En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carroee

Carroees blogg om mycket o litet, stort och smått.

Bloggar om mej själv , mitt liv, andras liv, roliga saker, tråkiga saker, spännande, sexiga, osexiga osv...

Idag blev de en sån sär hemma dag igen he he ; ) Denise o jag sov till halv 10.
Men imorrn blir de tidigt för då e de lucia firande på dagis, ska bli kul, Denise ska vara lucia i år, förra året var hon pepparkaks gumma.
har fixat kronan med batterier o allt glitter o nytt lucia linne o allt sånt man ska fixa.
07.15 ska man senast vara på dagis med barnen, galet tidigt. O sen ska jag till stallet o luncha o rida, sen jobbet på kvällen.

Mynta äter lunch inne ; )

Två busfrön åker på nickis.

O sen 2 bilder från vårat pepparkaks hus vi byggde i söndags, jag , Denise o min bror. Blir alltid lite urspårat...

Fram och...

bak.

Laga lite mat nu.

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2008-12-11

Visa hela (0 kommentarer)

Idag tog jag o Denise slappar dag, bara varit hemma. Ska till jobbet ikväll, börjar kl 6.
Chefen ringde idag oxå så jag plockade in ett extra pass nu i veckan, behöver ta allt jag kan få nu så man får ihop lite pengar = D

Nu ska jag ta en dusch o sen fixa lite käk.

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2008-12-08

Visa hela (1 kommentar)

Nu vände jag lite på det deppiga o gjorde något bra av helgen! I fredags var jag till stallet o lunchade, sen red jag faktiskt ut en tur = D Var hem o städade lite sen.
Lördag så var jag på vegetariskt julbord me mormor o morfar o morbror. Supergott var de!!!!
Härligt o vara bland bara massa grön mat o inget kött he he ; )

Sen var jag hemma med Denise o vi var ner till grannen lite. Sen åkte jag o lämnade Denise hos mormor o morfar för hon skulle sova där.
Åkte hem o gick ner till grannen sen kom de fler grannar dit o vi satt o drack lite o snackade skit o spelade lite Buzz ; ) En super härlig kväll!!

Idag så gick jag upp relativt bra tid för att ha druckit o festat dan innan, typ 11. Åkte o hämtade Denise o sen åkte grannen o jag o barnen till nickis o lekte i 2 timmar.
Åkte hem o käkade tacos sen hos samma granne he he ; )

Nu ligger Denise i sängen, vi har precis läst saga o jag ska kolla lite på TV sen kanske man får lite trevligt besök här snart hoppas jag =...

Skrivet av carroee, 2008-12-07

Visa hela (0 kommentarer)

Om bara folk kunde förstå hur inihelvete trött jag är just nu. Hur jävla mycket jag behöver få göra något kul, hur jävla mycket jag behöver lite förståelse och nån som bara kramar mej o säger att det är lungt, de kommer att bli bättre.
När folk som står en så nära, som tillomed är familj slår undan benen på en, då är det inte kul alls längre.
Varför kan bara inte denna person vara den han ska vara till mej o inte vara så jävla ego ego hela tiden, bara tänka på sej o siiiina pengar o desutom jämföra sitt liv med mitt. Hur mycket har jag inte ställt upp på dom! Sen får man en käftsmäll tillbaka.
O de andra då....vågar man ens fråga om barnvakt får man bara höra hur trötta dom är, hur lite tid dom har, hur mycket dom har att göra. Men de e ju inte nått hemskt jag vill, jag vill bara att dom ska ställa upp nån gång o vara barnvakt till sitt barnbarn/systerdotter mm.
Jag vill bara få nån stund då o då o samla tankarna, träffa lite vänner o inte sitta...

Skrivet av carroee, 2008-12-05

Visa hela (3 kommentarer)

Efter lunchen o det tillhörande diskandet så skulle jag kolla på en av mina favvo serier "Våra bästa år" ; ) Men jag däckade efter halva, Denise lekte så tyst o lungt i sitt rum, vaknade nyss o tog en kopp TE som jag sitter o sörplar i mej.
Har även packat Denises kläder som hon ska ha imorrn (eftersom hon sover borta inatt när jag jobbar) och fixat min lilla matlåda = D

Ska nog hoppa in o ta en dusch oxå så man inte luktar illa på jobbet he he ; )

jag borde verkligen dra en snabbis med dammsugaren här oxå...borde ju faktiskt orka de nu när jag sovit ett tag.
bara o sätta igång...duschen först, hoppas jag inte somnar i den nu då ; )

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2008-12-04

Visa hela (0 kommentarer)

Äntligen är jag nästan klar med rotfyllningen i ena tanden. var hos tandläkaren imorse och nu sa hon att nästa gång ska hon lägga igen tanden med bestående fyllning och sen är den klar!!!!!!! Känns som att de har tagit en evighets evighet he he. Sen ska man börja på nästa men de är ju en ny historia de ; )

Denise var hemma idag med från dagis, hade lite ont i halsen igen, de verkar som de går lite sånt skit runt överallt nu. Men hon följde med till tandis o var jätteduktig hela tiden.
Håller på med lunch nu.

Ikväll ska jag jobba natten. Blir trevligt = D Och på lördag blev jag bjuden på vegetariskt julbord av mormor o morfar på en veggo restaurang = D Ska bli gottigt!!!!

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2008-12-04

Visa hela (0 kommentarer)

Tröööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrivet av carroee, 2008-12-03

Visa hela (0 kommentarer)

Idag fick Denise vara hemma från dagis, hon hade ont i halsen imorse o jag kände av de lite med så det blev inget stallet heller. Myntas ägare fixade de istället.

Åkte iallafall o lämnade in lönerapporter, sen postade vi Denises brev som hon ska skicka till tomten med sin önskelista ; ) osså lämnade tebax filmen vi hyrde igår.
Sen åkte vi med mormor till rusta en sväng, köpte en dörrmatta för 29 kr som var julig he he!
Billigt o bra tyckte jag.

Blev lunch på MAX med mormor oxå.
Nu e vi hemma bara, Denise pysslar o jag satt o glodde på gardiner på jotex. Bestämde mej ändå för att inte köpa några, måste sluta nät shoppa så mycket...bättre o handla när man har pengar eller köpa postförskott, annars blir de bara en hög med räkningar sen...

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2008-12-03

Visa hela (0 kommentarer)