En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
chokladkola

Du & Jag..

Liniz Fliniz ;)

<3
tänk dig en vinter utan snö
tänk dig en höst utan blåst å tö
tänk dig en sommar utan havets glitter
tänk dig en vår utan fåglarnas kvitter
så känns de för mig en sekund utan dig

*****************************

Vet du att du är söt när du ler?
Att jag smygtittar på dej när du inte ser?
Vet du att jag älskar att höra ditt skratt?
Att jag drömmer om dej varje natt?
Vet du hur ofta jag tänker på dej?
Att du med glädje fyllde hela mej?
Vet du hur söt du är när du är sur och tvär?
Att det är dig jag håller kär?
Vet du att jag tycker om ditt sätt att gå?
Att jag önskar att det föralltid kunde va vi två!
<3

Skrivet av chokladkola, 2007-08-09

Visa hela (70 kommentarer)

Jag älskar dig
Jag vill inte sätta världen i brand
Bara tända en liten låga i ditt hjärta
Jag vill inte släppa din hand
För att det skulle ge mig smärta
Jag vill inte hålla dig för hårt
Men inte heller låta dig gå
Det skulle vara alldeles för svårt
Eftersom jag älskar dig så

Skrivet av chokladkola, 2007-08-09

Visa hela (0 kommentarer)

halloj i stugan , igår va de träning ..fast jag missa den för jag va tvungen å åka te skövde å handla skor te morbroderns bröllop imorn .blir kul :) sen ska ju camilla å jimmy få en liten tjej alltså min lilla tjejkusin :):) jag längtar så te november :D just nu chattar jag me sandra å.. ne inte så mkt mer, hoppasnimårbra pusss !!


Now i know what love means ..

Skrivet av chokladkola, 2007-08-03

Visa hela (1 kommentar)

tjena trökigt att de bara regnar å blåser hela tiden eller hur? X/ jag tror de va i fredags hade jag ,sandra,amanda,stina så jäkla kul ! vi bada i den (iskalla) poolen sandra va värstbadkruka av oss haha;) sen va vi så kalla att vi tog ett gött dopp i bubbelbadet de va i allafall jätte kul . sen så har jag vart me amanda,stina,matilda å så gjorde vi massa vattenbalonger de va kul ,sen sovde vi över hos svensson de va oxå kul tänkt att allting man gör är så kul hela tiden haha ;) förut va jag me anna (de va kul) .. och nu gör jag ingenting de är ju inte så värstans kul men skit samma :P ha en bra sommar de som är kvar av den puss <3

Skrivet av chokladkola, 2007-07-29

Visa hela (2 kommentarer)

hejsan pè er ;P en liten hàlsning fràn italien :D hàr àr de gòtt,badar,solar (lite) fòr de suger à sola :P ,shoppar sàklart à ja men jag màste skynda mej lite fòr jag har denna data i en halvtimme . Igàr va vi pè marknad de va kul .. fast ja saknar mina vànnor ,,och jo fòrresten om ni undrar vrf jag skriver me àòèù sàna sà àr de ju fòr att jag àr hàr ;) de àr varmt à allt àr bra.. aa fast just nu regnar de men de àr fòrsta gàngen =) ta hand om er ciao <3

Skrivet av chokladkola, 2007-07-10

Visa hela (2 kommentarer)

Heej de va länge sen jag skrev,så de är la på tiden :) men aja idag har jag : för de första sov jag till 11 haha .Sen va jag me Stina. vi kolla på film å gick te korren ;) Sen va vi me Marcus & Anton de va jätte kul sen följde vi marcus hem å nu sitter jag här haha .va me Nicke igår ,de va kul . va gjorde alla på midsommar? jag va me amanda å matilda de va sköj men de regnade ju så de blev inga lekar :( haha.Ska va me Anna imorn de blir säkert röligt. vill träffa Sandra & Lager nån dag har inte sett dom nästan på hela lovet :( men som ni säkert har hört kom vi 2:a i Örebro-cupen :D de va skit kul där längtar dir lite faktiskt:/:) ne men nu har ja sjabblat för mkt nu är de sleep time haha go natt på er alla snorungar ;)

Skrivet av chokladkola, 2007-06-28

Visa hela (4 kommentarer)

heej idag njöt jag ordentligt å försökte va så töntig som möjligt . Vi klädde ju ut oss å körde mot lärarna åså mot 6a , de va sketa kul :D de gick inte så (jätte) bra men skit samma :P de kommer bli konstigt att börja på v-by men de blir säkert bra.imorn är de skolavslutning & cup i Örebro, de blir kul men de känns som om de har gått så fort allting ;P aja ska nog titta lite på saw 3 me brorsan ;) den filmen är sjuk haha :O tjingeletjong på er!

Skrivet av chokladkola, 2007-06-14

Visa hela (2 kommentarer)

heej du matilda, ska vi åka te stan å handla avslutings klänning ?? För de blev ju ingen förra gången :P pusss

Skrivet av chokladkola, 2007-05-26

Visa hela (1 kommentar)