En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

carros' bloggis

Följ en av Sveriges mest pessimistiska människor i hennes kamp för att bli mer optimistisk.

Hello i värmen
Bra att jag inte använt min blogg på x antal månader... Det är så typiskt mig att börja med något och sen skita i det! Semestern börjar närma sig sitt slut och jobbångesten börjar ta över mitt medvetande. Det skulle va sååå skönt att fortsätta med att va ledig men livet är ju inte sånt. Man måste jobba för att leva, allt kostar pengar.

Har hängt i STHLM i några dagar och jag slås av vad folk där är nonchalanta (kan bero på att stan kryllar av jobbiga turister but still). Jag kan ju inte rå för att dem som inte flytt stan inte har råd med det utan måste jobba fast de inte vill. Måste man va lite uppblåst för att bo i STHLM eller blir man bara sån av att bo där? Jag är medveten om att jag drar alla STHLMare över en kam och att det är fel men jag är på det humöret just nu.

Jag är exremt bra på att stoppa människor i fack och det är lite av ett handikapp, men är ju i alla fall medveten om det (osäker på om det är bra). Undrar hur det...

Skrivet av carros, 2008-07-24

Visa hela (0 kommentarer)

Julen närmar sig
Jaha, nu är det snart jul igen! Jag är verkligen inspirerad (eller inte). Varför känns julen som ett enda stort måste? Hade jag inte jobbat på julafton hade vi antagligen åkt bort över julen (eller vi säger att vi skulle göra det men när detväl kommer till kritan så vågar vi inte riktigt för vad ska mamma säga...). Det fattas fortfarande en sådär 95% av julklapparna och även om vi lovat oss själva att vi inte ska springa runt den 23 december och köpa julklappar så kommer vi antagligen hamna där i år igen, suck!

Nej vem orkar engagera sig. Men nu kanske ni undrar hur det är på jobbet. Då kan jag meddela att det är precis som vanligt. Något som är positivt är att min ledighetsansökan har blivit godkänd så jag kommer va ledig i mellandagarna och nyårsveckan, jippi!

Min trötthet är lika stor som vanligt, var medbjuden på en tripp till puben för en öl eller två idag men jag bangade som vanligt. Kände mig trött och tråkig och somnade på...

Skrivet av carros, 2007-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

Vad hände i helgen då?
Ja, först i fredags så kom min arbetskamrat och det gick ju helt ok men jag hann bli lite trött. Hon åkte vid ca 01.00, sambon hade redan somnat...

Lördagen var den stora inflyttningsfest dagen! På morgonen var vi fortfarande inte säkra på om 13 eller 26 personer skulle komma. Kan vara ett litet problem när man ska bjuda på mat :). Efter visst telefonringande ckansade vi på att knappt 20 pers skulle komma. Vi städade och fejjade, jag kände mig så himla häckig så mitt i allt så gick jag och la mig en timme. Sambon tog det ganska bra som tur var. Jag försökte tagga till och gjorde sen ett sista ryck. När klockan var 19.00 började folket trilla in. Allt gick faktiskt över förväntan, folk verkade trivas och maten uppskattades.

Men (ja det finns alltid ett men) sent kommer en av kompisarnas brorsa, det var ju helt ok, tills... Killen sveper i sig x antal dl sprit och blir dräggfull, han trillar, har ner saker, är på väg in på kontoret för att...

Skrivet av carros, 2007-11-28

Visa hela (0 kommentarer)

what to do?
Varför måste allt kännas så knöligt och bökigt? Jag har en konstig åkomma som gör att jag mer eller mindre hatar att prata i telefon. Det är så frustrerande, just nu sitter jag och undviker att ringa ett samtal som jag borde ringa! Men det är inte nog med det, detta telefonsamtal rör ett projekt som känns ungefär lika svårt som Hallandsåsen projektet... Vi ska skaffa bil. Det borde ju jag antagligen tycka är jättekul men jag tycker bara det är jättejobbigt. Vilken bil ska man sattsa på, vad kan den kosta, hur mycket kan den ha gott o s v, o s v.

Mitt i detta kaos är jag bara såååå trött! Orkar igentligen inte tänka på något alls. Sambon är iväg och kollar på fotboll och det är ju jättesocialt och trevligt men jag bara inte orkade följa med. Det är ju rent ut sagt misär! Vad är det för fel på mig?

Varför kan jag inte bara va lite nöjd med livet och fokusera på allt positivt? Varför måste ja lägga så mycket fokus på det som känns tungt och...

Skrivet av carros, 2007-11-21

Visa hela (0 kommentarer)

Ett glas vin eller två är helt ok på lördagar
Jaha då var det lördag då eller lill- lördag som det så fint heter... Jag är ju en sån person som bara dricker alkohol på helgerna eller kanske inte. Jag har hört att ett glas rött om dagen leder till god hälsa så ett glas på lill lördagen är säkert bara bra. Eftersom ja inte drack något igår eller i måndags så kan ja säkert ta 3 glas idag :).

Nej då man har haft ett smärre utbrott på jobbet på grund av obefintlig kommunikation så får man ta ett glas vin för att lugna själen. Vad ska man göra med en arbetsplats som man bara blir helt tokig på ibland? Funderar på att sända iväg alla till en obebodd ö och jobba själv ett tag men om man tänker ett varv till är det ju helt korkat. Måste finnas bättre sätt att lösa problem på, jag kan inte bara sända iväg folk hur som hellst (även om det vore enklare så)

Imorgon blir ännu en rolig dag på jobbet! Men på fredag då är jag ledig! JIPPI! Får i och för sig...

Skrivet av carros, 2007-11-14

Visa hela (0 kommentarer)

Då har man klarat av att jobba en dag till utan att fly till en obebodd ö! Skämt åsido idag har jag fått mycket gjort på jobbet! Sen kan man bli fullständigt galen när arrangemang som man själv kommer få driva sätts in i kalendariumet utan att man blivit tillfrågad! Det är då man älskar sitt jobb som mest... Får se vad morgondagen bjuder på för överraskningar!

Ikväll när sambon kommer hem blir det till att åka och handla. Det är sånt man får roa sig med när man jobbar heltid och inte orkar träna eller göra något annat vettigt med sin lilla fritid. Varför är det så svårt att ta sig i kragen och börja träna jag vet ju att det är bra för mig. Nej jag vill mycket heldre ligga i soffan och kolla på tv . Kanske jag ändrar mig den dag jag väger 120 kg och inte längre orkar gå upp ur sängen... Känns som att det är lite sent då men vem vet, förhoppningsvis kommer det aldrig gå så långt.

Jag har svårt att koncentrera mig på att skriva det är that 70s show...

Skrivet av carros, 2007-11-13

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är jag en bloggare
Har haft en lååång dag på jobbet idag! Började klockan 09.00 och åkte från jobbet 20.30, är det verkligen OK? Nej, och det är bara måndag, fyra dagar kvar!
Ibland undrar jag vad livet går ut på? Är det bara jobbet man ska hinna med. Måste det inte finnas något mer. Som det är nu känns det som att all tid och den mesta energin läggs på jobbet. Ibland tänker jag att jag ska ta med mig sambon och fly till en obebodd ö och leva på kokosnötter och kärlek, det är ju inte så smart tänkt men måste man va så smart hela tiden då?

Fick mig en rejäl avhyvling igår oxå när jag träffade min syster... Hon är jättebra på att få en att må skit! Hon är nog den person som (tror att hon) vet allt och gör allt rätt och lever ett mer eller mindre perfekt liv! Men det är ju så underbart att få veta allt man är dålig på! Den senaste skiten hon kastade på mig var att jag är dålig för att inte säga värdelös på att ge presenter! Känns bra!

Nej...

Skrivet av carros, 2007-11-12

Visa hela (0 kommentarer)