En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Whatever U Like

the struggle continues

Mja. Ska iväg o kolla på en lght idag. En etta. på 52 kvadratis. we will see. Den ligger ganska långt från stan åt fel håll, känns det som iaf. Men återstår o se om den e fräsch. Isåfall tar jag väl den även om jag vill ha lghten jag kolla på tidigare i veckan vid sjukhuset, den var som en dröm. Jag får ha min katt där, färgerna i alla rum stämmer med så som jag vill ha det. Dessutom e de en tvåa. Tyvärr lite dyrare. Men. Vafan. Jag blev helt kär, nära stan också. Men som sagt, bättre o ha något överhuvudtaget. Istället för inget alls.

Händer annars idag då? Nja, Ska ju dit vid halv tre. Sen ska jag nog handla vid maxi o sen kanske äta lite. Kanske våldgästar Sören med om han ska vara hemma. Eller så sätter jag mig med Zelda. haha.
Jag vill ju komma vidaaaare. Jag har typ fastnat vid ett ställe. Det stör mig något enormt.
Får flyttlådor när allting ska flyttas så jag ska packa under tiden medans förrådet åker ut på grejer först.

usch, jävla väder ute. Plus att jag känner mig lite nere faktiskt. Kommer kännas weird o bo ensam. Inte gjort de på några år. Kommer nog kännas riktigt ensamt. Sen vet jag ju att jag inte kommer få många besök. Kommer vara ensam större delar av dagarna då jag inte är på Kps eller praktik/jobb eller vad jag nu kommer ha.

Men jag önskar inget mer än att jag ska få den 2;an. Det vore underbart. Bästa planlösningen och mer öppen yta. plus nära stan. 1:an har ju bara ett rum med kök antagligen. plus sovalkov. Men kommer kännas som att man bor i sovrummet. Weeeird. Mja vi får se. Allting handlar ju om pengar. Men som jag sagt tusen säkert mer ggr nu att vi får se helt enkelt.
Jag är öppen för förslag. Men vill vääääldigt gärna ha 2:an även om den e dyrare. :/

Dags o börja gå mot lägenheten. Vet inte direkt var de ligger men hittar nog.

Skrivet av citcat, 2009-10-23 14:03

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?