En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Det som händer, händer nu

Ta dagen som den kommer,
den kommer aldrig igen

vi hade inte många rätt igår eller. fast bollen var way för stor. spelade med herrboll. gick inte alls bra faktiskt.

hela marcus familj kom å sjöng för han imorse. å hans morsa tog kort på mej av nån underlig anledning. så fick han en massa presenter. han tyckte då iaf om tröjan han fick av mej. har på sej den nu. min älskling :)
han ska ut å köra sen ikväll nångång. men jag får inte följa med :( haha I bet his gonna köra över ngt :P stackars liten, har blitt stor

har vart på går'n hela dan. ganska tråkigt faktiskt. fick diska efter pojkarnas chokladbollsbakning å sen fick jag baka själv å :) 37 chokladbollar fast johan åt ju upp hälften å sen glömde han att stänga frysen. det puckot. -0,5 grader. moahaha. sen kom sanne å hanna. typ sju år efter. frågade varför jag inte hade sagt att jag skulle dit? as if dom skulle bry sej.

det sägs att det blir tacos ikväll :)

falun tog just ett brons på inomhus-vm i friidrott. eller falun å falun, susanna kallur...

Skrivet av ciisen, 2006-03-11

Visa hela (0 kommentarer)

gjorde bort mej ganska totalt igår på webdesignen. läraren säger att han ska gå in i våra datorer och kolla hur det går för oss. "så om ni känner att det drar lite i musen så vet ni vad det beror på" det tyckte jag förstås var väldigt roligt så jag klickar upp msn och skriver det till min kompis, i samma klassrum. "om ni känner att det drar lite i musen". och så säger läraren. "synd för dig att jag var inne på din dator just nu då". gissa om vi fick ett skrattanfall?

morsan vill inte låta mej åka till gn'r i sommar. har tydligen "gått bakom ryggen på henne" SUCK

istället för träning skulle vi träffas på gården igår. vi fick baka en massa och hade allmänt jättetrevligt :D jag å frida gjorde mumsigaste milkshaken. moahaha efter många om och men. "vart tog skeden vägen?" haha.
gott blev det iaf. och feta blev vi. festade på kladdkaka, chokladbollar, muffins och milkshake. trevligt hade vi å :)
jag å sara hade iaf roligast när vi spelade Buzz. men vi fick ju...

Skrivet av ciisen, 2006-03-10

Visa hela (0 kommentarer)

Så har man alltså en biljett till Guns n' Roses i sommar. sittplats, ganska dålig. men ändå. hela grejen med att få se Axl Rose, LIVE! nåt man har drömt om bara så länge, å nu ska drömmen alltså bli verklighet. är helt galet uppspelt. längtar tills den 26 juni.

nu kan vi mer än 15 danser. lärde oss tre nya igår. såå kul!!

undrar egentligen varför jag startade en blogg. jag har ändå inget att skriva..

Skrivet av ciisen, 2006-03-09

Visa hela (0 kommentarer)

...på killar? Speciellt en.
...på skolan? Matten tar död på mej!
...på handbollen? Folket gör mej galen.
...på livet i största allmänhet?

"Tycker du egentligen om dig själv?" nej, men vem gör det?

Så, nu har jag också bröjat med det här. annans fel egentligen. hon började och jag föll för grupptrycket. "jag är en svag individ"

"bara ni inte kukilurar ihop nåt" hur dum får man bli?

Sportlovet var över lika snabbt som det kom. men nu är det bara fem veckor kvar till nästa lov. och ett år med pojken. kan man ju hoppas... men om det ska bli så måste han nog börja lita på mej. för just nu känns det inge vidare.

Verkar iaf som att det blir Guns n' Roses. Globen den 26:e juni. Sommarens höjdpunkt! ALLA kategorier. fast å andra sidan, finns det så mycket mer att se fram emot? Jobb på SSAB hela sommaren, en enda lång väntan på att börja skolan igen. trean. sen blire studenten!

Hela livet är egentligen en enda lång väntan. man väntar jämt.
på bussen....

Skrivet av ciisen, 2006-03-08

Visa hela (0 kommentarer)