En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
chloe

Chloe

Jag heter Chloe
Det här är mitt liv

(det är faktiskt flickan på bilden som skrivit texten)

Eric frågade mig om han fick flytta in hos mig idag. Jag vet inte om han var seriös eller oseriös. Förra gången vi var tillsammans bodde han ju rätt mkt hos mig och iförmiddags när vi låg och myste i soffan frågade han helt plötsligt: "Chloe hjärtat, kan inte jag få flytta in här igen?"

Vad svarar man på det? Vad vill han? Tror han att vi är tillsammans igen? Vi har varit med varandra hela helgen, men det har bara varit kompismys. Inget anant. Inget snack om känslor eller om oss osv. Bara kompisgrejer.. Jag blev lite rädd när han sa sådär, för jag ville ju inte såra honom på något sätt nu om han var seriös. Jag svarade bara: "visst men använd dina egna lakan den här gången" och slog honom med en kudde i ansiktet så skrattade jag bort allt.

Jaja, vet inte vad jag ska skriva idag. Känner mig tom. Fast ändå inte.

Chloe

Skrivet av chloe, 2006-03-21

Visa hela (10 kommentarer)

I fredags låg jag i morgonrock framför tvn och deppade till OC. Jag hade inte lämnat lägenheten på en vecka. Min lägenhet såg förjävlig ut, disk och skräp överallt. Och jag själv var inte heller något att hänga i granen. Hade inte borstat håret , var helt söndergråten, hade inte borstat tänderna, sminkat mig eller klätt på mig ordentligt på hela veckan. Jag hade bara mått så jävla dåligt och inte orkat göra någonting. Allt hade bara handlat om att äta. Äta. Äta. Spy.

Egentligen vill jag helst vara ensam när jag är ledsen. Jag gillar det bäst så. Alla snackar om hur bra det är att prata med någon, visst det kan vara skönt. Men helst är jag ensam. Faktiskt.

Fast i fredags ringde det på dörren. Ingen har vågat ringa på min dörr sen jag fick beskedet. Alla vet att jag ändå inte skulle öppna. Alla som känner mig vet att jag är en sådan som trivs bäst för mig själv när saker gå fel och att jag helst tar tag i mina problem på egen hand. Därför är det...

Skrivet av chloe, 2006-03-19

Visa hela (6 kommentarer)

Jag tror jag har fallit tillbaka. Jag har verkligen kämpat otroligt mycket för att bygga upp mitt liv och mig själv. Nu känns det som allt bara rasar. Det är på väg att bli som det var förrut..

FAN HELVETES JäVLA SKIT !

Skrivet av chloe, 2006-03-16

Visa hela (4 kommentarer)

Idag har jag bara deppat. Hela dagen. Har börjat tröstäta också. Allt känns bara skit.

Det kommer aldrig mer vara vi två tillsammans.
Det kommer aldrig mer bli vi två.
Nu är det bara jag. Ensam kvar.
Minnena är det enda jag har kvar av dig.

Hjärtat mitt, jag saknar dig så! Du fattas oss.

Skrivet av chloe, 2006-03-15

Visa hela (3 kommentarer)

Jag skulle vilja ha tips på någon sorglig men vacker låt. Har ni några förslag, så skriv gärna. Det skulle betyda mycket för mig.

Chloé

Skrivet av chloe, 2006-03-14

Visa hela (11 kommentarer)

Jag saknar dig något otroligt

Coldplay - The Scientist

Skrivet av chloe, 2006-03-12

Visa hela (4 kommentarer)

I måndags var det på med solisar och ut i det härliga solskenet. Gick en två timmars promenad i Stockholms vackra områden och avslutade med en härlig lunch. Var så lycklig över att våren äntligen kommit. Men vad händer?! Snö! Snö! Och ännu mer snö! Vad hände med våren? Det är mars? Hallå! Åh! Jag blir så trött. Jag vill inte ha mer snö. Nu efter att jag precis har varit och skidor så räcker det. Jag har redan fått mitt av vintern. Jag vill ha vååår!

Imorgon är det fest. Först är det sittning på en flådig restaurant och efter det vidare ut. Det ska bli riktigt trevligt. Sittningen är för 50 personer. En av mina vänner har fyllt 25 och ska alltså firas så det skriker om det. Jag har INGEN aning om vad jag ska ha på mig bara. Det är så svårt. För sittning är en sak, men utgång är något annat. På en sittning är jag gärna lite påklädd, lite propert och ordentligt medan utgång blir det ofta lite mer vågat. Funderade på att ha en DVF klänning med...

Skrivet av chloe, 2006-03-02

Visa hela (2 kommentarer)

Japp, så var man här igen. Har haft en paus i mitt bloggande, men nu har jag fallit tillbaka. Så, säg vad ni vill men här är jag. Läs om ni vill läsa, skit i det om ni inte vill. Tro vad ni vill. Jag skriver -sen är det upp till er..

Skrivet av chloe, 2006-03-02

Visa hela (1 kommentar)