En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carroee

Carroees blogg om mycket o litet, stort och smått.

Bloggar om mej själv , mitt liv, andras liv, roliga saker, tråkiga saker, spännande, sexiga, osexiga osv...

Håller på och gör ordning hemma, så jäkla svårt o få ihop de rätt ju! Vill ha lite grek inspirerat vardagsrum, funderar på o måla typ turkost på en fond vägg. Nå n som har tips på bra sidor på nätet som man kan gå in och få lite tips...eller nån som själv inrett med lite grek inspiration?? Jag vill känna lite av medelhavet när jag går in i vardagsrummet! : )

Måste sluta nu.....spännande film på TV nu!! Jobba tidigt imorrn.

Puss o Kram

Skrivet av carroee, 2008-07-18

Visa hela (0 kommentarer)

En ledig dag som denna har jag spenderat med min dotter. Eller hon har lekt ute hela dan nästan o jag har städat, tvättat och fixat hemma ; ) Nån måste ju göra de oxå.

Suttit ute med grannen en stund o snackat o på kvällen var Ida och Sofi förbi med en Tv som Denise fick av Ida, så nu e lilla Denise överlycklig att ha Tv på sitt rum he he = D

Har suttit och funderat här på kvällen varför det verkar som att alla runt en har förhållanden titt som tätt men själv är man bara ensam hela tiden. Det finns en kille som jag är lite småkär i...desvärre vet jag inte riktigt hur han står mot de... Tiden lär väll utvisa vad som händer på den fronten...hoppas hoppas : ) Om han nu skulle råka läsa detta och ana att det är han så tycker jag att han ska välja mej för jag e rätt söt o snäll o allt sånt.

Nu ska jag läsa min bok om jag inte somnar innan jag öppnar den. På lördag är de parta parta!!!!

Puss o Kram

Skrivet av carroee, 2008-07-18

Visa hela (0 kommentarer)

Då var man ledig 3 dagar nu då : )
Startade dagen med att åka ut till jobbet o hämta min favvo tröja som jag glömde där igår. Denise följde med o fick hälsa på dom små söta vovvarna som bor där!

Åkte runt på lite ärenden sen o sen hem igen.
Nu har jag precis ringt o bokat handledarkurs för körskolan till mej o syrran. He he lill syrran ska ut o köra o ha mej som lärare...kan blir spännande.
Bokade tid hos tandläkaren med, håller på med en rotfyllning o har ett äkligt gapande håll nu i den sönderborrade tanden...hela fyllningen har typ lossnat riktigt vidrigt!
Drar mej lite från att gå dit oxå...inte pga rädsla...eller jo rädd e jag faktiskt...rädd för att BETALA dessa 3000 KR! som det kostar när man e färdig. Rena rama rånet....skulle dragit ut tandjäveln från början som jag hade tänkt...de kostade iallafall bara 500 kr ha ha ; )

Sitter hemma här nu i min bastu lägenhet, ungarna leker ute på gården. Ska försöka pallra mej iväg till stallet om nån...

Skrivet av carroee, 2008-07-16

Visa hela (1 kommentar)

Jaha ja....jag vet inte vad jag tänkte skriva om egentligen när jag bestämde mej för att starta en ny blogg. Min "gamla" blogg som fortfarande existerar ( ska länka till den sedan ) handlade om Panikångest och social fobi vilket ju faktiskt var ett mer specifikt ämne.
I den här bloggen finns inget ämne mer än mej själv ha ha o mitt liv.

Lite ego de här med bloggandet men folk behöver faktiskt inte läsa om de e tråkigt, fast ofta är de rätt kul o snoka i andra människors liv ; )

Kan väll dra lite snabb fakta om mej kanske. Tjej på nu fyllda 25! år.
Bor i ganska stor stad, lite i utkanten med liten dotter på hela 5 år. Jobbar som personlig assistent och älskar mitt jobb!
Lyssnar på den mesta musiken men gääärna reggae = D
Gillar hästar och ridning, mina älskade vänner, sitta o slappa, sommar, festa med underbara människor, åka utomlands...ganska vanlig människa ändå fast ändå lite ovanlig ha ha.
OBS: Jag är väldigt mycket singel för er som vill veta : O ;...

Skrivet av carroee, 2008-07-14

Visa hela (0 kommentarer)