En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Whatever U Like

Efter regn kommer solsken..

Just nu är klockan ca 10.00 och jag har varit vaken ett bra tag. Kan inte sova helt enkelt.
Har en otroligt "rolig" dag framför mig som består av att packa tills det inte kan packas mer, samt att diska. På måndag ska jag ringa om lghten, sen får vi se hur allting går. Kanske kommer få behöva fixa flytthjälp med då jag inte vill störa min ena bror som ska fira hans sambos ena son. Meeen hur som helst. Jag måste fixa en del innan. Ska skriva upp lite frågor angående när jag ska ringa som jag måste få svar på då jag ringer.

Ibland önskar jag att jag var en katt eller så. Ett djur iaf. Helst ett husdjur. Då behövde man bara tänka på mat och sova ungefär. Det suger o vara människa ibland. Men nån måste ju vara det med.

Annars händer det nog inte så mycket för mig i helgen. Ska kontakta min ena bror med förresten och snacka om veckan. Sen får vi se.

Min katt ligger i fotöljen bredvid o verka sussa så sött, verkar helt oberörd av när jag sitter o vrider o vänder mig i den andra fotöljen för o hitta en ställning som e behaglig nog att ha i mer än någon minut eller i vissa fall sekunder.

Jag är glad över att det inte verkar bli någon direkt sol idag för det gör det enklare o packa. Ju bättre väder ju mer vill jag vara ute. Eller ja. Ju mer vill jag göra nåt som inte får mig depp eller uttråkad.

Men som sagt. Det börjar bli bråttom nu. Dags o försöka lösa situationen så gott det går iaf.

Skrivet av citcat, 2009-10-31 10:33

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?