En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

catlover75s bloggis

Då var man arbetslös igen....:(

Inte kul alls. Fick reda på att chefen hade gått bakom min rygg. Han hade pratat med mina kolleger och sagt att jag hade för mycket frånvaro, det var därför jag inte fick förlängt.. VARFÖR hade han inte pratat med mig innan och frågat vad som var fel????? Då kanske jag forfarande hade haft ett jobb idag.

Skriver mer senare, pallar inte just nu

Skrivet av catlover75, 2007-09-18

Visa hela (1 kommentar)

Jaha! Då e man gräsänka. Micke är i Sjöbo och jag e hemma med den lilla vovven. Varför är det ingen som svarar när jag ringer?????? Hade velat träffa Bunny idag men hon svarar inte!! Jag håller på att bli knäpp, har varit hemma i snart 3 veckor pga sjukskrivning och semester. Vet fan inte om jag vill tillbaka till jobbet, men jag måste....... Väntar på att min syster ska ringa, vi börjar få lite bättre kontakt. Ska träffa syrran och hela hennes familj den 26:e, ska på Kulturen. Hoppas på fint väder..

Skrivet av catlover75, 2007-07-19

Visa hela (1 kommentar)

Jaha.
Då har man varit ute med hunden. (kommer bild senare)
Gick en långrunda i den fina morgonen. Plockade körsbär till gubben,( som sover fortfarande) och Nicko jagade kaniner, han tycker dom e skitroliga. Ska gå och sätta på kaffe snart, har gett djuren mat. Provade att ge Nicko 2 kapslar av den nya medicinen, kanske hjälper. Man vet inte förrän man provat...

Spelar ett roligt spel på nätet....Travian. Blir svårt att inte kunna spela i helgen, men men, det får gå. Har träffat en där som ska spela för mig under helgen. Ska faktiskt bli skönt att komma hemifrån lite. Få lite distans till allt. Tycker inte om mitt liv just nu, förutom det stundande bröllopet. Ja, vi ska äntligen gifta oss, jag och Micke.

Vi firar 10 år till jul.

Nä, dags för kaffe

Skrivet av catlover75, 2007-07-11

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha. Det är onsdagen den 11 Juli och jag har semester. Klockan är 4.30, kan inte sova.
Gick upp och satte mig framför datorn, tänkte skriva av mig lite. Fast vad ska jag skriva??? Kan in väcka Micke, han nannar som ett litet barn.

Nicko är sjuk igen............
Medicinen är slut så han har fått en annan sort som inte fugerar. Måste ringa veterinären idag. Blir så förbannad. Tycker ju synd om min lille kille som har gaser och diarre. Fast nu vet vi ju vad det är. Ni som inte känner mig, min hunds bukspottkörtel fungerar inte. Det innebär att han inte kan ta upp näringen i maten utan den passerar bara rakt igenom.

Till helgen åker hela familjen till Degeberga marknad.

Skrivet av catlover75, 2007-07-11

Visa hela (1 kommentar)

Jaha, då var det tisdag idag.

Kommer en ny tant till jobb idag......hjälp. Det som var så skönt innan. Nu ska man få ytterligare en som är beroende av hjälp. ibland känns det som om det är bara jag som jobbar.... JAJA nu ska jag dricka kaffe sen bär det iväg till jobbet.


Ska hämta Bunny idag efter jobbet för att hälsa på hästarna. Ska bli skönt att umgås med kompisar lite.

Skrivet av catlover75, 2007-03-20

Visa hela (0 kommentarer)