En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Cirkus

Sex

And here i go...
Jag hatar sex. Jag hatar, hatar, hatar det.

Allting handlar om sex. ALLT. De senaste dagarna har allt handlat om sex. Först får jag reda på att min bästa kompis (som jag inte ens orkar komma ihåg täcknamnet på, så jag säger bara; inte Emma, utan den andra) har haft sex med sin kille. Flera gånger. Utan att berätta för mig. Visst, en bagatell kanske du tycker. Hon hade bara lovat att ringa mig så fort det var... klart. Och de gjorde det utan kondom. Två gånger.
Hon är helt fucking dum i huvudet.

Killen som gillade mig, ett år yngre, men jag trodde att han var annorlunda. Fel av mig. Han hade sex med sitt ex. Och hans kompis som jag trodde alla hatade har också haft sex med någon. Huruvida det är sant eller ej kan ju diskuteras, men ändå.

Killen jag har tillbringat oh-så-många-nätter med att tänka på blev avrunkad av en tjej jag hatar. På skoltoaletten. När en annan kille såg på. Desperat eller what?
Ni vet inte ens hur gamla vi är. Jag skiter i detta nu.

Jag är 94:a, det vill säga fjorton det här året. De två personerna här ovanför: 95:or, alltså 12 till 13 detta året. Jag dör.

Hur. Fan. Kan. Allt. Handla. Om. Sex?
Trots att detta bara är mitt andra inlägg, och det första lade jag in för någon vecka sen, så är jag så himla trött på den här jävla bloggen. Ni vet ju redan allt.
Varför skriva mer liksom?

Ni kommenterar ju inte heller.

Skrivet av cirkus, 2008-06-19 07:07

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?