En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Nerthus liv och leverne

Vad ska man med pappor till? De bara förstör och ställer till för att jäklas. jag läste om borderline idag. Alla symtom stämmer in på mitt ex. Och hur säger man det till han utan att bli halshuggen? han kör bara på sitt egna egoistiska lilla race och skiter i oss andra- speciellt sin dotter. Och här sitter man, förbannad, mordbenägen och precis maktlös. Jag skrattar ihjäl mig. Verkligen. Alkoholister är de i särklass roligaste människorna jag vet. Jag har sån tur med mina dejter. Alkoholister och pundare. Undrar vad man stöter på härnäst? :P

Skrivet av cissivicious, 2009-03-09

Visa hela (0 kommentarer)

Mitt tgbord samarbetar inte. Inte alls. Det ser mest knasigt ut när jag skriver. Antagligen kan jag skylla mina skumma, inte helt korrekta meningsuppbyggnader på det med. Kan ju inte klandra mig for trying iaf.

Jag har idag fått skoskav. Såna där finfina blåsor på hälarna. Me so not like it. Men så går det när man är snål- det var 50% på just de skossorna. Och vad är väl en halv stl mer eller mindre i sammanhanget? Nu har jag en anledning att klippa tånaglarna oftare. Sitter här halvdöd av sömnighet men på samma stund lite smått hypad- har överdoserat cola ikväll igen. Men vad gör man- jag är en slav under kolsyran. Det är gott och det gör så det pirrar i halsen :) Och det håller njurarna i trim! Jajamensan. Ucsh. Vad kul, man rannsakar sig själv och det enda man kommer fram till är att jag gillar kolsyra och har skoskav. Well, well, nu är man igång iaf. Det sägs ju att det är bra att skriva, jag får la ge det hela en chans då.

Skrivet av cissivicious, 2009-03-06

Visa hela (0 kommentarer)