En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carroee

Carroees blogg om mycket o litet, stort och smått.

Bloggar om mej själv , mitt liv, andras liv, roliga saker, tråkiga saker, spännande, sexiga, osexiga osv...

Ok...jag har rökt, 5 cigg. De är ok...ska inte röka något imorgon. Var bara så trevligt.
Micke kom hit o vi har suttit o snackat o kollat på TV o så. Jättetrevligt var de : ) Synd bara att så trevliga kvällar går så fort! Hoppas att vi kan göra om de snart igen! : )

Nej sova lite nu så man orkar upp i Denise tid imorgon. Hon somnade vi 9 tiden så hon leder lite i sov tid nu ; )

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2008-10-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jag sa alldeles nyss att jag älskar min katt...jag gör de...men inte när hon har tuggat av kabeln till Denise Nintendo Wii.... fick beställa en ny....gick på bara 420 kr!! Suck

Nån som har tips på vad man gör åt katter som käkar sladd...förutom att nacka dom...??

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2008-10-11

Visa hela (0 kommentarer)

Precis när vi ätit o diskat o klätt på oss o skulle gå ut så kom lilla sötis Rocky springandes genom dörren. Alldeles blöt o fullt med löv i pälsen ; ) Vi blev super super glada...jag är riktigt hönsig när de gäller katten ha ha.

Nu kommer hon nog sova resten av dagen. Sitter o äter mat nu.
Rocky är en hon katt...anledningen att hon heter Rocky är att från början så trodde vi att hon var en han ; ) Sen när vi fick reda på hur de var så lyssnade hon redan på namnet Rocky.

Skönt skönt iallafall. Ska ta o ringa Kicki snart.
Är jätte jätte röksugen nu....inne på rökfri dag NR 5! Tror att de kanske känns lättare när de gått en vecka. Jag har ju slutat en gång förr då höll jah upp 2 år...men jag var gravid o sen ammade jag...lite lättare att sluta då ju! Känns bra mycket tuffare nu.

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2008-10-11

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har vi varit på dansen, sen åkte vi hem o letade efter katten som har varit ute hela dagen o inte kommer hem. Men hon var inte här så då skjutsade vi syrran som skulle handla o åkte sen o hälsa på brorsan o hans tjej som var på ÖB o handlade : )

Kom hem nyss o nu lagar jag lite mat. Rocky är borta än : ( Börjar bli lite orolig...men hon är säkert ute o har jättekul. Är ju inte regn eller så så hon fryser ju inte.
Kommer säkert snart jamandes in genom dörren...har lämnat den öppen nu så hon ser att vi är hemma!

Ska ringa Kicki o Bella sen o se om vi ska hälsa på dom en sväng, eller så blir de imorgon, beroende på när Rocky kommer hem, vill inte åka iväg igen o lämna henne ute.

Ska ut o leta en sväng efter maten nu.

Puss Puss

Min o Denises lilla älskling!

Skrivet av carroee, 2008-10-11

Visa hela (0 kommentarer)

De var trevligt o ha Ida här ett tag : ) Kul o få sitta o snacka lite om allt o inget. Kännde att de var bra att vi tog våra slöa jag o slog oss ihop Ida ; )
Denise somnade vid 10 tiden. Ska försöka sova jag med snart...ska på hennes dans imorgon kl 12.
Har precis kommit på att tjejen Samantha Ronson som de snackas mycket om att Lindsay Lohan dejtar är ashet!!!! Riktigt grymt het tjej...Vill ha : P
Jag är ju inte värsta kändis fanet men den bruden e grym!

Har smällt i mej massa godis nu oxå : ( Måste verkligen verkligen sluta med sånt nu...tycker att jag har blivit bättre med Colan iallafall....köpte en flaska ikväll men de händer inte lika ofta nu iallafall!
Var med Ida ut på balkongen när hon tog en cigg o de gick riktigt bra...rökte inget själv : ) Skönt o få testa sej själv lite så...var orolig för hur de skulle kännas då jag varit en del röksugen ikväll ska jag erkänna ; ) men men...skam den som ger sej...nu ska jag kämpa på här!

Sova lite nu....Vill...

Skrivet av carroee, 2008-10-11

Visa hela (1 kommentar)

Varför är de så grått o mörkt ute. Varför är alla människor nånannanstans.
Jag vill gå ut fast jag vill ändå inte, tror jag suttit hemma alldeles för många veckor nu så att jag blivit förslöad o förslappad : (
Tror att jag skulle behöva pressa mej o gå ut o göra nått för nu faller jag ju bara längre o längre ner i fel grop.

Känns kul att vi var iväg o träffa Camilla idag : ) O skönt att ha Denise hemma.
Vi var iväg på kvällen med min bror o handlade lite godis o läsk o popcorn på ICA maxi. Denise o jag älskar att ha hemma mys kvällar ; ) Fast de var inge vidare kul på TV. Såg reprisen av ensam mamma söker. (Blev förresten uppringd av dom när dom sökte folk he he)

Nu sitter Denise i sitt rum o pysslar (helt pyssel galen unge) o katten sitter bredvid henne. jag har placerat mej vid bordet med min lilla dator : )

Börjar bli läskigt röksugen nu....lite jobbigt.
Ida ska komma hit senare kanske o ta en kopp TE när Denise somnat. Blir kul : ) Ska...

Skrivet av carroee, 2008-10-10

Visa hela (0 kommentarer)

Kl är nu typ halv 11. Har fixat iordning oss. Denise är nere hos Ceasar och Alfons o leker lite. Ska åka till Camilla o hälsa på strax tänkte jag.
Behöver umgås lite...vi ses ju alltför sällan! Även om hon just nu har värsta plugg hetsen så behöver ju alla en liten rast.

Sjukdomen är nu nästan lite bra tycker jag, förutom en extrem rethosta så jag nästan spyr o förkylningen så e restrerande bättre!

Är inne på rökfri dag nr 4 nu! Ha ha de går ju super duper bra de här : ) Känns helt underbart att inte köpa cigg o slösa pengar oxå. Har ju ett fullt paket ligger oöppnat + några lösa cigg men de känns bra att ha de hemma. Om jag inte hade cigg hemma skulle de vara jobbigare.
Men jag känner inte direkt att jag är så sugen på att gå ut o ta en cigg. Har dock börjat äta en hel del nu...hmmmm...

Ska betala in Denise dans kurs nu. Skönt o få de gjort...dragit lite på de. Sen drar vi iväg med lilla pärlan mot Camilla!

Puss&Kram

...

Skrivet av carroee, 2008-10-10

Visa hela (0 kommentarer)

Ha ha har suttit i flera veckor o kollat på jotex sida o velat beställa en del saker. Ikväll lyckades jag äntligen, o bara för att man fick ett glögg set gratis på köpet ha ha. 1400 kr handlade jag för....de blev påslakan till min dubbel säng+ underlakan, påslakan med älvor till Denise, jul kuddfodral+ 3 st innerkuddar, en cool spegel, 2 st tavlor, en turkos badrumsmatta me nå mönster. Osså självklart glögg setet ; )

Problemet är att jag är väldigt snål egentligen så när jag beställt grejer såhär så får jag en hel del ångest...tills jag fått grejerna då e de kul....tills jag får räkningen mindre kul...men när jag betalat...helt ok : )

Föräldrafikat idag var trevligt, mycket folk där. Jag käkade massa choklad kaka o sockerkaka som barnen bakat!
Tror att jag måste jobba in en del pass den här månaden om de går...sån jäkla ångest över att ha varit sjukskriven 3 dagar! Usch vad jag överhuvudtaget skriver massa skit om ångest.

Bra sak...har nu inte rökt...

Skrivet av carroee, 2008-10-09

Visa hela (0 kommentarer)