En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carroee

Carroees blogg om mycket o litet, stort och smått.

Bloggar om mej själv , mitt liv, andras liv, roliga saker, tråkiga saker, spännande, sexiga, osexiga osv...

Hämtade Denise på dagis o sen gick vi hem o fikade o spelade lite TV -spel he he. Gick sedan till stallet vi 4 tiden. Mockade, fixade mat o sen tog vi ut Mynta på en tur runt där vi bor. Denise red hela vägen o jag gick bredvid, hon travade en lite bit oxå...så långt jag orkade springa ha ha ; )
Var massa folk i stallet så de var roligt!
Sen skjutsade vi ner mamma till tåget o köte burgare på vägen hem...ha ha så långt gick de innan jag bröt min inte äta dålig mat grej ha ha...men faktiskt, jag är bättre nu än förr ändå...o man kanske behöver lite ibland hi hi ; )

Spelade mer Tv-spel efter maten, vi brukar ju aldrig sitta o spela så länge....trots att vi haft Wii i snart ett år. Men men de ska väll användas de med = D

Har varit uppe allldeles för länge nu....D sover sen länge....måste sova jag med. Imorrn är de dagis och jag ska skjutsa min mormor o handla, hjälpa henne och bära osv. Sen blir det säkert lunch där : ) Jag älskar verkligen min mormor o morfar,...

Skrivet av carroee, 2009-02-05

Visa hela (0 kommentarer)

Har varit nere här o hjälpt mormor lite med mobilen. Passar på att låna deras dator eftersom min e lite kajko ; )
Pratade med brorsan nyss o kanske ska köpa hans MAC dator...han skulle köpa en ny. De lät ju shysst för den e helt ok. Ha ha frågade honom om en räntefri avbetalning på den ; ) Får se hur de går med de!

Ska hämta D kl 2 idag o sen ska vi till stallet för hon ville rida = D Mysigt o vara där med henne tycker jag!

Nu ska jag grejja vidare.

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-02-04

Visa hela (0 kommentarer)

Nu börjar de bli ordning på kvällen = D D är duschad, matad o ren o fin nu. Kollat på bompa och lekt lite. Blir sängen strax.
Jag kanske får besök av en vän ikväll, dricka lite TE/Kaffe kanske = D
Blir iallafall tidigt, vill sova i tid så man orkar med morgondagen!

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-02-03

Visa hela (0 kommentarer)

Ja den funkar ju än så länge...men inte alls 100...
Pratade med grannen o han rekomenderade en Mac istället....ska nog köpa en sån o sen hoppa på den här lite ha ha ; )
Fördelen med Mac var att den kan man inte få virus på vilket jag tyckte lät som en väldigt bra fördel. Sen att man får lära om lite är en annan sak..men de går nog de med : )

Denise är på dagis. Lämnade henne imorse när jag kom hem från jobbet.
Har varit nere hos grannen o fikat lite på morgonen o nu har jag grejjat lite saker och mailat.

Ska fika lite nu o sen hämta Denise tidigt idag = D

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-02-03

Visa hela (1 kommentar)

Var in till onoff med datorn idag, igår så gick det inte att starta den alls längre....men minsann när jag kommer in på Onoff då startar den ha ha...visst de stod lite varningsmedelanden osv men den funkade ju. Typiskt ha ha...jag skämdes lite. Men fick lite bra tips av killen i affären om hur jag ska fixa med den så att den håller så länge som möjligt men när den lägger av helt är de lika bra att skaffa en ny sa han. Värdet på min dator nu har sjunkit till 2000 kr så de kostar oftast mer att laga den sa han.

Idag är de UNDERBART väder verkligen!!!! Blev så himla glad när vi vaknade imorse o såg hur fint de var!!!!
Ska grejja lite lunch till mej o D nu. Sen måste jag ut o byta i tvättstugan, ha ha har äntligen kommit ut där ; )

Nej nu ska man vara glad för de underbara vädret tycker jag!!!! Finns de något som gör en gladare än solen i ansiktet = D

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-02-02

Visa hela (0 kommentarer)

Jag tror min dator håller på att pajja igen....säkerhetskopierar just nu alla filer på den. Sen e de bara o stänga av och hoppas att den vill starta upp igen efter.
Borde egentligen bara lämna in skiten o få den fixad av nån som kan ...men de kostar pengar ju...

Skrivet av carroee, 2009-02-01

Visa hela (1 kommentar)

Att lägga ner alla sockerfällor...har nu varit rökfri i nästan 7 veckor och nu är de dax att oxå bli sockerfri. Kommer nog vara ännu svårare än att sluta röka, speciellt läsken...
Ska även lägga ner alla fett fällor som finns och röra på mej mer...det betyder ridning 2 ggr i veckan + promenader så mycket som möjligt och förhoppningsvis yoga en dag i veckan då beroende på hur de känns imorgon.
Nu ska jag ner i form till sommaren!!!! * kg ska väck...skriver inte ut mitt mål eftersom folk kan ha svårt att förstå det.

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-01-31

Visa hela (0 kommentarer)

Var it på dans precis. Sen gick vi till statoil o käkade korv/macka ; ) Sen kom grannen och hämtade upp oss för hon var och handlade i närheten.
Nu e de lite fika hemma sen kanske vi ska gå till Hööks o kolla in deras nya affär, se om man kan hitta nå shyssta stall grejer till bra pris!

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-01-31

Visa hela (0 kommentarer)