En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Sex

And here i go...
Jag hatar sex. Jag hatar, hatar, hatar det.

Allting handlar om sex. ALLT. De senaste dagarna har allt handlat om sex. Först får jag reda på att min bästa kompis (som jag inte ens orkar komma ihåg täcknamnet på, så jag säger bara; inte Emma, utan den andra) har haft sex med sin kille. Flera gånger. Utan att berätta för mig. Visst, en bagatell kanske du tycker. Hon hade bara lovat att ringa mig så fort det var... klart. Och de gjorde det utan kondom. Två gånger.
Hon är helt fucking dum i huvudet.

Killen som gillade mig, ett år yngre, men jag trodde att han var annorlunda. Fel av mig. Han hade sex med sitt ex. Och hans kompis som jag trodde alla hatade har också haft sex med någon. Huruvida det är sant eller ej kan ju diskuteras, men ändå.

Killen jag har tillbringat oh-så-många-nätter med att tänka på blev avrunkad av en tjej jag hatar. På skoltoaletten. När en annan kille såg på. Desperat eller what?
Ni vet inte ens hur gamla vi är. Jag skiter i...

Skrivet av cirkus, 2008-06-19

Visa hela (0 kommentarer)

Välkomna till Cirkus.
Just nu har jag ingen aning om vart detta ska, men förhoppningsvis klurar jag ut det lite senare.
I äkta Gossip Girl-stuk, ska jag inte säga vad jag heter. Kalla mig vad ni vill, så länge det inte är något som sårar mina känslor.

För att börja den här bloggen kanske jag ska berätta lite om mitt liv.
Jag bor i Sverige. Det skadar väl inte att säga att jag bor i Skåne, så det säger jag. Jag bor i Skåne, i en liten håla som ingen längre bort än ungefär en kilometer känner till.
Det är till min lilla håla alla ungdomsbrottslingar från den stora staden skeppas, när de blir ett för stort problem för dess fina invånare. Därav är min skola översvämmad av gangstrar, eller SSG som de kallas. Om jag skulle säga vad SS står för skulle ni direkt förstå var jag bor, eftersom... ah, det är en förkortning av namnet på min by. G:et betyder alltså "gangstrar". Om du inte redan klurat ut det.
Jag går i den mest normala klassen i hela min årskurs. Se...

Skrivet av cirkus, 2008-06-09

Visa hela (0 kommentarer)