppa över de så nervös var jag men jag SKA dit o göra de! Bara för att jag är nervös så måste jag de ha ha! Har inga krav på mej själv, eller försöker o inte ha de, jag kommer göra mitt bästa, men självklart har ju ju förhoppningar, de gynnar ju min chans att komma in på de utbildningar jag sökt till hösten!

Men från kl 08.30-16.20 är väll att ta i.... heeeeeeeeela dagen verkligen.
Imorrn blir de upp kl 6.

Puss&Kram (Tänk på mej imorrn ; ) )

Skrivet av carroee, 2009-03-27

Visa hela (0 kommentarer)

Städat hela lägenheten har jag gjort, bäddat om i både sängarna och vädrat ut ordentligt i lägenheten. Sen på ef middagen när jag hämtat Denise så städade jag ur båda skafferierna, kastade en stor kasse med bara massa gammal mat o skit o sen torkade jag ur skåpen. Läste på "Rent hus" hemsidag om alla mjölbaggar o skit som kan komma om man inte städar ur där...så då fick jag lite panik ha ha, tog faktiskt baraen liten stund att rensa ur dem.

Belönade oss med pizza ikväll o nu sitter vi o slurpar lite god nyponsoppa = D

Var ner till grannen med lite mat grejer som jag inte kommer använda o lite katt mat o sånt, hon blev glad, bättre att ge bort än att kasta!

Imorgon e de jobba dag som gäller o sen fort hem o släppa in alla 16 hästar i stallet ; ) Lovade att ta nått pass i stallet.

Är wild kidz på Tv nu, måste sätta mej me Denise o kolla lite : )

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-03-26

Visa hela (0 kommentarer)

Måste sätta igång nu med städningen. Nu har dom varit här o fixat värmen, skönt för de var ca 30 grader härinne.

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-03-26

Visa hela (0 kommentarer)

Har varit en lång dag idag, lång men kul = D Började morgonen med att lämna D på dagis, dom skulle på utflykt. Sen gick jag till stallet direkt o mockade o fixa o sen blev de en uteritt i solen med Mynta, Becka red med på Greta oxå så de var trevligt med sällskap! Pratade hela vägen he he.

Sen gick jag hem o duschade o lunchade o plocka lite. Sen vart de hämta på dagis.
Hem med D o vi gjorde lite våfflor ( de är ju faktiskt våffeldagen idag! ) Så kom syrran hit o åt våfflor med D. Sen åkte jag ner till jobbet. Började kl 5 så jag hann posta brev o handla lite o ladda buskort innan jag började. Syrran var hemma med D. Jobbade till kl 22 o sen bussen hemåt, kom hem halv 11 o då satt mamma här oxå, dom hade ätit pizza allihopa.

Så åkte dom o jag plockade undan blommor o grejs i fönstren för dom ska komma imorgon o grejja med värmen o med min vanliga otur kommer dom väll tidigt som vanligt he he.

Kollade på "Rent Hus" på jobbet så imorrn ska jag minsann städa hela...

Skrivet av carroee, 2009-03-25

Visa hela (0 kommentarer)

Jahapp då har jag varit nere o skrivit in mej igen på AF. Tyvärr så gick min brukare bort i sin sjukdom i veckan. Otroligt hemskt och sorgligt för det var en verkligt fin människa. RIP.

Iallafall så blev de ju bara o åka ner till AF idag o skriva in sej igen. Som tur är ringde mitt sjukvik o jag har skrivit upp mej på massa pass nu så jag klarar mej den här månaden o nästa med tror jag : ) Sen i maj ska jag ju vicka hela månaden för en tjej som har semester så de är ju super. Sen kommer ju alla andra som ska ha semster så jag ska roffa åt mej de jag kan. Sen har jag planerat in en egen semester i augusti innan skolan börjar : ) Lite skönt ska man ha ju!

Ska försöka boka nån resa till något varmt land oxå, mamma o jag o syrran o Denise tänkte åka, vi är dock lite oense om vart vi ska åka ha ha men de löser sej nog!

Tänkte ta en resa med viking i påsk oxå, var massa kul för barnen där!

Ikväll jobbar jag iallafall. Man får ta de man får helt enkelt!

Nu ska...

Skrivet av carroee, 2009-03-24

Visa hela (1 kommentar)

Håller jag på o bakar nu. Degen står på jäsning sen ska Denise få baka ut den. Älskar nybakt bröd med lite smör på!! Mums

Var ett tag sedan jag bloggade nu, haft fullt upp, i helgen var vi i sthlm och klippte oss o hälsade på Patrick. De var mysigt som vanligt, patrick hade köpt massa gottigt fikabröd!

Nu har D en dagiskompis här så de leks för fullt he he.

Puss Puss

Skrivet av carroee, 2009-03-23

Visa hela (0 kommentarer)