En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
carroee

Carroees blogg om mycket o litet, stort och smått.

Bloggar om mej själv , mitt liv, andras liv, roliga saker, tråkiga saker, spännande, sexiga, osexiga osv...

Igår var jag först ut o hjälpte pappa o irene med hästarna. Skulle leda hem unghästarna från sommarhagen och sen fixa lite med den ena som fått inflamation. Det gick bra de : )

Åkte sen hem o hemma var Marcus o Denise. Han hämtade henne på skolan. Dom hade varit o handlat lite o sen gått på promenad till tågparken = ) Sötisarna!!

På kvällen lämnade jag karl och barn hos grannarna och åkte sedan med Ida o lilla Lucas till Lagga och kollade på när Sofie tävlade. Gick fin fint för henne och jag får gratulera till en fin 4e plats!

Nu längtar jag jätte jättemycket till onsdag o ridningen = P Man har blivit som barn på nytt!

Ikväll ska jag jobba. Det ringde en igår som behövde vara ledig så 2 pass fick jag tack o lov!! Jag behöver ju som sagt allt jobb jag kan få.

Nu borde man kanske fundera på lite lunch här...

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-10-10

Visa hela (0 kommentarer)

Idag ska jag ut till pappa o hjälpa till med våra nykastrerade hingstar. En av dem har fått inflamation så vi ska grejja lite + leda hem dom från sommarhagen.

Sen ska jag ut till Lagga och kolla på Sofie : )

Blir en hästlig dag vilket är skönt eftersom jag hela tiden har panik över att jag är arbetslös. Jag hatar de verkligen, jag får konstant panik över hur man ska klara sig. Jag vill bara ha ett jobb : ( Pengar är inte allt men lite behöver man för att klara boende o mat!

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-10-09

Visa hela (0 kommentarer)

Gårdagen känns i kroppen nu ha ha!

Först var Denise på voltige och tränade med sitt lag. Dom tränade inför tävlingen så hon fick träna sin kur oxå min älskade sötunge. Jag kom dit lite tidigare när jag skulle hämta så hann jag kolla lite he he ; ) Ska bli så kul o se när hon tävlar min älskling!

Sen åkte vi vidare till Lagga för då skulle minsann mamma Caroline rida lektion. Valde en häst som heter Mascho ; ) Han är ca 12 år gammal, halvblod och hur fin som helst att rida! Nästan så jag vill ha honom nästa gång med ju he he men bättre och prova runt lite faktiskt.

Vi tränade rida på raka spår vilket inte är det lättaste. Skritta var typ inte existerande ha ha, jag kände hur jag satt med öppen mun och flåsade ha ha men jag red igenom hela passet och var stolt som bara den efteråt = D

På fredag ska jag åka och kolla på när Sofie tävlar, ska bli kul : )

NU kom Madde så nu blir det fika här!!

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-10-08

Visa hela (2 kommentarer)

Så heter min nyinköpta bok och den passar mig perfekt just nu att läsa. Författaren heter Maria Sveland.
Hittade den bara sådär i bokhandeln och dessutom var den read så 39 kr var ju inte mycket = P

" Sara känner sig lurad och bitter när hon tänker på alla kvinnor hon känner som liksom hon dräneras på energi i familjefängelset. Är det ett ofrånkomligt arv i rakt nedstigande led - från hennes rastlösa mammas diskande eksemhänder till hennes eget nervösa duktighetskomplex?"

Den får tankarna att rulla ordentligt faktiskt. Om inte annat är det bra att tänka till lite när man uppfostrar en liten tjej...eller faktiskt även om man uppfostrar en pojke!

Idag har jag o Denise varit i kyrkan på gudstjänst, Denise fick hämta en barnbibel framme vid altaret. Alla 6 åringar som vill får göra det. Var barnkör där osv, jättemysigt : ) Jag trivs i kyrkan är så lungt och stillsamt där, man släpper allt utanför och är bara där just då, underbart!
Mormor o morfar o mamma...

Skrivet av carroee, 2009-10-04

Visa hela (0 kommentarer)

Har precis slagit mej ner i soffan med en skål yoghurt o en kopp Te. Fy fan vad kallt de var att cykla till skolan imorse! Denise o jag fick skrapa av sadlarna för o kunna cykla iväg.

Idag ska jag till tandis kl 12 och laga en tand jag bet av i helgen provisoriskt. Fick tid i nov!! för att laga den ordentligt. Men men de kan ju vara bra på ett sätt, man är ju inte rikast i världen just nu.

Igår var jättekul. Först skjutsade jag Denise på voltigen, lämnade henne där o åkte hem (tränarna vill inte att föräldrarna är med) sen åkte jag dit lite tidigare innan dom slutade o fick se när hon gjorde lite voltige på hästen som är ca 180 cm = D Min prinsessa är cool hon!

Efter de åkte vi vidare till Lagga o kollade på när Sofie red lektion. Arvid var med och kollade oxå. Så kul o få träffa dom ju : ) Var evigheter sen sist!
Jag skrev upp mig på att rida ett provpass med dom nästa gång. Ska bli jättekul men lite nervöst, jag har ju inte ridit i grupp på så jäkla länge...

Skrivet av carroee, 2009-10-01

Visa hela (1 kommentar)

Jag känner mej rastlös...därav inlägg nr 2 redan nu ha ha...
Läst lite bloggar, så härligt o kunna uppdatera sig om sina vänners liv he he : ) Man hinner ju tyvärr inte ses jämt.
Satte på min gamla skiva "Kärlekssånger till ett barn". Spelade den jämt för Denise när hon var bebis, gick runt o gungade henne i famnen och bara tittade på henne. Gud vad jag älskar min prinsessa!
Jag kan ju faktiskt inte göra mer just nu än vad jag har gjort, jag har fixat med a-kassan, jag har bokat möte på cvl för o prata studier.
Jag har ett vikarie jobb på g....men frågan är bara, hur fan löser jag att jobba 6.00-16.00?? De funkar ju egentligen inte, måste jag då bli beroende av barnvakt, vad hade hänt om jag inte hade barvakt?? Är meningen att man ska slå knut på sig själv för att slita in lite slantar??

Borde jag gå redovisningsekonom utbildningen som startar i vår?? Jag är ju duktig på sånt skit ha ha ; ) Den är på 2 år sen e de klart liksom så har man sig en utbuldning o...

Skrivet av carroee, 2009-09-30

Visa hela (1 kommentar)

Åhhh nu har de varit segt med jobb o söka en period : ( Jag behöver ett jobb bara! Fan att de ska vara så svårt!
Funderar på o hoppa på en sån där jobb coach dom har, vem vet de kanske kan ge nån effekt??

Ska försöka kolla de idag : )

Mycket som snurrar nu, men de ska fan bli ordning o reda på allt snart!

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-09-30

Visa hela (0 kommentarer)

Vilka roliga rubriker jag har nuförtiden ; )

Idag har jag

  • städat, dammsugit , torkat golv och skurat badrummet,

*lunchat hos Linda, fick jättegod spenatsoppa med ägg : )

*sökt 2 st jobb

*det har ringt en o teleintervjuat mej ang ett jobb jag sökt (skulle höra av sig igen om några dagar om jag går vidare)

*funderat om man kanske skulle ta o bli frisör? (jag gillar ju mitt hår...att fixa o färga)

*läst i min grymt braiga bok "i en annan del av bromma" med Martina Haag. Hon är en så rolig människa = D

Nu ska jag nog beställa hennes andra bok sen läsa lite till ; ) Fundera på vad man ska laga för mat ikväll oxå... Blir iallafall en lugn kväll ikväll : )

Puss&Kram

Skrivet av carroee, 2009-09-24

Visa hela (2 kommentarer)